Bizim Evin Halleri

ben 180 e aldım gizoş seninkinin aynısı sen kaça aldın?

bengücüm hlibacım teşekkürler opuyorumnanaktan

hliba yerim senin fıstığı ohhhh kendi işini kendi hallediyor maşallah kocaman

Oğluşumla kutladığım ilk doğumgünüm hayatımın en güzeli :asigim:

maşallah canım beniiimm,
yürekten kutluyorum..

arkadaşlar şunu yazmak isterim kimi arkadaşlar annelerle olan problemleri için meleklere maşallah demeyi esirgiyor kimin kiminle zoru varsa ona yazmasın ama çocuklarımız bir melek onlardan bir maşallahı esirgemesin lafa gelende oğlumum n resmini koymuyorumuzun zamandır nazar değiyor yazmasını biliniyor şu kadar yazıyorum ya kısaca isim vermeden tüm meleklerimize maşallah deyin yada ayrımcılık yapmayın bencilliğin anlamıyok ...klava:

gizemcim seni severim bilirsin
hamileyken başladı seninle sohbetlerimiz elh hala da devam ediyor
msjını okuyunca anladım kime gönderme yaptığını onun için bende bişeyler yazmak istiyorum
ufak bi atışma yaşadılar aralarında bence birbirlerinden özür dileyip barışabilirlerdi ben büyütülecek bi durum görmemiştim bile
ama sen hiç bu mevzunun içinde olmadığın halde gittin selamı sabahı kestin şimdi maşallah bekliyorum diyorsun sence gerçekten hak ve hukuktan bahsetmenin alemi var mı şimdi?
ben tercih yapmadım iki tarafında yeri ayrı iki tarafta özel benim için
burda kimsenin kalbini kırmakta istemem ama bu yorumu yazmak istedim

Son düzenleme:

sağol canım bende seni severim bilirsin aybikecim asla selamı sabahıkesmem ben öleki kayraya masallah demişliğim bilevar sadece ben neye kızıyorum orda bizim çocuklarımız var ondan önceki resim alıntı yapılıp kocaman bi maşallah sence uygun mu sen söyle çocukların ne suçu var yada ne anlıyolr annelerinin yaptığı atışmadan :uhm:

konunun az çok ne olduğunu bildiğimden yaptım bu yorumu
gruplaşma olduğu için böyle oldu işte, bu raddelere kadar gelmeseydi..
birgün sebebsiz yere beni profilinden atsan bende gönül koyar yorum yapmak istemezdim diye düşünüyorum ,benim fikrim bu
karşı tarafta böyle hissediyordur bence
keşke hiç bu durumlar yaşanmasaydı ne kadar tatlı tatlı anlaşıyorduk:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…