yaa gülçiincim açıkkken yer kaplıyor ama kapandığında ütü masası gibi aynı baston arabayıda chicco aldım ben çok rahat oda tatlım masadanda gayet memnunum ben nakit aldım nakitte daha fazla indirim yapıyorlar tatlım aklında bulunsun ...olumunekankayizsmile
ben 180 e aldım gizoş seninkinin aynısı sen kaça aldın?
hadi ya sen nerden aldın ececim
ben 180 e aldım gizoş seninkinin aynısı sen kaça aldın?
doğum günün kutlu olsunOğluşumla kutladığım ilk doğumgünüm hayatımın en güzeli :asigim:
amin canımmm çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktandoğum günün kutlu olsun
oğluşunla birlikte sağlıklı mutlu nice senelere inş... :içelim:
maşallah canım beniiimm,
yürekten kutluyorum..
evet canım her düğmesine bastığında ışıklar yanıp ses çıkarıyor farklı farklı jokerden almış anneannesi oğluşuma baya ilgileniyo ama ...
tüm bebeklerimize maşallah allah nazarlardan saklasın ...
gizemcim seni severim bilirsin
hamileyken başladı seninle sohbetlerimiz elh hala da devam ediyor
msjını okuyunca anladım kime gönderme yaptığını onun için bende bişeyler yazmak istiyorum
ufak bi atışma yaşadılar aralarında bence birbirlerinden özür dileyip barışabilirlerdi ben büyütülecek bi durum görmemiştim bile ama sen hiç bu mevzunun içind olmadığın halde sende gittin selamı sabahı kestin şimdi maşallah bekliyorum diyorsun sence gerçekten hak ve hukuktan bahsetmedin alemi var mı şimdi?
ben tercih yapmadım iki tarafında yeri ayrı iki tarafta özel benim için
burda kimsenin kalbini kırmakta istemem ama bu yorumu yazmak istedim
sağol canım bende seni severim bilirsin aybikecim asla selamı sabahıkesmem ben öleki kayraya masallah demişliğim bilevar sadece ben neye kızıyorum orda bizim çocuklarımız var ondan önceki resim alıntı yapılıp kocaman bi maşallah sence uygun mu sen söyle çocukların ne suçu var yada ne anlıyolr annelerinin yaptığı atışmadan :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?