Bizim Evin Halleri

miray kuzusu daha nice yaslara insallah fotolar süper !!! hepsi birbirinden dadlu sıpaların maasallah hepsine....

fotolar süper..anneler de yakıyo hani:)) hepinize maşallah:) nice mutlu yaşlara mirayyy

berra fotoları görünce çıldırdı bebeeekk diye parçalıyo kendini:)))))))

kızlar bebikleri hep takip edip maşallahımı çekiyorum esaslısından..yazmıyorum diye yanlış anlaşılmasın:)) hepsi ayrı güzel ayrı tatlı..kuzularım benimm

izmir grubunu çok seviyorum :asigim: ben maşallah muhabbetlerine,samimiyetelrine
kibar hatunlarım benim öpüyoruz sizleri kocaman kocaman
bugün alya dua kendini alışverişe verdi malum az kaldı doğum gününe son hazırlıkları kendisi üstlendi:))

izmir grubu öpüyor anacım seni Şeniz
Alya'm Allah aşkına alışverişe de başlamış bu fıstık akannehir seneye sen zaptedemezsin aybikecim bu kızı alır çantasını çıkar bak diyeyim sana sırnaşık şey öpüyoruz çokkk...

offf alya dua coook dadlusun sen yaaa:)))) cok yakısmıssın alısveriş arabasına:asigim:

birdik iki olduk hehe
offf alya dua coook dadlusun sen yaaa:)))) cok yakısmıssın alısveriş arabasına:asigim:

bende çok yakışıyorum sedaaaklinialirimsmile

kız senin o arabayı tutan minicik ellerini ısırırım çirkin şey maşallah bi bebek bukadarmı şeker olur yaaa aferim akıllı kızıma nasılda annesinin yükünü azaltmış şimdiden hehea.s.

az kaldi demek dogumgunune alya hanim ,simdi o dogumgununde olmak vardi bayanssulusmile

dora paşa sahalara geri dönmüş:teytey:

mirayım,kibar kızım...iyi ki doğmuşsun..nice yıllara:)))fotolara bayıldım gerçekten..41 kere maşallah....

alyacım....yakıyosun yine valla...annene söle çok süslemesin seni,ve de boncuğunu eksik etmesin sakın,nazar değircek sana

ah be kızım sen oarya girmeyi nasıl becerdin :))

kızını uyutim derken kendi uyuyan anne ve sessiz bi ortamı farkedip hemen uyanan ve kızını bu pozisyonda gören şok annee....

Son düzenleme:
kız alyacık sen gitgide anneciğine benzemeye başaldın gözler aynı sen aybike. maşallah çok şeker olmuş.
doracım mavi boncuklum sanada maşallah..
boracık yaramaz kuzum sanada kocaman bi maşallaahhh...
miray kuzusu doğum günün kutlu olsun.

bütttün bebişler mucuks mucuks... maşallah..

alyacık boyuna göre arba bulmuş vallaaa..nazcım sen böle yaramzlıklar yapmazdın neoldu sana: P

miraycıımın d.günü fotoları süpper. tam bi prenses.:)asil kızım benim istiycem seni babandan emreye.... :)))
boracımın annesi sizde hollandanın içinden misiniz kuzum? bora olmuş bi dutchman:)))
poyrazımın saçlar almış gitmiş:)))

oy oy öpüyorum yineeee mucucks

hahaha arabayı alan alya üsküdarı geçti haberin ola, annesi İzmir grubundan sana kucak dolusu sevgiler, gel buraya seni sevgiye boğalım:))) Alyacım harca kuzum paralarını babanın afiyetle. Maşallah alışverişkolik alyaya nasssıııı

ah be kızım sen oarya girmeyi nasıl becerdin :))

kızını uyutim derken kendi uyuyan anne ve sessiz bi ortamı farkedip hemen uyanan ve kızını bu pozisyonda gören şok annee....

yahu o kızdan bendede var:))) hayır girmesini beceriyorda, çıkamıyınca yaygara koparıyor. İşimiz zor bu kuzularla maşallah kuzuya.

ececim o artık mustafa bora hans oldu. Vala blü tatilde falan karşmasın kız çocuğun yabancıların arasına aman ha.

Poyrazın saçlar poyraza kapılmış:))) Miroş prenses zaten sözümüz yok.

ece teyzem ben emeklemeye başlayınca yaramazlıklarımında arda arkası kesilmiyor..:))) annemi peşimden dolaştırıyorum valla...
zencefine yok canım biz oraya giripde çıkmak istemeyenlerdeniz :)) o orda çok mutluu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…