Bizim Evin Halleri

:roflol::roflol::roflol: ayni sey bir kere hastanede geldi benim basima dus yapmistim yeni pijamalarimi giymistim ustum basim batti cikarip oncekileri giymistim sırnaşık şey

şanslısınki başına 1 kere gelmiş... benim en az 10 kere gelmiştir. bir ara altını değiştirmek kabusum olmuştu çok korkuyodum:))))

kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışın cnm ohalde bir paket ıslak mendil dayanmazdı zaten minikoya hehe

kaka yapmis rahatlamis kaydirigubbakcemile3
senin kiz hobi haline getirdiyse Allah sana kolaylik versinkaydirigubbakcemile3
yavrum benim masum masum bakıyooooooooo, sevimli şeyyyyyyyy

ilayın hobisi sırtından taşırmak:)

amin insaallah.sagol canim
en iisi banyoymus hakkaten...baya rahatlamıs duruyo şeker şey..çok tatlı maşallah..analarının kıymetlerını bılırler inş. hayırlı evlat olurlar :Saruboceq::hulya:

anaam bizim bebişler çoook tatlılar ama çoookta bokçular :)) benimki de bi yapıyo beline kadar sıpa kaydirigubbakcemile3 bide tepişiyo ellerim batıyo sonra :)

benim oğlum
bu son resemleri gördükten sonra kardeş istemekten vazgeçti:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

maaşallah bu tatlı kuzulara .. kakalarıyla yenir bunlar cokacimcoook zeynep de ensesine kadar yapıyor bazen manzaralar hemen hemen aynı..kaydirigubbakcemile3 lakesiz body cıkartamaz oldum üzerinden zaten. kenardan köşeden illa sızıyor. prima kullanıyorum ben ama huggies deneyeceğim bu paketi bitirince..

oyy maşallah ablamız küçük anne olmuş kardeşine :asigim:

Arkadaşıma kalmaya gittik ve tek beşik oldugu için meleklerimiz aynı yatakta yattıı ...... Buda prensesim ve yakışıklı erenimin hali......

bulcuk bizim kuzular ilk doğduğunda birbirine benzemiyomuydu? çok başka olmular artık:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…