Bizimde artik bir evimiz var :P

jüjüm canım evine hayran olduğumu ilk gördüğümde de söylemiştim şimdi yine söylüyorum durdun durdun turnayı gözünden vurdun evinide senide seviyorum :) zevkli arkadaşım benim

Son düzenleme:
Sinaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy
Seni yerim güzel kalpli güzel arkadasim

Son düzenleme:
Kizlar cok sagolun , insanin emek verdigi, özenerek sectigi seylerin baskasininda hosuna gitmesine acayip seviniyormus

evi kim dekore etti deergi kapaklarından fırlamış gibi aynııı.. ayy ayy ayyy bnmde böle evim olsun noğğlarrrr

bu evin aksesuarları huzur ve sağlık olsun,mutlu,neşeli günlerle şenlenir umarım,güle güle oturun,bende evime taşınıcam,çok kısa bir süre sonra,bazı şeyler tam istediğim gibi olmadı,umarım onlarda zamanla hallolur...

Komidinlerin üstüne minder süpper bir fikir olmuş
hemen Oluştu bende
değerlendirmek lazım
güle güle oturun sağlık huzurla ev süper

Tek kelimeyle mükemmel bir ev.
Çok modern ve şık Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin.
Tv ünitenizi çok beğendim? Markasını; nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?

güle güle otur canım evin çok hoş sadece duvar kağıtlarının desenleri biraz abartılı geldi bana duvarlar düz bir renk olsaydı çok daha hoş görünebilirdi bunun dışında eşyalarını mutfağını banyonu çok beğendim ince bir zevkin var

evinize baktım gerçekten içim açıldı bayıldım tamamen kendi zevkiniz mi yardım aldınız mı herşey o kadar kararında ki hiç birşey göz yormuyor güle güle oturun

Herşeyiyle kusursuz gerçekten bayıldım ellerinize zevkinize sağlık.
Kapıya kocaman bi nazar boncuğu şart :)
Sevdiklerinizle hep beraber güzel günlerde oturun :)

banyonuz mutfağınız çok güzel derli toplu, tertemiz aynen benim evim gibi..ev kadınında temizliğe çok dikkat ederim
titiz bir hanımsınız maşallah
bahçeniz de çok şirin güzel günlerde oturun

Ne kadar zevklisiniz... Evin her bir köşesi,her bir detayı ayrı güzel. Bahçe,mutfak,odalar,aksesuarlar hepsi çok hoş,özenle döşenmiş. Rabbim bizlere de böyle bir yeni gelin evi nasip eder inşallah.Güzel yuvanızda huzurla oturmanız dileğiyle

Ne kadar zevklisiniz... Evin her bir köşesi,her bir detayı ayrı güzel. Bahçe,mutfak,odalar,aksesuarlar hepsi çok hoş,özenle döşenmiş. Rabbim bizlere de böyle bir yeni gelin evi nasip eder inşallah.Güzel yuvanızda huzurla oturmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…