Bizimde artik bir evimiz var :P

eviniz çok özenle döşenmiş allah huzurlu oturmayı nasip etsin .. çok zevkliymişsiniz :)

mutfaktaki tabloya bayıldım . nerden aldınız acaba ?

eviniz çok güzel olmuş, Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin

Eviniz gerçekten çok güzel olmuş Allah sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah olmayanlara da versinaminnn

bazı arkadaşlar ev küçük ve şirin demiş.ama bence ev çok geniş çok büyük çokta güzel..bahcee cok hoş bayıldım..inşallah bir ömür boyu mutlulukla oturursunuz..

şuana kadar burada gördügüm ve benim tarzıma yakın tek ev bu galiba :) güle güle huzurla oturun canım yerdeki uzun siyah döşemelerini çok begendim benim dugune kadar baska bisey cıkmazsa bende bole yapıcam mutfak banyo ve antre mi

çok şık çok modern bir ev olmuş güzel günlerde sağlıklı mutlu huzurlu oturun canım

herşey çok güzel çok zevklisiniz.mutfaktaki büyük aşçıya bayıldım.yurt dışındamı yaşıyosunuz.neresi acaba bu aşçıdan çok istiyorum.nerde bulabilirim.lütfen yardımcı olunda benimde bir aşçım olsun.

Coook sagolun kizceler
Tüm güzel yorumlariniz icin

Cok sagol canim benim, yurt disinda yasiyoruz, evet ama asciyi Istanbuldan aldik, ISTOC'dan.
Umarim yardimci olabildim ve seninde bir ascin olabilir

aaa yurtdısındamı yasıyorsunuz , umarım bende Türkiye de o uzun siyah döşemelerden bulabilirim

siyah granit benim hep aklımdaydı canım ama burada buyuk karo seklinde olanları gordum hep boyle uzun uzun denk gelmedim hiç, yoksa bile 2 seneye kesin gelir zaten
sizde tekrar güle güle oturun güzel evinizde

Ama benim soruma cevap vermemissinizzz

Ben mutfaktaki fincanlı tUalı nerden aldınız diye sormuştum .... çok güzellll

üsüllldümm simdiii benim yeni evimdede olsun ondan

Son düzenleme:
Ama benim soruma cevap vermemissinizzz

Ben mutfaktaki fincanlı tUalı nerden aldınız diye sormuştum .... çok güzellll

üsüllldümm simdiii benim yeni evimdede olsun ondan

Ay cnm coook özür dilerim :26:
Ben yurt disinda yasadigim icin, bunuda burdan aldim, bir mobilya firmasindan :78:

zevkli kizin evi de böyle olur. Güle güle oturun agiz tadiyla insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…