Bizimde artik bir evimiz var :P

çok çok çok güzel olmuş mükemmel:)): merdiven lambanız ikeadan dimi bizde çok beğendik alabilirz:)

herşey o kadar güzelki bayıldım tam benlik bi ev allah ağız tadıyla oturmayı yaşamayı nasip etsin

Cok sagolun kizceler, allah herkese huzurlu bir yuva nasip etsin

simdide bahcemizi eklemek istedim

Oturma odasina annem perde dikti

Yatak odasinada minder dikti komidinlerin üstüne

Her şey mükemmel, ama bahçe ömre bedel doğrusu. Yazın tadını bahçeniz de bol bol barbeküyle çıkarın valla. Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin. Çok zevkli döşenmiş gerçekten.

merhaba,eviniz çok güzel,dilerim gönül rahatlığıyla mutlulukla yaşarsınız...eğer bi sakıncası yoksa bie şeyi merak ettim,mutfağında espresso makinası var,görünce sormak istedim hangi firmaya ait modeli nedir memnun musunuz??bende almak istiyorum ama çok kararsızım firma ve model konusunda güle güle oturun evinizde canım

Harika bir eviniz var, bu nasıl bir zevk bu nası bir tarz yaa bayıldım, çok zevkli bir çift olmalısınız böyle harika bir dekorasyon çıktığına göre ortaya Mutluluklar dilerim güle güle oturun

maşallahh...Evinize bayıldım çok evkle döşenmiş ince ayrıntılara varana kadar her şey süper olmuş...güle güle oturun..

Hepinize ilk önce cok tsk ederim :)
Begenmenize sevindim
Allah herkese daha güzellerini nasip etsin.

Her şey mükemmel, ama bahçe ömre bedel doğrusu. Yazın tadını bahçeniz de bol bol barbeküyle çıkarın valla. Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin. Çok zevkli döşenmiş gerçekten.

Saeco Incanto de luxe cnm, biz cok memnunuz
Hatta baska kahve icmiyoruz artik, daha dogrusu icemiyoruz

Eviniz zevkle döşenmiş herşey müthiş...Gerçekten çokkk beğendim .Özellilkle mutfağın yer döşemesi tam istediğim gibi eğer sakıncası yoksa markasını ve kod numarasını yazabilirmisin...İyi ve mutlu günlerde oturun inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…