Bizimde artik bir evimiz var :P

evın cok hos gercekten havluların etıketlerını cıkarmayı unutmussun hatırlatıyım didim

ev çok çok güzel ferah,döşeyende zevkli olunca ortaya işte böyle huzur içinde yaşanası harika bir tablo çıkıyor...güle güle iyi günlerinizde oturun canım herşey bana göre dört dörtlük

juli selam canım.
ben bayadır öle dikkatle takip etmiyordum konuları.
senin adını grünce hemen bakıyım dedim.
bekledğine değmiş bayıldım...............
sanki bir dizi izliyorum gibi hissettim.
ağzınızın tadı daim olsun senin zevkli biri olduğunun zaten herşeyten belliydi.
harika tüm resimler.....

Çok güzel, sade ve şık bir ev. Her yer tertemiz mis gibi görünüyor hatta annemin deyimiyle buz gibi duruyor herşey ( yani sağlam gibi bir anlamı var ) Allah sağlıkla, mutlulukla oturmanızı nasip etsin inş.

çok zevk aldım bakarken herşey harika olmuş banyo ya bayıldım mutfakda harikaa güle güle otur:)amaa bu evde bir çocuk olsun o tv sehbana yazık olacak sırf oraya gider kurcalamak için

merhaba cok begendim evinizi güzel günlerde oturun.size bi kaç bişey soracağım birincisi; mutfaktaki iki aşçıyı nereden aldınız? duvar kağıtlarınızı nerden aldınız? son olarak da banyo duvar boyanızın markası ve rengi nedir? şimdiden tesekkür ediyorum:)

Eviniz çok şıkmış.
Güle güle oturun hep işallah.
Çok beğendim :)

Darısı bana

Öncelikle herkese cok coook cooooooooooook tsk ederim
Begenmenize sevindim
Allah herkese daha güzelini nasip etsin

çok güzel bir ev ve eşyalarda harika ağzınızın tadı bozulmasın. bu arada canım yatak örtünün markasını öğrenebilir miyim

Örtünün markasini yarin yaziim sana cnm, bakirköyden almistim.

çok çok güzel bi ev banyoda küvetin dışıda çok hoşuma gitti benim mutfak filan hepsi süper güle güle oturun :) ev nerde ?

Almanyada cnm, coook sagol kuzum

merdivendeki lambayi nerden aldiniz acaba? onu cok begendimmm.

Ikea canim, bende cok begendim

evın cok hos gercekten havluların etıketlerını cıkarmayı unutmussun hatırlatıyım didim

Cikarttim artik cnm

Sagol Lahanam :)
Hakkettik degil mi ama
Uzun bir sürecten gectik ama oldu galiba.
Coook sagol caniiiim benim

Asciyi kuzenimin dükkanindan aldim, ISTOCdan cnm.
Duvar boyasinin markasi mi? hangisinin cnm?
Duvar kagitlari almanyadan.
Coook sagol

çok güzel olmuş sağlıkla oturun canım
bir sorum olacak yerde siyah taş kullanışlı oluyor mu çopk kireç lekesi oluyor diyorlar da sürekli derin temizlik istiyor zaman geçtikçe matlaşıyor gibi şikayetler duydum da sen ne dersin

süperötesi bir ev yaaaa bayıldım.
biraz duvar kağıtlarının desenleri gözümü yordu.geri kalanlar muhteşem
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

€viniz cok güzel sağlıkla ve mutlulukla oturun inşallah.yatak odasında komidinleri ayak ucuna koyma fikrinide tuttum cok hoş olmuş.Yeri olmayanlar için güzel alternatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…