15-49 yaş arası çocuk olsun olmasın tüm dişiler zaten annedir. Extra bir durum olmasına gerek yok.
Tıbben anne kelimesinin tanımı budur.49 dan fazla olan kadınlar anne olmuyor mu?
Gerçekten öyle. Bu annelik ajitasyon malzemesi olarak çok kullanılıyor. Hormonal bir şey kişi kendi için çocuk yapıyor, geniş kapsamlı bakarsak soyun ,insanlığın devamı için. Biyolojik saati gelen kadın anne olmak istiyor. Doğanın işleyişi bu.annelik çok büyütüldüğü gibi anneler günü de çok büyütülüyor,
ben hiç babalar gününde baba değilim diye ağlayan erkek, işçi bayramında işsizim diye neden bu gün var diye isyan eden vs vs görmedim mesela, varsa da numuneliktir...
Tıbben anne kelimesinin tanımı budur.
Gerçekten öyle. Bu annelik ajitasyon malzemesi olarak çok kullanılıyor. Hormonal bir şey kişi kendi için çocuk yapıyor, geniş kapsamlı bakarsak soyun ,insanlığın devamı için. Biyolojik saati gelen kadın anne olmak istiyor. Doğanın işleyişi bu.
Bayanlarin duygusaldir. Erkeklerle karsilastirmayin.annelik çok büyütüldüğü gibi anneler günü de çok büyütülüyor,
ben hiç babalar gününde baba değilim diye ağlayan erkek, işçi bayramında işsizim diye neden bu gün var diye isyan eden vs vs görmedim mesela, varsa da numuneliktir...
Bayanlarin duygusaldir. Erkeklerle karsilastirmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?