Bizimde günumüz

15-49 yaş arası çocuk olsun olmasın tüm dişiler zaten annedir. Extra bir durum olmasına gerek yok.

Son düzenleme:
annelik çok büyütüldüğü gibi anneler günü de çok büyütülüyor,
ben hiç babalar gününde baba değilim diye ağlayan erkek, işçi bayramında işsizim diye neden bu gün var diye isyan eden vs vs görmedim mesela, varsa da numuneliktir...

Bir de evlatlar günü olsa . Kız evlat mesela , ya da erkek ne bileyim değişik olurdu .

Kızlar bir tüp bebek doktorunun yazısı sabah okudum ve çok etkilendim o yüzden paylaştım extra bi durum yok ajitasyon gibi evet çoktan hakettik ve tekrar yazıyorum anneliği hakkıyla yapanlarınben ve benim gibi çocuk için uğraş verenlerin anneler günü kutlu olsun

Allah isteyenlere nasip etsin inşallah .olupta sitedeki bazılari gibi isyan etmeyeceklere nasip etsin mevlam.anne olarak ben burdan isteyip nasip olmayan annelerin anneler günü kutlu olsun arkadaslar

Gerçekten öyle. Bu annelik ajitasyon malzemesi olarak çok kullanılıyor. Hormonal bir şey kişi kendi için çocuk yapıyor, geniş kapsamlı bakarsak soyun ,insanlığın devamı için. Biyolojik saati gelen kadın anne olmak istiyor. Doğanın işleyişi bu.

Tıbben anne kelimesinin tanımı budur.

Araştırdım. Dünya Sağlık Örgütü'ne göre, 15-49 yaş arasında ki kadınlar üreme döneminde kabul ediliyormuş. Yani annelik sınırı değil o, öyle söyleyince farklı anlam çıkıyor.

Konu sahibi sana değildi yazdıklarım bu arada. Bana kalsa insanoğlu yeryüzünden silinirdi zaten. Ama olması gereken doğurmak, yani doğa sizi haklı çıkarıyor.

bugün sabahtan beri sosyal medya midemi bulandırdı,
annelik şöyle kutsal, böyle minnoş, yok eli öpülesi, ayağı sevilesi, kurban olunası...
yahu doğurup üstüne sifon çeken, bit kadar çocuğunun üstünden para kazanan, satan, tecavüz eden, psikolojik/fiziksel şiddet uygulayan, çocuğun sağlığını ve güvenliğini ihmal eden vs vs bunnnca anne varken, nedir bu anneleri melek yapma çabası?
burda bile her gün kaç konu açılıyor anne ihmali temelli...
kaldı ki o çocuğuna tam olması gibi bakan anneleri düşünelim, kadın madem üremek, neslini sürdürmek istedi, e bi zahmet, uykusuzluğu, yorgunluğu, otu, çöpü göze alsın da yapsın yani. doğadaki bütün memeliler bu kadarını yapıyor zaten, e insan olalım biz de bir tık fazlasını yapalım zahmet olmazsa.
valla hiç anne olunca kutsal bişey olmadım, baştan anne olmak benim tericihimdi, bakmak da benim sorumluluğum, bu kadar basit.

Bayanlarin duygusaldir. Erkeklerle karsilastirmayin.

Allah kıymet bilecek ve sabırla evladını sevecek insanlara evlat sevgisi nasip etsin. Hakkeden herkesin anneler günü kutlu olsun.doğuran veya doğurmayan kadın olan herkes, göğsünde o merhameti taşıyan herkes bana göre annedir. Bir öğretmen, bir komşu, bir komşu teyze bile anneniz gibi olabilir. Herkese mutlu günler...

Bayanlar o kadar tartışılacak bir şey paylasmadim ki ben maksadım ajitasyon Vs değil herkes anneler gününü kutlamıştır muhtemelen bizimkini kutlayan olmadı neden çünkü anne değiliz günlük hayatta kimseye bişey diyemeyiz bende burdan benim gibi uğraş verenlerin hakedenlerin gününü kutlamak istedim o kadar kötü bir şey paylaştıgımı sanmıyorum ha herkesin derdi kendine büyük Lütfen bizimkini o kadar hafife almayın anne olamamak gerçekten zor allah isteyen herkese nasip etsin

Bayanlarin duygusaldir. Erkeklerle karsilastirmayin.

Bu kadari duygusallik degil ama ajitasyon, dayatilan bu çünkü, medyada orda burda "ama annesi olmayanlar var, ama çocuğu olmayanlar var" dayatmasiyla insanlar bu konuda kendini eksik hissetmeye yonlendiriliyor. Oysa cok anlam yuklenmemesi gereken siradan bir gun bugun de, sevgililer gunu, babalar gunu, ogretmenler gunu, balik etli kadinlar gunu vs vs gibi. Anlamsiz, anlam yuklemeye kasmak daha da anlamsiz.

Ben de günümü saatlere bölüp karnima iğne yapanlardanim. Şimdi bebegim karnimda.
Yaşamayan hic kimse bilemez bu psikolojiyi. Anlamalarını beklemeyin lütfen. Anne olmak doğurmak değildir, doğurduğu gün çöpe atanlara anne diyebilir miyiz?
Veya dogurmus olmamak anne olmamak anlamına gelmez.
Vicdanı, merhameti olan, içinde çocuk sevgisi taşıyan herkes gözümde anneliğe layıktır. Allah tüm layik olanlara versin, kimsenin emeğini boşa cikarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…