- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
Haftada bır normal .Bekarken hıc yapmıyordunuz ozaman nasıl dayanıyordunuz .zorlamayın adamları hergun de olmak zorun da degıl bence .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruluk isteksizlık hamılelıktenn. Hatta dogumdan sonrada istekszlık devamm ediyor.Bendede su sorun var esim istiyo amaa ben soguk oluyorum genelde hamileyim 3 ayinda normal duzenliydi iliski sonrada ilerleyen surecte bozuldu ben orgazm olamiyorum esim cok kiziyor bu dueuma kuruluk oluyo acaba hamilelikten mi ben boyle oluyorum
Son günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
güzellikle, bakımlı olmakla alakası yok bu işin. hatırlıyorum küçükken mahallede bi abla vardı böle töbe bismillah bi tipi vardı, ama komşu oturmalarında falan kocasının 1 gün bile rahat bırakmadığından yakınırdı. yani...Son günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
vay beee ne araştırmacı kadınlarımız var :)Bakimli ve ilgi ceken birimisiniz yoksa resimdeki konunuz ve kiloluyum diye actiginiz konulardaki gibimisiniz?
Belki şuan kendinizi toplayip çekiduzen vermissinizdir fiziken ama esiniz size soylemesede bu donemdeki halinizden etkilenmis olabilir
Birde esinizle surekli tartistiginizi anlasamadiginizi yazmissiniz belkide kavgalar sogukluk getiriyordur araniza.
Eki Görüntüle 1709208
Bakimli ve ilgi ceken birimisiniz yoksa resimdeki konunuz ve kiloluyum diye actiginiz konulardaki gibimisiniz?
Belki şuan kendinizi toplayip çekiduzen vermissinizdir fiziken ama esiniz size soylemesede bu donemdeki halinizden etkilenmis olabilir
Birde esinizle surekli tartistiginizi anlasamadiginizi yazmissiniz belkide kavgalar sogukluk getiriyordur araniza.
Eki Görüntüle 1709208
Zaten benim anlamadığım bu.. Evliliğimiz sorunlu iken cinsel hayatımız harikaydı.. Biz evliligimzii düzelttik çok iyiyiz cok şükür ama suan bu dert cıktı
Güzelin şansı yok. Güzellikle de alakası yok bu meselenin onu bir kere aklına sok. Madem o isteksiz sana gelmiyor sen git ona bi gecelik giyip evde dolaşmakla üzerine atlicak diye bişey de yok öyle bir devirdeyiz ki dışar da kızlar gecelikten daha seksi giyiniyor o zaman herkes üzerlerine atlasın bu doğru değil canım sen ona git tahrik et hiç denedin mi eğer buna da tepki vermiyorsa ve bir hastalıkta söz konusu değilse o zaman eşin bunu ihtiyaç olarak görmüyor hafta da birde gönlün kalmasın diye yapıyordur. Birbirini seven iki insan arasında böyle sorun olmaması lazım ama hafta da bir de çok kötü değil normal ama azSon günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
İlişki sırasında gözler kapalı mı oluyor!!!şimdi öncelikle güzellikle cinselliğin alakalı olduğunu düşünmüyorum.
nihayetinde ilişki esnasında gözler kapalı oluyo. ha açıkta olabilir tabi ama buseferde dikkat dağınıklığı oluyo.
haftada 1 bence çok az hatta bana göre günde enaz 1 olmalı ama her erkek bünuesi günümüz çalışma şartları, hava kirliliği, hormonlu gıdalar buna pek izin vermiyo.
dikkat ederseniz türk erkeklerinin neredeyse hepsi jinekomasti yani bildiğiniz memişleri var. e bu da orolaktin çok çalışıyo demek buda libidoda düşüş demek.
Kusura bakma valla da meraktan soruyorum
Çok çok güzel oldugunu yazmışsın
Ama konuda 1 ay öncede yani 165 boyunda ve 85 kilo olduğun yazıyor
Bu kilo ile nasıl çok çok güzel oluyorsun ?
Ben 175 boyunda 69 kiloyum ve kendimi çirkin bulmaya başladım ya
Nadir de olsa beğenen olabilir ama bence asla güzel değil.... artik kadinliktan cikmiş soyediğin boy ve kilo.. ben 4 kilo almışım vermek için kafayı yiyorum .Bunu açıkladım ben.. Oraya yanlıs yazdım 169 boyum.. Ayça kaya diyeti yapıyorum..
Üstelik diyelim ki şişko yum şişko kadın güzel olamazmı