Bizimde sorun isteksizlik

Son günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
Öyleyse kocanda bişey var, birde daha 1buçuk yıllık yani durmamanız lazım:KK53::KK53:

Haftada bir ama şimdi bana küstü
bence bahane etmiş. Başka bir sebebi olmalı, bir kırgınlık bir kızgınlık, size odaklanamamasına sebep olacak herhangi bir şey. Bir de şu haftada bir olan cinsel münasebetinizde bir dikkat edin isterseniz size bakıyor mu göz teması kuruyor mu? Yani sizinle mi cinsellik yaşıyor yoksa yapmak için mi yapıyor? Ay anlatamadım diyeceğimi rtük sebebi ile umarım siz anlamışsınızdır :)

Bu sevilme , arzulanma , mutlu olma durumları güzellikle olsaydı .....

erkektir aklı fikri oradadır diye genel bir kanı var çok yanlış,
çoğunluk olabilir ama hepside aynı diyemeyiz,
hem bu işler güzellikle fizikle olmaz ki adamın içinde yoksa adriana lima olsan kaç yazar?
ya aşırı düşkün olsa bu seferde siz istemeyeceksiniz belki..

Ay çok gülüyorum bu konuları okurken aşırı aşırı güzelmişim herkes etrafımda fır dönüyor otobüste bile rahat bırakmıyorlar mış mış valla benim aşırı güzel arkadaşlarım var hiçbirine de otobüstekiler bişe etmiyy :KK24: Bir de benim tipim kayık ama sevdicegim bensiz duramaz yani bu işlerin güzellikle aşırı güzellikle hiç ilgisi yok :KK59:

Son günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
Cinsel çekim, güzellik olgusundan çok farklı birşey. Eşinize istek artırıcı macun yedirin.

Bu sıklık giderek azalacak. Seneye 2 haftada bire düşecek. Kocanın 40lı yaşlarını ise hiç düşünemiyorum. İstersen yol yakınken ........

Eskiden kadınların başı agrirdi şimdide erkeklerin boşverin yaaa sevgi saygı varsa oda haftada bir olsun hatta bazen de haftada siz istemeyin çekici gelir o zaman

Back
X