- 22 Temmuz 2008
- 562
- 818
- 303
- Konu Sahibi Dilara55333
Ah bu erkekler. Benim esimde isteksiz erkeklerden biri ben hiç sesimi cikarmasam 2 ay yapmadığımız oluyor. Üstelik çirkin, şişman ve bakımsız da değilim. Eşim güzel bir kadın olduğumu her fırsatta söylüyor. 2 yıldır hep sabrettim ve sonunda pes etmiştim ki son bir kere daha dedim. Geçenlerde eşime böyle giderse beni kaybedeceğini, evliliğimizin bu sekilde süremeyeceğini yapıcı ve yumuşak bir dille ifade ettim. O da beni çok sevdiğini düzeleceğini söyledi. Ben de bu sorun ortadan belki bu şekilde kalkar diye düzene bininceye kadar her gün yapmayı teklif ettim. Şimdilik iyi gidiyor umarım düzelir yoksa evliligimiz cidden tehlikede. Bu konu ile ilgili gerçekten çok araştırma yaptım, biz bayanlar erkeklerin etrafında çok dönüyoruz onları hayatımızın merkezine alıyoruz, oysa onlar öyle değil. Burada hata yapıyoruz diye düşünüyorum, en azından ben öyle yapıyorum. Sanırım bir erkek kadınını her zaman kaybetme korkusu yasamalı. Ben eşime onu çok sevdiğimi o kadar çok hissettiriyorum ki sanırım en büyük hatayı da orda yapıyorum.