Bizimde sorun isteksizlik

Ah bu erkekler. Benim esimde isteksiz erkeklerden biri ben hiç sesimi cikarmasam 2 ay yapmadığımız oluyor. Üstelik çirkin, şişman ve bakımsız da değilim. Eşim güzel bir kadın olduğumu her fırsatta söylüyor. 2 yıldır hep sabrettim ve sonunda pes etmiştim ki son bir kere daha dedim. Geçenlerde eşime böyle giderse beni kaybedeceğini, evliliğimizin bu sekilde süremeyeceğini yapıcı ve yumuşak bir dille ifade ettim. O da beni çok sevdiğini düzeleceğini söyledi. Ben de bu sorun ortadan belki bu şekilde kalkar diye düzene bininceye kadar her gün yapmayı teklif ettim. Şimdilik iyi gidiyor umarım düzelir yoksa evliligimiz cidden tehlikede. Bu konu ile ilgili gerçekten çok araştırma yaptım, biz bayanlar erkeklerin etrafında çok dönüyoruz onları hayatımızın merkezine alıyoruz, oysa onlar öyle değil. Burada hata yapıyoruz diye düşünüyorum, en azından ben öyle yapıyorum. Sanırım bir erkek kadınını her zaman kaybetme korkusu yasamalı. Ben eşime onu çok sevdiğimi o kadar çok hissettiriyorum ki sanırım en büyük hatayı da orda yapıyorum.

Konu sahibinin bencilce yorum yaptıgıni düşünmüyorum...eşiyle onun durumunu karşılastirmışsiniz ayrıca...' belki eşiniz de sizin kilolarinizdan dolayı sogumuştur ' diyerekten...sonuçta eşi kilolu birini istemeseydi kızla evlenmezdi ama konu sahibi, eşinin, cinsellikte aktif biri olmadığını evlenmeden önce bilemezdi...belki de bilseydi evlenmezdi....

Ha ayrıca siz kilolu olmanız durumunda belki kendinize güveninizi kaybedebilirsiniz ama demek ki o cok kendine güveniyo...balık etli olup da yüzü cok güzel olan bayanlar var...bakınız kim kardasian...ben cok begenmesem de kadının milyonlarca hayranı var...demek ki zevkler ve renkler tartışılmaz...

Ha ayrıca konu sahibini korudum diye sanmayın ki ben kiloluyum ...36 bedenim...ama ben de mesela cok zayıf kadınları begenmiyorum güzel de bulmuyorum...herkesin beğenisi farklı...

Tam olarak sorun nedir? Birde siz isteyince yapıyor mu.. Yaşlar kac... Ben eşime macun al dedim almadı.. Benim ki normal sen abartıyorsun dedi

Konu sahinin bencilce yorum yaptıgıni düşünmüyorum...eşiyle onun durumunu karşılastirmışsiniz ayrıca...' belki eşiniz de sizin kilolarinizdan dolayı sogumuştur ' diyerekten...sonuçta eşi kilolu birini istemeseydi kızla evlenmezdi ama konu sahibi, eşinin, cinsellikte aktif biri olmadığını evlenmeden önce bilemezdi...belki de bilseydi evlenmezdi....

Ha ayrıca siz kilolu olmanız durumunda belki kendinize güveninizi kaybedebilirsiniz ama demek ki o cok kendine güveniyo...balık etli olup da yüzü cok güzel olan bayanlar var...bakınız kim kardasian...ben cok begenmesem de kadının milyonlarca hayranı var...demek ki zevkler ve renkler tartışılmaz...

Ha ayrıca konu sahibini korudum diye sanmayın ki ben kiloluyum ...36 bedenim...ama ben de mesela cok zayıf kadınları begenmiyorum güzel de bulmuyorum...herkesin beğenisi farklı...
güzel olmak için zayıf olmak lazım demiyorum sağlıklı sınırlar için de olmak lazım diyorum. Kaldı ki kim kardashian kilolu bi kadın değil ve abartılı da olsa kadınsı bir vucudu var. Ama ne yazık ki gerçek hayatta 85 kilo bi kadının kadınsı hatlara sahip olması mümkün değil.
Eşi de evlenmeden önce ben haftada bi kere yapabiliyorum ona göre filan mı demeliydi. Adama göre normal olan bu zaten bunu niye bi yetersizlik gibi söylesin. ayrıca söylese vaz mı geçecekti konu sahibi. Hiç sanmıyorum. Beni rahatsız eden şey konu sahibinin kendini cinsel anlamda mükemmel bir obje, herkesin çıldırdığı bir kadın gibi gösterip eşini haftada bir kere diye suçlaması.
Yani adam evlenmeden önce doğru giyinen, dışarıdan hoş gözüken bi bayan olarak görmüş sonrasında evlendiğinde hayal kırıklığına uğramış olabilir konu sahibinin vücuduyla yüzleşince. Nasıl ki konu sahibi cinsel olarak aktif misin diye soramadıysa evlenmeden önce eşi de bi soyun bakalım çıplakken de güzel misin diyemezdi di mi?

sonuç olarak bu problemin kaynağı gayet tabi konu sahibi de olabilir. Kaldı ki kadınların % 90 haftada 1 e gayet normal bir performans der muhtemelen ama 85 kilo bi kadın seksidir diyecek erkeklerin oranının o kadar yüksek olacağını sanmıyorum

güzel olmak için zayıf olmak lazım demiyorum sağlıklı sınırlar için de olmak lazım diyorum. Kaldı ki kim kardashian kilolu bi kadın değil ve abartılı da olsa kadınsı bir vucudu var. Ama ne yazık ki gerçek hayatta 85 kilo bi kadının kadınsı hatlara sahip olması mümkün değil.
Eşi de evlenmeden önce ben haftada bi kere yapabiliyorum ona göre filan mı demeliydi. Adama göre normal olan bu zaten bunu niye bi yetersizlik gibi söylesin. ayrıca söylese vaz mı geçecekti konu sahibi. Hiç sanmıyorum. Beni rahatsız eden şey konu sahibinin kendini cinsel anlamda mükemmel bir obje, herkesin çıldırdığı bir kadın gibi gösterip eşini haftada bir kere diye suçlaması.
Yani adam evlenmeden önce doğru giyinen, dışarıdan hoş gözüken bi bayan olarak görmüş sonrasında evlendiğinde hayal kırıklığına uğramış olabilir konu sahibinin vücuduyla yüzleşince. Nasıl ki konu sahibi cinsel olarak aktif misin diye soramadıysa evlenmeden önce eşi de bi soyun bakalım çıplakken de güzel misin diyemezdi di mi?

sonuç olarak bu problemin kaynağı gayet tabi konu sahibi de olabilir. Kaldı ki kadınların % 90 haftada 1 e gayet normal bir performans der muhtemelen ama 85 kilo bi kadın seksidir diyecek erkeklerin oranının o kadar yüksek olacağını sanmıyorum

Ne biliyorsun evlenmeden cıplak görmediğini :)))) Üstelik ben yıllardır bu kiloda yım... Fakat yaklasık 2 aydır diyet ve sporla bu kilomun çok dha altına indim.. Bence artık bu konuda yorum yapma rica ederşm

Ne biliyorsun evlenmeden cıplak görmediğini :)))) Üstelik ben yıllardır bu kiloda yım... Fakat yaklasık 2 aydır diyet ve sporla bu kilomun çok dha altına indim.. Bence artık bu konuda yorum yapma rica ederşm
o zaman siz de evlenmeden önce iyi baksaydınız performansına. Sizi tatmin etmiyorsa evlenmeseydiniz. Bi kaç sene test etseydiniz

Bu konuda

Bu konuda kesinlikle size katılmıyorum benim esimde isteksiz ve ben hiçte çirkin ve kilolu değilim. 164 boyunda ve 54 kiloyum oldukça bakimliyim her gün dusumu alır kremlenirim. Etrafımda kilolu bir cok arkadaşım var oldukça fazla ve aralarında günde 1 den fazla yapan dahi var. Üstelik 8 yıllık 15 yıllık evliler. Ben henüz 2 yıllık evliyim ve en başından beri bu durum böyle. Şundan artık çok eminim ki bir erkeğin istekli olması kadının güzelliği ile alakalı değil! Bi arkadaşımın deyimiyle ( biraz kaba olacak ama) erkek isterse kadının başına çuval geçirir yine yapar. Karanlıkta zaten hiç bir şey görünmüyor.

rica ederim bu şişmanım ama güzelim tribinden kurtulun. Yok öyle bi dünya ne yazık ki. Bununla yüzleşirseniz zayıflamanız da daha kolay olur, Eşinizle ilişkinizde bence. Bütün şişman kadın klişeleri benim yüzüm güzel, ben cilvelyim böyle daha çekiciyim, benim rahatsızlığım var o yüzden zayıflayamıyorum vs. Bahaneler bitmiyor yani zayıflamamak için. Şişman kadınlar çok güzel çekici olduğu için dolup taşıyo zayıflama konular. Bi tanesi de çıkıp demiyor ki irademe sahiip olamıyorum o yüzden şişmanım, böyle hem sağlığımı bozuyorum kendi kendime hem de güzelliğimi kaybediyorum diye.

Yok o zaman çok iyiydi tatlım haftada bir degildi
İlk başlarda herkesin iyi olur zaten tatlım önemli olan istikrarı korumak. İyi olmasının senin güzelliğinle alakası yok yani, dünyanın en çirkin kadını da olsa ilk başlarda nefes alsın yeter modunda erkekler zaten. daha uzun süre tecrübe etmen gerekiyordu gerçek performansını görebilmek için.

Analamanda sorunmu var.. Diyorum ki..
Eşimle evlenmeden önce dört yıllık geçmişimizi var.. Ve ben o zaman şimdiki halimden bile kiloluydum.. Hatta şimdi ayça kaya diyeti ile çok çok kilo verdim.. Sorunumz kilo degil suan orta haliyim.. Kk nın hanımlarına soruyorum ne yapabilirim diye.. Sorunumz kilo degil çünkü artık zayıfladım ve zayıflıyorm yaklasik 10 kez dedim hala kilo kilo diye tutturp girtin

rica ederim bu şişmanım ama güzelim tribinden kurtulun. Yok öyle bi dünya ne yazık ki. Bununla yüzleşirseniz zayıflamanız da daha kolay olur, Eşinizle ilişkinizde bence. Bütün şişman kadın klişeleri benim yüzüm güzel, ben cilvelyim böyle daha çekiciyim, benim rahatsızlığım var o yüzden zayıflayamıyorum vs. Bahaneler bitmiyor yani zayıflamamak için. Şişman kadınlar çok güzel çekici olduğu için dolup taşıyo zayıflama konular. Bi tanesi de çıkıp demiyor ki irademe sahiip olamıyorum o yüzden şişmanım, böyle hem sağlığımı bozuyorum kendi kendime hem de güzelliğimi kaybediyorum diye.

Olayıniz ne anlamadım...konu sahibi buraya bi konu açmış siz sürekli olayı saptırıp duruyosunuz...kadının özgüvenini zedelemeye calışıyosunuz...kilosundan size ne allahaşkına...konu o değil ki...o kadar ısrarcısıniz ki bariz sorunlu görünüyosunuz...bence bi uzmana danışın...

Son günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...

Bizde de ben isteksizim :( Napıcam bilmiyorum. . İstek olmayınca da çok zor. .
Umarım düzelir sizin de.

Olayıniz ne anlamadım...konu sahibi buraya bi konu açmış siz sürekli olayı saptırıp duruyosunuz...kadının özgüvenini zedelemeye calışıyosunuz...kilosundan size ne allahaşkına...konu o değil ki...o kadar ısrarcısıniz ki bariz sorunlu görünüyosunuz...bence bi uzmana danışın...

Kesinlikle katılıyorum.. Ama özgüvenimi o degil kralı gelse kıramaz.. Anlatıyorum üstelik ben evlenmeden önce daha kiloluyum 4 yıllık geçmiş adam biliyor diyorum hatta suan zayıflıyorm diyorum hala konu aynı

Bu konuda

Bu konuda kesinlikle size katılmıyorum benim esimde isteksiz ve ben hiçte çirkin ve kilolu değilim. 164 boyunda ve 54 kiloyum oldukça bakimliyim her gün dusumu alır kremlenirim. Etrafımda kilolu bir cok arkadaşım var oldukça fazla ve aralarında günde 1 den fazla yapan dahi var. Üstelik 8 yıllık 15 yıllık evliler. Ben henüz 2 yıllık evliyim ve en başından beri bu durum böyle. Şundan artık çok eminim ki bir erkeğin istekli olması kadının güzelliği ile alakalı değil! Bi arkadaşımın deyimiyle ( biraz kaba olacak ama) erkek isterse kadının başına çuval geçirir yine yapar. Karanlıkta zaten hiç bir şey görünmüyor.
sizin durumunuz apayrı zaten size hak veriyorum. Ve konu sahibinin konusunun sizin durumunuzda olan, bu konuda gerçek anlamda problem yaşayan arkadaşlara da haksızlık olduğunu düşünüyorum. Rahatsız olduğum sey kendini süper anlatıp eşini haftada bir kere yapıyor diye yermesi. Sizin eşiniz haftada bir kere birlikte oluyor olsa bunu problem olarak görür müydünüz? Erkekler sex makinesi mi koşulsuz sevişmek olsun tek amaçları. Hiç özel tercihleri beğenileri zevkleri olamaz mı bu konuda. Nasıl bazılarımız uzun boylu bazılarımız kısa boyluysa bazı erkeklerin cinsel performansının da diğerlerinden farklı olması çok normal. Kabul edilebilir sınırlar içinde olduğu sürece eşlerin birbirlerinin bireysel farklılıklarını eleştirmelerini doğru bulmuyorum.

özgüven gerçekçi olduğunda bi anlamı olur. Gerçek dışı olduğunda, kendini olduğundan farklı algıladığında zararlı oluyor ne yazık ki. aynı konu sahibinin eşini yetersiz görmesi gibi. 85 kiloluk otobüste herkesin dönüp baktığı, herkesin etrafında fır döndüğü muhteşem güzellikteki kadın pek gerçekçi bir özgüven betimlemesi değil. Kendini böyle tanımladığı için eşini yetersiz görüyor zaten. öneriniz için de teşekkürler. Var mı tavsiye edebileceğiniz bir uzman?

Back
X