- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi randomlife
-
evet bu konuda haklısınız. madem günah konusunda bu kadar hassas gelip birlikte uyumasın benimle. ama dayanamam diyor bir yandan da. şimdi burda dinine bağlı olmak nasıl oluyor ben anlamıyorum. bunu söylediğimde de ben onun günahını göze aldım diyor bana.
Birsen Hanım benden çok şey götürdüğü kesin bu ilişkinin. Yaptığım her şeyi saklayan, dışardayken evdeyim diyen, facebook'a bile bir şey yazarken 30 kere düşünen bir insan oldum artık. ben benlikten çıktım açıkçası. yalan söylüyorum çünkü tartışmaya onun triplerini çekmeye gücüm kalmadı. erkeklerle gezen, içki içen serseri kız damgası yemekten sıkıldım.
akışına bırakmak en büyük hata olur bencede..zaman gectikçe hayatınızdaki bir alışkanlığa dönüşecek ve bırakması daha zor olabilir. bence bu ilişkinin neresinden dönerseniz o kdar iyi olur sizin için..
size somut bir örnek daha vereyim. şimdi ben öğrenci evinde kalıyorum. iki kişi kalıyoruz. o benim evime geliyo, hep beraber ev arkadaşımla falan gayet iyi anlaşıyorlar falan bir sorun yok. ama ev arkadaşımın erkek arkadaşının bizim eve gelmesinden rahatsızlık duyuyor. ben buna da kızdım. ev arkadaşım duysa ne kadar alınır dedim. onun erkek arkadaşı senin gelişinden rahatsız olmuyor da sen neden oluyorsun dedim doğal olarak. verdiği cevap şu: rahatsız olmuyorsa kendi sorunu, ben rahatsız oluyorum. böyle bir mantık var mı yaa. o çocuk size çok sık geliyor mu? odana girerse öldürürüm bilmem ne böyle laflar ediyor bana. oysa benim için hiç sorun olacak şeyler değil bunlar.
size somut bir örnek daha vereyim. şimdi ben öğrenci evinde kalıyorum. iki kişi kalıyoruz. o benim evime geliyo, hep beraber ev arkadaşımla falan gayet iyi anlaşıyorlar falan bir sorun yok. ama ev arkadaşımın erkek arkadaşının bizim eve gelmesinden rahatsızlık duyuyor. ben buna da kızdım. ev arkadaşım duysa ne kadar alınır dedim. onun erkek arkadaşı senin gelişinden rahatsız olmuyor da sen neden oluyorsun dedim doğal olarak. verdiği cevap şu: rahatsız olmuyorsa kendi sorunu, ben rahatsız oluyorum. böyle bir mantık var mı yaa. o çocuk size çok sık geliyor mu? odana girerse öldürürüm bilmem ne böyle laflar ediyor bana. oysa benim için hiç sorun olacak şeyler değil bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?