- 23 Ağustos 2012
- 51.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.015
- 898
Ben hazır değilim açıkçasıAaa üyelikleri mi birleştireceksiniz? Biz hazırız.
Sen hazır olmazsan sitede yaprak kıpırdamaz tövbe tövbeBen hazır değilim açıkçası
Kadın mı acabaE Kadin arkadaslik siteleri diye konu acmis. Bu kafayi nerede ve nasil yapiyorlar ben ona takiliyorum.
Hoş geldinÇaresizlik insana hersey yaptırıyor malesef...Inanıyormkı kabahatli de olsanız olmasanızda her yolu denediniz de bu dusunceye kadar gelebıldınız inanıyorum. Ama bunu yapmayın. Gercekten yapmayın. O adliyeye gittikten sonra değerinizi anlasa neee anlamasa ne.
Eski eltimde blöf için bosanma davasi açti kaynimda kabul.etti bir ayin icinde bosandilar .Eski eltim simdi barismak icin elinden geleni yapiyor abi kabul etmiyor .Bence denemeyin bileEvet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
çocuk oyuncağı mı bu yapma bence böyle bişeyEvet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
bacım oksijensizmi kaldın neyaptin da böyle oldun yaaEvet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
Bnece evliliğinizi temelden sarsıyorsunuz. Diyelimki oda sinirle tamm dedi ama size çaktırmıyor hissettiklerini boşanacak mısınız. Bu mudurEvet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
Asla böyle çocukça uğraşmam beni kaybetmek korkması için bunu yapmama gerek duyduğum an davayı ciddi bı şekilde açardımEvet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
Mune 3 hesabı da aktıf aynı anda kaç cihazdan giriyor acaba
Kah boşanıyor, kah koca arıyor. Bu kadın ne istiyor
Düğünde takılan altın
Kızlar merhaba, boşanma aşamasındayım avukat tutucam. Düğünde takılan altınları mı istiyorum. Zaten o gün için taktılar geri aldılar düğünün ertesi günü. 2,5 yıldır evliyim. Ben bu altınları isteyebilir miyim bu birinci sorum. Diyelim ki istedim karşı taraf ödeyemem diyebilir mi hakime ödeyemem...www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşlık siteleri
Merhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım ve boşandım çocuğum yok. Mesleğim var ve çalışıyorum. Yeniden birisi ile tanışıp evlenip aile kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum gerçi yaşımdan dolayı olur mu bilmiyorum. Çevremde tanışabileceğim sosyal ortamlar yok küçük bir yer zaten. Ben de çok sosyal...www.kadinlarkulubu.com
Hosbulduk calfimHoş geldin
Şşş uzuuunca bir süre beni banlarla aynı cümlede anmıyosunuz şşşHosbulduk calfimAnam beni bannamışlar ya gı ne oldumu bilemedim zabanan uyandımkı ben kime ne ettımkı acep dedım tek gözünen baktım baktım anamadım neyse dedım cenem dusmustur bi yerde gene ahanda sımdı ki gıbı neyse msj nı boş bırakmak istemedim bannanmadan gaçayım he mervede gelmıs buarada hosgeldın gıı Ayyyh bannn geliiiiii merve
Yap blöfünü kanarsa senindir,kanmaz ise zaten hiç senin olmamıştırEvet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
Sana deıl canım kendimi kastettimŞşş uzuuunca bir süre beni banlarla aynı cümlede anmıyosunuz şşş
Sana deıl canım kendimi kastettimneyse konuyu kapat mervecıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?