Blöf için boşanma davası

Bizim bir arkadaşta aynen bu fikirdeydi ama hiç beklemediği bir şey oldu tek celsede bitti iki üç yıl uzar peşinde koşar sandı öyle olmadı.Ama şuan yine birlikteymişler nikah kıymadılar busefer nolur nolmaz

Blof icin evlenilmeyecegi gibi blof icinde dava acilmaz. Belkide dava açınca gururuna yediremeyip beni istemeyini bende istemem moduna girer blof elinizde patlar. Ama yinede sizin evliliğinz oyuncaksa siz.bilirsiniz. ben olsam goze alamazdm şahsen.

Çaresizlik insana hersey yaptırıyor malesef...Inanıyormkı kabahatli de olsanız olmasanızda her yolu denediniz de bu dusunceye kadar gelebıldınız inanıyorum. Ama bunu yapmayın. Gercekten yapmayın. O adliyeye gittikten sonra değerinizi anlasa neee anlamasa ne.

Hoş geldin

Evet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
Eski eltimde blöf için bosanma davasi açti kaynimda kabul.etti bir ayin icinde bosandilar .Eski eltim simdi barismak icin elinden geleni yapiyor abi kabul etmiyor .Bence denemeyin bile

Evet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
çocuk oyuncağı mı bu yapma bence böyle bişey

Bnece evliliğinizi temelden sarsıyorsunuz. Diyelimki oda sinirle tamm dedi ama size çaktırmıyor hissettiklerini boşanacak mısınız. Bu mudur

Asla böyle çocukça uğraşmam beni kaybetmek korkması için bunu yapmama gerek duyduğum an davayı ciddi bı şekilde açardım

Dava açmak için de zaman gerekli sonra yol gideceksiniz üstüne para vereceksiniz daha açarken. Bu kadar sizi takmadigini düşündüğünüz birine değer mi ya. Çok iş ya. Banlanmissiniz ama bir gidin açın bakalım bu parlak fikri uğraşarak harekete geçirin.

Nickleri hatırlamadım ama arkadaşlık sitesinde koca arayanda mı buymuş

Hosbulduk calfimAnam beni bannamışlar ya gı ne oldumu bilemedim zabanan uyandımkıben kime ne ettımkı acep dedım tek gözünen baktım baktım anamadımneyse dedım cenem dusmustur bi yerde gene ahanda sımdı ki gıbı neyse msj nı boş bırakmak istemedim bannanmadan gaçayım he mervede gelmıs buarada hosgeldın gıı Ayyyh bannn geliiiiii merve

Şşş uzuuunca bir süre beni banlarla aynı cümlede anmıyosunuz şşş

Yap blöfünü kanarsa senindir,kanmaz ise zaten hiç senin olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…