• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blöf için boşanma davası

Evet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı

ama böyle sürekli üyelik alarak sonuca ulaşmanız mümkün değil.

Lütfen bu tarz şeyler için adliyeleri mahkemeleri meşgul etmeyin

+++
COVID zamanı gerçekten mahkemelik işi olanlar sıra bekliyor. Bu hanım diyor ki kendi kişisel problemlerime sebep adaleti oyalayayım, ciddi meselesi olan insanların zamanından çalayım. Bu kadar düşüncesiz ve kafasız olunmaz. Savcıya, hakime, adliyenin zamanına yazık.

Konu içerikleri zeka testi gibi. Hangisinin gerçek olduğunu anlayanın IQ'su Einstein'la yarışır bence.
Boşandım
Boşanma aşamasındayım
Blöf için boşanma davası

Konu sahibesi Tenet filmindeki gibi zamanda geri geri gidiyor bence .. bakın şahane bir açıklama buldum verin madalyamı :halay:

Konu sahibesi Tenet filmindeki gibi zamanda geri geri gidiyor bence .. bakın şahane bir açıklama buldum verin madalyamı :halay:
Konu sayesinde kamu spotu yapalım.

Ey genç nesil, blöf için boşanma davası, blöf için evi terk etme gibi örnekleri dikkate alıp uygulamaya kalkmayın sonra ben kocamı seviyorum deyip geri dönüyorsunuz.
Kadın dediğin büyük gider arkasına da bakmaz.

Onay gelmese ses etmezdim ama madem herkes öğrensin dedin.
U Umutsuzluk
Z Zhrmhtp
Mune 3 hesabı da aktıf aynı anda kaç cihazdan giriyor acaba 😁
Kah boşanıyor, kah koca arıyor. Bu kadın ne istiyor :D

Yani tamam burada anonim takılıyoruz ama yine de sorunlu bir insan gibi sürekli farklı hikaleyer uydurmanın ne gereği var cidden anlamıyorum. Neden yani? Gerçekten neden? Yok boşandım, yok boşanacagim, yok blöf yaparak boşanma davası açacağım bla bla bla... Sebep ne?

Bize biraz çocukluğundan bahsetmek ister misin P Pthmysl ? ☺️
Ay bildirim gelince bir an benim çocukluğumdan bahsettiğinizi sandım, 49 yıl geriye gitmek Mars'a gitmekten zor geldi, zaten çok yaramaz bir çocukmuşum, buradaki gıcıklığımdan anlaşılmıyor değil mi😏

Mune 3 hesabı da aktıf aynı anda kaç cihazdan giriyor acaba 😁
Kah boşanıyor, kah koca arıyor. Bu kadın ne istiyor :KK70:

E Kadin arkadaslik siteleri diye konu acmis. Bu kafayi nerede ve nasil yapiyorlar ben ona takiliyorum.

Back
X