- Konu Sahibi blueangel1771
-
eviniz genel olarak güzel güle güle oturun fakat birkaç eleştirim olacak ,mobilyaları itina ile seçtiğiniz belli çok hoşlar ama ,salon koltukları ve mobilya renklerinde uyumu yakalayamamışsınız ,ayrıca halı ve perde de öyle ,sanki birbirinden habersiz kişiler almış gibi ,oturma odanız güzel tül rengi sade olsaymış çok boğmazmış ama olmuş artık..yatak odanızda da perdeyi beğenmedim ..yerler tamamen çini taş sanırım bu da soğuk bir ortam yaratmış ..eviniz kendi eviniz ise zamanla yaptırolabilir tabi,laminant parke salonu daha sıcak bir ortam haline dönüştürebilir ..
allah huzur ,mutluluk versin..
valla çok hoş hepside ama ben oturma odanı çok beğendim tam benim istediğim gibi canım. allahım banada ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah. güle güle otur canım huzurla otur inşallah.
öncelikle evin çok güzel güle güle otur canım herşey çok güzel olmuş en çokda pembe renkli dekore ettiğin oturma odan çok farklı ve güzel olmuş ,cıvıl cıvıl rengarek çay sehpaların, mutfağındaki o renkli dolap, antrendeki iki aynan, mutfağının halısı çok farklı taş görünümünde sanki hepsi birbirindengüzel sağlıkla mutlulukla oturun evinizde opuyorumnanaktan
halıyı ve perdeyi eşimle berabar çok beğenerek aldık.koltuklar ve perde aynı renk olsaydı otrma odasına yaptğn eleştiri gibi çok boğmuş olucktı.bölesi daha ii oldu.ayrıca evim kira oldğndan taşları değiştrck halim yok neyazıkki tatlım.bukdrına bile kendi evim gibi biton masraf yaptğm.prizlerine varan kdr değiştrdim.bide parke yaptıramam.
acaba neden evin çok güzel olmuş deyince teşekkürler ediliyorda ,eleştiri yapıldığında ters cevap veriliyor ..bu konuyu açmakla hem güzel hem kötü eleştirlere açık olman lazım ,ayrıca ben zaten eviniz kendi eviniz ise ileride değişritin demiştim..
ii günlerde oturun evinizde. banyondaki sepete ayrıca bayıldım çoook şirin
güle güle otur canim,mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
dkkatni çekerse terslemedim seni sölediklerine cevap yazdım sadece tenüzzül edipte.uzatmasanız diorum nasıl olur.tartışmaya girmeye niyetim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?