Blueangel'in yeni gelin evi :))hoşgeldiniz...

canım güle güle oturun çok güzel olmuş evina.s.özellikle oturma odası ve mutfağa bayıldım.ne güzel pembe pembe bende severim pembeyiopuyorumnanaktan allah ömür boyu mutluluk verir işallah

halıyı ve perdeyi eşimle berabar çok beğenerek aldık.koltuklar ve perde aynı renk olsaydı otrma odasına yaptğn eleştiri gibi çok boğmuş olucktı.bölesi daha ii oldu.ayrıca evim kira oldğndan taşları değiştrck halim yok neyazıkki tatlım.bukdrına bile kendi evim gibi biton masraf yaptğm.prizlerine varan kdr değiştrdim.bide parke yaptıramam.

valla çok hoş hepside ama ben oturma odanı çok beğendim tam benim istediğim gibi canım. allahım banada ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah. güle güle otur canım huzurla otur inşallah.

teşkkrler canımcım.amin amin darısı başına diyelim ozamn.gel bigün kahveye otrma odamda otur istedğin kadr :1hug:

öncelikle evin çok güzel güle güle otur canım herşey çok güzel olmuş en çokda pembe renkli dekore ettiğin oturma odan çok farklı ve güzel olmuş ,cıvıl cıvıl rengarek çay sehpaların, mutfağındaki o renkli dolap, antrendeki iki aynan, mutfağının halısı çok farklı taş görünümünde sanki hepsi birbirindengüzel sağlıkla mutlulukla oturun evinizde opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım çok sağol.saydığn ayrıntılar eve başka bir hava kattı gerçekten.teşkkr ederim ii dileklern için canımcıma.s.

acaba neden evin çok güzel olmuş deyince teşekkürler ediliyorda ,eleştiri yapıldığında ters cevap veriliyor ..bu konuyu açmakla hem güzel hem kötü eleştirlere açık olman lazım ,ayrıca ben zaten eviniz kendi eviniz ise ileride değişritin demiştim..

dkkatni çekerse terslemedim seni sölediklerine cevap yazdım sadece tenüzzül edipte.uzatmasanız diorum nasıl olur.tartışmaya girmeye niyetim yok.

dkkatni çekerse terslemedim seni sölediklerine cevap yazdım sadece tenüzzül edipte.uzatmasanız diorum nasıl olur.tartışmaya girmeye niyetim yok.

benimde tartışmaya niyetim yok işim olmaz keyfimi bozamam ,ama beğenenler olduğu kadar beğenmeyenlerinde olacağını düşünmen gerek ok.hadi allah huzur versin ..

güle güle oturun canım Allah ağız tadınızı bozmasın ömür boyu mutlu olun gelecek bebişlerinizle inş.:1hug::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…