Blueangel'in yeni gelin evi :))hoşgeldiniz...

Güle güle oturun.Ben buzdolabın üzerindeki fırına taktım..Benimde mutfagım küçük buzdolabın üzerine koysam diye düşündüm.Kullanırken indiriyormusun.Yoksa ordamı takıyosun fişe buzdolabını bozmaz mı?
Birde yerler taş galiba.Kullanışlı oluyormu diye soracaktım.

bnde koycak yer bulamadğmdan oraya koydum kullancağımda indiriorum ama bn değil eşim yapıor bu işi maalesef çünkü dolabım boyu 1.85 gibi bişey.ondan orda pişrmem zor olur.ama zarar verceğini sanmam altına kalın bişiler koyarsın.annemde öle kullanıodu fırınını.yerlerde bnm ev zati kira yoksa parke yaptırırdım kendi evim olsa.taşta fena değil.bu eski tip taş oldğundan tozu kiri kılıda belli etmio elini sürünce anlıosun tozlandığını.

amin canım sağolasın.allh bizede verir kısa zamanda inşşallh.:Saruboceq:

yok canım olurmu öle şey bu konuyu neden açtım elbet eleştiri yapanlar olucaktr.diğer eşeltiri yapana arkaşada verdğim tepkiyi okudun sanırsam onun üslübü çok ukalacydı ondan öle yazdım.nese ya evt bnde pek bayılmıom aslnda yatak odama.o perdeyi ve yatak örtüsüü takım olsun die annem ve anneannem direttiler sağolsunlar.aklım hayalim böle değildi.halıyıda annem sağolsun geçen yıl kışn kafasına göre gidip beğenip almş buyüzdn kavga bile etmştik ve değiştrmedide.bn kahva delisiyim.heryeri kahve yapçn die üstüme geldilr en sonada yatak odası kalmştı bnde ii bu olsn dedim ama pişmanım.ondan diorum ya allh bana ev versin diledğim gbi döşücem die.teşekkr ederim yorumun için canımcım.a.s.

güle güle otur mutlu günlerde canım.Buzdolabının üstündeki mini fırına yer yok demişsin ona duvara demir motiflerinden yer yapabilirsiniz gayet şık duruyor benden söylemesi.Mutfağındaki halıları ben çok beğeniyorum antibakteriyel olması gerek.mutfak dolaplarını yapıştırman hoş olmuş hava katmış mutfağına.salonun güzel,oturma odan bende renkli şeyleree bayılırımm ama o minderler köşe koltuğunun mu fisfisfis renkleri uyumsuz olmuş halın koltuğun tülün rengiyle özellikle tülün çok güzel durmuş o renkte.allah ağız tadı versin canım.

evt canım bizde düşündük duvara monte olayını geçnlerde annemde söledi de duvarda yer bulursak yapıcez inşallh.evt köşe koltuğuna aitti o minderler canımcım.renk kattı die düşünüorum odaya böle değişk renkte.aman kullanayımda biraz sonra bakarız teşekkr edrim yorumun için

yatak odan guzel cnım bence sadece ılerde perdenı ve halını degıstırdıgınde ınan daha hos olur.evını guzel yerlestırmıssın renklerın uyumunu ve esyaların cok begendım cnm.allah gule gule mutlulukla oturmayı nasıp etsın ınsallah...

anladım canım teşekkr ederim.ilk günden beri aklmda özllkle halıyı değiştrmek.azcık zamn geçsin yapıcm bişiler.inşallh kendi evimizi alırızda oraya yaparım tüm bunları:Saruboceq:a.s.

anladım canım teşekkr ederim.ilk günden beri aklmda özllkle halıyı değiştrmek.azcık zamn geçsin yapıcm bişiler.inşallh kendi evimizi alırızda oraya yaparım tüm bunları:Saruboceq:a.s.

insallah cnm benım kendı evınız olursa tabıkıcok daha guzel olur.allahım ınsallah nasıp eder.bı oöur oyu mutluluklar dılıyorum sıze.bu arada dugun fotolarına baktım melekler gıbısın masllah cok guzelsın cnm benım...

teşekkür ederim canım sağolasın o senin güzelliğin.çok sağol güzel iltifatların için ve dileğin için.a.s.:1hug:

bir cok kucuk alt ıkeadan dımı..bizde gidip herseyı ıkeadan almıstık..

cok guzel güle güle otur canım

güle güle otur canım evin çok sevimli özellikle oturma odan bu köşeyi bi kaç kişide daha gördüm çok sevimli duruyo markası ne acaba

salon çok uyumlu diğer taraflar cıvıl cıvıl renkli bir kişiliğiniz olmalı güle güle kullan güzelim herşeyini evliliğinde huzur mutluluk diliyorum sana

herşey gerçekten bir harika rabbim nazarlardan korusun mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde güzel geçirmenizi dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…