- Konu Sahibi blueangel1771
-
Güle güle oturun.Ben buzdolabın üzerindeki fırına taktım..Benimde mutfagım küçük buzdolabın üzerine koysam diye düşündüm.Kullanırken indiriyormusun.Yoksa ordamı takıyosun fişe buzdolabını bozmaz mı?
Birde yerler taş galiba.Kullanışlı oluyormu diye soracaktım.
Allah ağız tadınızı bozmasın mutluluklar dilerim emin ol bu eşyalar kendi evin olunca dahada harika duracak bende sen gibi kira evine gelin girdim eşyalarımı göstermedi şimdi yeni ev aldık eşyalardamı yeni diye soruyorlar zemuszemus
önce sağlık mutluluk versin Allah ım en önemlisi güle güle otur hepsi çok güzel:1hug:
cnm benım evını cok begendım.salonun cok sık.hele oturma odan harıka cok sıcak duruyor odada kı renklere bayıldım.ama yatak odandakı perde ve halıyı pek begenmedım.bence kahve-krem tonlarında perde ve halı kullanmalıydın ınan daha hos olurdu.umarım yanlıs anlamıssındır benı.sadece fıkrımı soyledım cnm...
yok canım olurmu öle şey bu konuyu neden açtım elbet eleştiri yapanlar olucaktr.diğer eşeltiri yapana arkaşada verdğim tepkiyi okudun sanırsam onun üslübü çok ukalacydı ondan öle yazdım.nese ya evt bnde pek bayılmıom aslnda yatak odama.o perdeyi ve yatak örtüsüü takım olsun die annem ve anneannem direttiler sağolsunlar.aklım hayalim böle değildi.halıyıda annem sağolsun geçen yıl kışn kafasına göre gidip beğenip almş buyüzdn kavga bile etmştik ve değiştrmedide.bn kahva delisiyim.heryeri kahve yapçn die üstüme geldilr en sonada yatak odası kalmştı bnde ii bu olsn dedim ama pişmanım.ondan diorum ya allh bana ev versin diledğim gbi döşücem die.teşekkr ederim yorumun için canımcım.a.s.
yatak odan guzel cnım bence sadece ılerde perdenı ve halını degıstırdıgınde ınan daha hos olur.evını guzel yerlestırmıssın renklerın uyumunu ve esyaların cok begendım cnm.allah gule gule mutlulukla oturmayı nasıp etsın ınsallah...
anladım canım teşekkr ederim.ilk günden beri aklmda özllkle halıyı değiştrmek.azcık zamn geçsin yapıcm bişiler.inşallh kendi evimizi alırızda oraya yaparım tüm bunları:Saruboceq:a.s.
insallah cnm benım kendı evınız olursa tabıkıcok daha guzel olur.allahım ınsallah nasıp eder.bı oöur oyu mutluluklar dılıyorum sıze.bu arada dugun fotolarına baktım melekler gıbısın masllah cok guzelsın cnm benım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?