Blueangel'in yeni gelin evi :))hoşgeldiniz...

benimde tartışmaya niyetim yok işim olmaz keyfimi bozamam ,ama beğenenler olduğu kadar beğenmeyenlerinde olacağını düşünmen gerek ok.hadi allah huzur versin ..

neyi düşünüp düşünmedğimi sizden öğrenmicem.yoruma açık olmasam zatn konuyu açmazdım.eleştirininde bir uslübü vardır.siz eleştiri yapmayı bilmiorsanız bu saatten sonrada bn öğreticek halim yok.mümkünse bir daha cevap yazmayın.hadi canım allh sanada huzur versin.

güle güle oturun canım Allah ağız tadınızı bozmasın ömür boyu mutlu olun gelecek bebişlerinizle inş.:1hug::ecrin_bebek:

sağol canım bnm sende güle güle otr evnde ama bn göremedim senin evinifisfisfis daha çook var bebişe inşallh sende mutlu huzurlu olursun hiçbirimzn huzuru bozulmasın:1hug:

güzel günlerde kullan ;ama salonunun perdelerınde olması gereken şıkırtı yatak odasında mevcut derilerin yanında perdelerin sade kalmış

güzel günlerde kullan ;ama salonunun perdelerınde olması gereken şıkırtı yatak odasında mevcut derilerin yanında perdelerin sade kalmış

orasını hiç sorma canım bir anlaşmazlık anlatamamazlık oldu perdeciyle aramızda iki odada başka yerlerden alındı perdeleri.bnde çok önemsemedim artık çünkü kirada yım.bide salon çok şıkır olmasın die o tarz perde istemedim.inşallh kısa zamnda kendi evimi alırımda oamn daha ii yavaş yavaş döşerim.

şimdi hepiciğini gördüm.
huzurla mutlulukla oturun inşallh..
pembiş oturma odası çok sewimmli olmuş rengarenk...
mutfaktaki halıda favorim, çok hoş olmuş..

mutlulukla oturun inşallah..

tek beğenmediğim şey, mutfak halısı.. aslında halı mükemmel ama, yerle hemen hemen ayn renk durmuş. boğmuş sanki biraz.. şöyle sütlü kahve ve beyaz karışımı bir halı daha mı güzel olurdu?

birde koridorda yolluklar arası ve duvarla yolluk arası pek mesafe bırakmamışnız. yolluğu biraz kısaltırsanız, daha güzel duracak..

herşey çok güzel olmuş..

oturma odandakı kırlentelerı cok begendım cok sırın olmus odaya hareket katmıs bence .korıdordakı ayna varya onu ıkeadan aldım demıssın acaba o tarz bı ayna aynacıda yaptırılabılırmı ben ıkea gıbı bı sansım yokta bende korıdorıma tek parca onun daha genıs ve capraz koyabılecegım seklını ıstıyorum da .
evınde saglıkla mutlulukla otur inşallah Allah huzur versın...

koridordaki aynalar,mutfaktaki renkli dolap oturma odanda masal odası gibi.

o renkli dolabın masrkası neir acaba.

ayrıca küçük kız çocuğu olan arkadaşların varsa o çocuklar senden çıkmak istemeyecek... tam tatlı kızlarla vakit geçirelecek bi oda...

teşekkür ederim öncelikle canım.evt ıkeadan aldım hayatım onları.bi resmin çıktısını alıp yaknda bir aynacıya götr göster derim.ama bn o aynanın tanesini ikeadan 20 tl ye aldım.aynacılar o boydakiler için 100 lira gibi abes rakamlar veriolar.bikere bekarken yaptrcktım ordn biliorum.ıkea nın sitesi var.online alışveriş imkanın olablr yada telefonla ara ikeayı san yardımcı olurlar die düşünüorum.aynacılarla uğraşma derim tatlım

o renkli dolabı ikeadan aldım bn canım.ama o kırmızı kapaklar ve mor çekmeceler yer değiştirebilior ve ayrıca satılıor onlar.o dolapta aslnda kitaplık die satılıor ıkeada biz mutfak dolabı yaptık onu sırnaşık şey maalesef kızı olan arkadşm yok ama herkes çok beğenior orayı tam genç işi rahat bir ortm oldu bize.teşekkrler yorumn için:1hug:

Güle güle oturun canım evin çok ferah allah ağzınızın tadını bozmasın maşallahh

cnm benım evını cok begendım.salonun cok sık.hele oturma odan harıka cok sıcak duruyor odada kı renklere bayıldım.ama yatak odandakı perde ve halıyı pek begenmedım.bence kahve-krem tonlarında perde ve halı kullanmalıydın ınan daha hos olurdu.umarım yanlıs anlamıssındır benı.sadece fıkrımı soyledım cnm...

tatlım ev gerçekten harika pırıl pırıl bir yeni gelin evi ama belirtmeden geçemeyeceğim oturma odana bayıldım.şeker gibi olmuş,pembe en sevdiğim renk ve harika durmuş odada.ayrıca mutfak halına ve köşedeki o renkli dolaba bayıldım.özellikle bunları belirtmek istedim.allah yuvandan huzuru eksik etmesin,çok güzel

Allah ağız tadınızı bozmasın mutluluklar dilerim emin ol bu eşyalar kendi evin olunca dahada harika duracak bende sen gibi kira evine gelin girdim eşyalarımı göstermedi şimdi yeni ev aldık eşyalardamı yeni diye soruyorlar zemuszemus
önce sağlık mutluluk versin Allah ım en önemlisi güle güle otur hepsi çok güzel:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…