Boanmak istiyor :(

sessizimm

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
94
0
611
48
İstanbul
Saçma sapan orunları bahane edip son kavgamızı da buna ekleyip boşanmak istiyor. 1 aydır yalvarıyorum ama bir aydır ne bana dkunuyor nede her konuyu açtığımdan boşanmaktan başka kelime ediyor. Beraber gidip boşanalım istemiyorum seni diyor. Yuvamı kurtarmak istiyorum ama kesinlikle yanaşmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Yüzüm bile bakmıyor. Benim hatalı olduğum kadar o da hatalı ama görmüyor. Hepsinden öte anlamadığım gece gelip yatağım da yatıyor. Lütfen söyleyin bu derecede bvoşanmak isteyen biri görmek istemeyen benımle tanıstıgı gune lanet eden biri gip te aynı yatakta yatarmı. 1aydır hergün ağlıyorum yalvarıyorum. Boşanmak istemiyorum. Ne yamalıyım!!!!

peki eşinizin sizden boşanmak istemesindeki sebep nedir ?
konuyu açık yazmamışsınız.. tam olarak anlayamadım..

canim zorla güzellik olmazki :teselli:

sorununuz ne bilmiyorum ama 1 ay uzun bir süredir, bosanmak istiyor
yataga gelmeside rahat yatagini birakmak istemiyordur da ondan, kandirma kendini bence
sürekli ayrilicam diyen sana dokunmayan
hatta tanistiginiz güne lanet olsun diyen:1shok: kararli bir adam var karsinda

Beni suçluyor devamlı iş yeğine gittin mini etek giydin gereksiz kıskançlık yaptın vs..vs... Kendisi bana nefes aldırmıyordu kıskançlıklarından. Son kavgamız benim onu kıskandığım bir nedenden saçm şekilde çıktı ama ÇOKKKK BÜYÜDÜ.Bağırışmalar vs. Olayı teyzesiyle konuşmak istedim bize en yakın kişi olduğundan teyzeside gidip annesine anlatmış. Yani ailelerde girdi artık. Şımarık çekilmez birisin diyip boşanıcam diyor ama yeterki sen kendini hazır hisse anlasmalı gidip boşanalım diyor.
Ne desem dinlemiyor. Ben düzelticem hatalarımı diye ağlıyorum ayaklarına kapanıyorum hergünnnn.....Kabul etmiyor Ben öyle perişan iken eve gelip tv yi açıp kahkahalarla gülüyor...

bu duruma gelmenizde, kendinizde hata mı buluyorsunuz?
neden ağlayıp yalvarıyorsunuz?

canım diğer konularına göz gezdirdim biraz.
biliyorum bir yuvayı yıkmak, hiç sevmesen bile en basitinden alışkanlıklarından sıyrılmak zordur.
ama senin kocan kaba etine sağlam bi tekmeyi hak etmiş çoktan.
hani seviyorsansusar oturursun demişya sana.
ben senin yerinde olsam kabullenmiş gibi yapıp yazışmalarını,mesajlaşmalarını hatta bulabiliyorsam diğer kadınlarla olan fotoğraflarını iyice biriktirip kalınca bi dosya yapar ve hiç beklemediği bi anda bu delillerimle beraber mahkemeye başvurur süründürürüm.
neden bu kadar çaresizce ağlıyorsun anlamadım.
seni sevmeyen,bu kadar aşağılamaya çalışan birini sevme sende.
üç gün ağlarsın o kadar.

yuvam yıkılsın ıstemıyorum daha 1 ay once ıyıkı karsıma cıkarmıs allah senı canım karım diyen bir adam bu. Telefonunda hala ismim canbım karım. Değiştirmemiş. Arabasında evlilik sembolümüz kuş yuvasını bile çıkarmamış...Ne yapıcam ben. Gitmek istemiyorummmmm.. Sana git demiyorum ama bu evlilik bitti diyor.Hergün ayaklarına kapanıyorum.

aynı yatağa yatıyor derken birşeyler paylaşmak içinmi yoksa arkadaşın dediği gibi rahat bir uyku içinmi kilit nokta bu bence sizin içinse belki sizin burnunuzu sürtmek için boşanacağım diyebilir

diger konundan hatirliyorum..buraya suanda yazmadigin ama diger konulardan okudugum cok sey var ve sen hala direniyorsun...
tabiki hemen ayril diyen yok ama adam sana gercekten neler yapiyor sen gelip ayni yatakta yatiyor diye umutlaniyorsun yine diger konunda da vardi ayni buna benzer örnekler..
ya evlilik olsun ask olsun tek tarafli olmuyor yani sen istedigin sev istedigin kadar ayrilmak isteme ama bu sadece senin istemenle olmuyor iste..o yüzden o yazdiklarindan yola cikarak bence artik dönüsü yok gibi esinin kendini bazi seylere hazrilasan iyi edersin...

hayır kesinlikle dokunmuyor bana. Kavganın ilk gunlerı ben yataga gıttıgımde kalkıp gıdıyordu. Yatagında rahat etsın dıye kucuk odaya tasındım. Bana 3 gun once "neden yatagında yatmıyorsun. Ne olursa olsun yatagında yat" dedi. Ama daha dun bu is bıttı bosanmak ıstıyorum dedı yıne sordugumda....

bence boşanmayı kabul ettiğinizi söyleyin ve ağlayıp yalvalmaktan vazgeçin
siz yalvardıkça işi büyüttü bence
eminim boşanmayacaktır ama kesinlikle ağlayıp yalvarmayın...
:1no2::gitme:

Ben düzelticem hatalarımı diye ağlıyorum ayaklarına kapanıyorum hergünnnn.....Kabul etmiyor Ben öyle perişan iken eve gelip tv yi açıp kahkahalarla gülüyor...

ve sende bu adamdan boşanmamak için ayaklarına kapanıyorsun habenneyaptımki
kusura bakma ama adam haklı.
bu kadar gurursuz bir karım olsa bende o acı çekerken kahkahalarla gülerim.
kendisine saygısı olmayana benim hiç olmaz.
silkeneln kendine gel...
o öptürdüğü ayaklarını kırarım adamın.
hade yallah deyip koyarım kapının önüne.
hiç bir aşk gururumdan önde değil.
kimse kusura bakmasın.

eski konunuza göz attım da, o teyzeden medet ummayın. zorlamayın. sizden ayrılmak istediğini söyleyen bir adama siz yapıştıkça, onu tamamen kaybedersiniz.
kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.
kendinizi ezmeyin - ezdirmeyin bu kadar.

ben bosanmam dıyorum bosanmak ısteyen sensın. Çok ıstıyorsan gıt bosanma kagıdını verdıgıne daır bır kagıt getır gıtmezsem en adı onursuzum dıyorum 1 haftadır. GETıRMıYOR....

Erkege yalvarmicaksin sekerim, yalvarirsan istedigini yaptirir sana, ve seni aglatarcasina pisman eder, bosanmak istemeyebilir, ama seni de sinir etmek icin de soyleyebilir, tuhaf bi esin var ha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…