ama seviyorum kocamı. Yuvam yıkılsın istemiyorum
Saçma sapan orunları bahane edip son kavgamızı da buna ekleyip boşanmak istiyor. 1 aydır yalvarıyorum ama bir aydır ne bana dkunuyor nede her konuyu açtığımdan boşanmaktan başka kelime ediyor. Beraber gidip boşanalım istemiyorum seni diyor. Yuvamı kurtarmak istiyorum ama kesinlikle yanaşmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Yüzüm bile bakmıyor. Benim hatalı olduğum kadar o da hatalı ama görmüyor. Hepsinden öte anlamadığım gece gelip yatağım da yatıyor. Lütfen söyleyin bu derecede bvoşanmak isteyen biri görmek istemeyen benımle tanıstıgı gune lanet eden biri gip te aynı yatakta yatarmı. 1aydır hergün ağlıyorum yalvarıyorum. Boşanmak istemiyorum. Ne yamalıyım!!!!
ama seviyorum kocamı. Yuvam yıkılsın istemiyorum
ama bu adam daha bır ay once sensiz ölürüm diyen adamdı. Ellrimi ayaklarımı öpen adamdı...
ama evde yemek yemıyorkı..kendi çamasırını kendı yıkıyor hatta benım yıkamama fırsat vermeden. Avukat biir arkadasım var istanbulun en iyi avukatlarından. Ben 1 milyon tane bosanma davası aldım. Bosanmayı isteyen adam ertesi gun gıder bosar dıyor. Gormek ıstemedıgı kadının yatagınad gelmez. Evınde ayrı oda ayrı yatak var , sen gıdıyorsun sana ne olursa olsun gel yatagında yat dıyor" bEN BU ISI ANLAMADIM DEDI AVUKAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?