Boanmak istiyor :(

hala yatagina giriyor neden o yataga yattiginda sen o yataktan kalkmiyorsun kadinlik onurun bu kadar mi nasil istir ve sen hala sana bunlari yapan adami geri istiyorsun yok yok ask bu kadar basit degil seninki askta degil birak canim kardesim bas tekmeyi gitsin git ananin babanin yanina sen bu kadar mi degersizsin kendi gozunde boyle ufalip kuculmeyi hak ediyorsun

Sana aklı sıra ders vermeye çalışıo..Sende oyununa feci düşmüşsün ..Awukat anlamadı ama bak ben çözdüm -tatlicadiarzu-

aa senin koçan yanar döner gibi bişey ya sende gidip o adama yalvarıyosun adam tabi güler sana lmaz:

Sizdeki ne ne engin sevgi imiş be kardeşim, senin yerinde olsam sevgim bu kadar gururumu ayaklar altına alacaksa sevmeyi bile unuturdum.

bu adam şimdi durup dururkenmi boşanmak istedi
biri bana anlatsın yaa:uhm:
yok canım sorunlu bu adamm öbür konularına bak anlarsın:umursamaz:

Sizdeki ne ne engin sevgi imiş be kardeşim, senin yerinde olsam sevgim bu kadar gururumu ayaklar altına alacaksa sevmeyi bile unuturdum.

haklısın canım sevmeyi unuturdu yamirmirmirmir

canım merhaba pekı esın senı ıstemıorsa nıye o eve gelıyor o bence senın burnunu surtmeye calısıor yalvarma kabul et bakalım ne yapacak bnece gururunu ortaya cıkarmanın vaktı gelıs senı gercekten ıstemıorsa devam etmesı neyı degıstırır

Ama gerÇekten kararlı gİbİ...oyun gıbı gelmıyor bana
kararlı olsa idi usttekı msjınızdakı avukat gibi olurdu ..bosanmak isteyen bosardı bunca zaman beklemezdi..
1 aydır oyunmu olur ya!!!
banada el pence divan duran olsa ben bu oyunu 1ay değil bir ömür surdurum

Valla arkadaşım bu gece seninle yatar ertesi gün boşanma dilekçesi verir, yani erkekler bizim gibi duygusal değil, benim anladığım kadarıyla eşin anlaşmalı boşanma istiyor yani sana 5 kuruş vermek istemiyor. Sen hala yalvarıp yakarıyorsun.. Tut kolundan götür adliyeye verdir boşanma dilekçesini bak ne yapacak o zaman.
Bence gururunu bu kadar ezdirme.

baskasımı var dıyorum ama ne parası ne durumu nee en ufak delıl var...acaba bır sure sessizce beklesemmi

Bak sana açtığın diğer konuyu alıntılayayım belki birşeyler hatırlarsın. tabi bu gördüklerin delilden sayılmıyorsa diyecek pekte bir şey yok.
Sanırım sizin ruh haliniz ara ara gelip gidiyor bir hatırlıyor bir hatırlamıyorsunuz.lmaz:

Eşine yalvarmayı kesermisin artık!!! İleride bu yaptıklarından pişman olacaksın.....kendine çeki düzen ver lütfen...

Sen yalvardıkça o havalara girmiş..kendine bakım yap, güzelleş ve onu umursama...eşin bu saplantılı halinden bunalmış, eee yeter artık de ve resti çek, sıkıyosa boşa de, malı mülkü maaşı ne varsa al..ileride barışsanız bile onun bu yaptıkları, sen ağlarken eve gelip kahkahayla tv izlemesini hatırladıkça içinde kinin büyür , olmaz artık..tutmaz bu maya...1 ay ağlar susarsın, aşk acısından kim ölmüş..benim kadar aşk acısı çeken varmı acaba...hani nerdeler şimdi isimlerini bile zor hatırlıyorum :)))Doğanın kanunu bu, görmeye görmeye unutacaksın ve acın dinecek...

evet şimdi hatırladım daha doğrusu gördüm diğer konunuzu,
sizi bu denli aşşağalayan bi adama hala yalvararak,
sadece kendizi küçültüyorsunuz,
bir yuva kıurtarılacaksaa iki taraflı kurtarılır,
tek taraflı ancak ezilirsiniz,üzülürsünüz...
bukadar alçaltmayın kendinizi,bırakın ne yapıyorsa yapsın...
boşanmak istiyorsada boşansın..
aamaa ölee beş kuruşsuz değil
donuna kadar alın derim ben...
bunca yapılanlardan nasıl sevginiz bitmedi bundada şaşırdım dorusu

Yalvarmak ıstemıyorum ki. Tek derdim yuvamı kurtarmaktı ama ondandan vazgectım kalbıme gomerım dedım. Ve ona "git getir bosanma kagıdını" dedım. Bana verdıgı cevap "ben acmam davayı ya bosanmam dersen napıcam" dedi. Boyle yasa bosamıyacagım senı dedı......

mesela dugunde takıan takıları 20 lırasına kadar avucuna verdım gıt yatır hesabına bozdur altınları bunlarla ıdare edersın dedım. gıttı bozdurdu yatırdı hesabına. Sımdı bnım yerımde kım olsa bu altınların parasını ıster 10 mılyar. Ama ben parası yok dıye kıyamıyorummmmm.

seni daha çok üzmek istiyor anlaşılan..
yada senn boşanma davasını açmanı istiyor,
boşanmam diyen insan hiç getir kağıdı dermi
desydiniz sizde...
ozaman siz göütürün önüne kağıdı bukadar gururunuz yokmu Allah aşkına

sen kıyamyırsun ama o sana kıyıyor:umursamaz:

Herşeye bir cevabın var arkadaşım ben anlamadım yaa :umursamaz:
Herkesin fikri yanlışsa neden fikir istiyosun, bu fikirleri beğenmiyosan senin kendi fikrin olmalı.
Adamın teyzesinin tavrını hiç beğenmedim, onlar nasıl düşünceler öyle, ara bulması için ona mı gittin bir de kafamçokkarıştı
Boşanmak istemiyor olabilirsin, ısrara edemeyeceğim, ama acilen şu aciz kadın tavrını bırakmalısın, ev arkadaşı gibi davranıyosa sende öyle davran, yüzüne bakmıyosa sende bakma.. Üzerine giderek, yalvararak ne olacağını umuyosun ki?
Kendi haline bırak biraz, düşünmesine fırsat ver.

:bbo::bbo::bbo:

eee adam haklı, seni boşayacak başkasını alacak, ondan da altınlar gelse hesaba atsa falan :gitme:
Zannediyor ki herkes sen gibi.
Geçmiş olsun, allah akıl fikir versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…