Eazından bu pislik kadının oğlunun ve kocasının gururunu kurtarmak adına onlarada nasıl bir pislikle yaşadıklarını göstermeye karar verdim ve bunu kesinlikle intikam için değil, o masum insanlarıda kurtarma adına yapacağım.İnsanlar herşeyin farknda olmaı artık. Aldatılmamalı kandırırılmamalı.
Daha o güne kadr bosanmak istiyorsan git boşandiyen ben " yarın adliye önünde ol boşancağız " dedim..Dediğimide yaptık arkadaşlr. Onuruml gururmla gittim boşadım onu.Açtım davayı.
İçim bebekler kadar huzurlu bi şekilde hemde
Yeniden doğmuş bir şekilde
Tüm eyalarımı hakkımı ona sadaka bırkarak hemde.
Arkama bakmadan
Evlendiğimin ertesi günü yapmam gereken şeyi yapmamanın verdiği acıyla.
Dün Allah çıkardı karşıma O namussuz kendine anneyim diyen sokak kadını ile berabermiş.
Üzülmedim..Ona bu layıktı dedim sadece. Ona kocasını aldatan o kirli elleriyle gidip çocuklarını seven namussuz şerefsiz kadına layıktı dedim sadece içimden. Sen ona fazla geldin dedim...
Ve şuan dünyaya yeniengelmiş bi şekilde annemin sıcacık evinde bu şerefsiz insanlardn arınacak olmanın huzuru ile, yıkılmış gururumu onurumu tedavi ederek yoluma devam ediyorum.
....
Adlİye ye gıderken gıydım gıyemedıgım dızustu hanım hanımcık etegımı gıttım ve benı gordugunde ılk sozu "bosanmadan neden gıydın bu etegı "oldu. Bır kez daha anladım ne belaya dustugumu o an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?