Boanmak istiyor :(

1 aydır boşancam diye biri niyeti olsa zaten boşanır yatağınada girmezdi...sanki blöf yapıyor sana istediklerini yaptırmak için korkutuyor...taktik gibi geldi bana senin yalvarmanda hoşuna gidiyo olabilir...sende üztüne gitme ne hali varsa görsün de gidecek adamı zaten tutamazsın gidecekse şimdi gitsin daha iidir yıllarını heba edip gitmesinden..oralı olma sende mutlaka afallıcaktır belki aklı başına bile gelir iyilikle olmuyosa triple olur belki sal yakasını bakalım napıcak..

Sizin adınıza çok üzüldüm. Lakin eşinizin yaptıkları korkunç, hele o teyzenin sözleri, aman Allah'ım, hiçbir kadın bu sözleri kendine söyletmemeli, hiçbir kadın böyle bir adamın yanında olmamalı. Sizi kesinlikle sevmiyor, üstelik anlamıyorsunuz, adam siz de ikna olun diye bekliyor, adam size 5 kuruş para vermeden boşanmak istiyor, düşünün hiç degeriniz yok, onun gözünde. Muhtemelen başka bir kadının varlıgı da sözkonusu, hatta şu facebook mesajları bile bir kadının boşanması için yeterli nedendir bence. Yapmayınız Allah aşkına, sizin gururunuz yok mu, beni istemeyeni ben hiç istemem. Aşkmış, 5 gün aglarsınız, böyle yaşanır mı? Herseyden önce kadınlık onurumuz gelmeli, degmez, asla degmez hele böyle bir adam için asla ve asla. Eğitiminiz de var, kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz, ne için çekiyorsunuz sizi sevmeyen adamı, evlilik yok ki kurtarılsın, böyle evlilik mi olur? Boşanın diyorum ben de...

Uzaktan takip etmiştim yazdıklarını okuyunca inan ağladım..Çok korkunç şeyler yaşamışsın..Allah yardım etmiş ve kurtulmuşsun...Gelecek güzel günlerin için hayatında mutluluk ve huzur diliyorum..Herşey gönlünce olsun..

kurtulmuşsun çok şükür Allaha ne kadar şükretsen azdır çünkü boşanmak istemeye debilirdi ve sen böyle lanet bir insanla bir ömür geçirebilirdin yaptıkları gözünü açmış
Allah yolunu açık etsinn

Canım benim allah yardımcın olsun...İnan bana bu kötü insanlardan arınmak kafanda bitirmek insana huzur veriyor..hiç bir şey düşünme bırak onlar seni kaybettikleri için üzülsünler dert yansınlar..Benim herif düne kadar bana demediğini bırakmayan adam şimdi süt dökmüş kedi....Ama pes etmeyeceğim bu evliliği yürütemem bende annemin sağlık sorunları için bekliyorum...İnşallah bende özgür kalacağım kötü insanlardan kurtaracağım kendimi....

sessizim nihayet senden duymak istediğimiz şeyleri yazmışsın canım.kurtulmuşsun o adi adamdan o cehennem evden.sonunda kendin için en doğru kararı verdiğin için seninle grur duyuyorum.senden hiç beklemediğim bir karar almışsın gerçekten.uzun süre yazmayınca yine susup olanları kabuledip bu evliliğe devam ettiiğini düşünmüştüm.sen elinden geleni yaptın canım herkese herşeye rağmen.Allah yolunu açık etsin en mutlu günler tez zamanda çalsın kapını.

Eazından bu pislik kadının oğlunun ve kocasının gururunu kurtarmak adına onlarada nasıl bir pislikle yaşadıklarını göstermeye karar verdim ve bunu kesinlikle intikam için değil, o masum insanlarıda kurtarma adına yapacağım.ınsanlar herşeyin farknda olmaı artık. Aldatılmamalı kandırırılmamalı.

Vady adi herif vay, bi de hala neden giydin bu etegi dio hemi ?
kim oluo ki o adam kendini begenmis mufetetsi erkek, bi de hayat kadiniyla gezio iyi eglenceler ona,
Kurtulmussun cok sukur, Allah yolunu acik etsin guzelim ...

bence kesinlikle karışma .bırak Allahlarından bulsunlar.sen yoluna devamet geride kalanlar naparsa yapsın.tam kurtuldun derken bide bunlarla uğraşma canım.bırak herkes yaptığını çeker zaten.

Önünde upuzun, aydınlık bir gelecek var. Sen zor olanı başarmışsın ve de kurtulmuşsun o esaretten. Diyorsun şimdi nasıl güveneceğim başkasına çok güzel güvenirsin. Çünkü bundan sonra hayatına girecek olanları daha doğru değerlendireceksin. Yaşadıkların seni olgunlaştırdı saf değilsin artık. En kötüsünü gördün artık senin mutlu zamanların gelecek. Günün 15 günü karanlıksa 15 günü aydınlıktır. Unutmaki karanlığın en fazla olduğu zaman güneşin doğmasından hemen önceki zamandır. Çok çekmişsin mutlu olacaksın buna kararlı ol.

:hooray: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
İŞTE BU DUR..
SENİ TÜM KALBİMLE TEBRİK EDİYORUM..
GÜZEL GÜNLER SENİ BEKLİYOR... FAZLA BEKLETME...alkisalkisalkis

BU TİPLER MANYAK OLUYOLAR ZATEN BÖYLE..
ben de eşimden ayrıyım.. iyki ki de ayrılmışım..
manyak adam hala giydiklerime karışmaya çalışıyor.

yazdıklarınızdan cok etkilendimm
bi kapı kapanır bir kapı acılır.....
ihşalalhhhh en güzel kapılar sizin için acılsınnnn
herşyde bi hayır vardırrr.Rabbim yardımcınız olsunnn:Saruboceq::teselli:

Canim gözlerinin acildigina ve o adamdan bosanma karari aldigindan dolayi seni tebrik ediyorumvereliniortak

ins bundan sonra coook mutlu olursun

sen calisiyorsun, o calismiyordu galiba, bide esrar iciyormus, uyusturucu alan bir adamdan zaten normal hareketler bekleme onlar ne yaptiklarini nede söylediklerini bilir...
allaha sükretki senide alistirmadi esrara filan:umursamaz: böyle birinden ne es nede baba olur zaten

bu yüzden hala niye o etegi giydin diyen adami takma cünki mantikli düsünüp konusamazki zaten kafa iyikafamçokkarıştı

Bu yasadiklarin sana tecrübe olmustur öyle düsün ve üzülme, bundan sonra daha dikkatli secersin evlenecegin insanCADIARZU

okurken gerçekten çok kötü oldum...sen elinden geleni sonuna kadar yapmışsın canım...için rahat olsun...mücadeleni verdin degmesede o adam bunlara...yazık degilmi o gözyaşlarına annenin yüreği dayanmaz bu çektiklerine...annen seni bir daha dünyaya getirmeyecek....yaşamanın kıymetini bil....kimseye taviz verme...önce sen önemliisn unutma önce ben diyebilmeyi ögren artık....bundan sonra hakkında hayırlısı ne ise o olsun..bu çektinlerin hepsi geçmişte kalsın...rabbim bugün kadar çektiklerinin birini bile bundan sonra yaşatamasın sana....iyi insanlarla karşılaştırsın...eski eşin resmen karaktersiz memnuniyetsiz biriymiş....

Bunca iğrençliğe, haksızlığa rağmen o adama şans vermeyi denedin ve o istemedi..

Hemde ne için..

Kendinden küçük birisiyle olmasını bırak , evli ve çocuk sahibi bir kadın müsveddesi için...

Yazıklar olsun o adama...

Bırak ne hali varsa görsün gerçekten bu kadar zalim, bu kadar acımasız, onuru mayası bozuk bir adamdan kurtulduğun için çokhayırlı başın varmış....

Tertemiz bir sayfa açıyorsun...

ınşallah bundan sonra yaşamına bu kadar ucuz insanlar girmez...

çok şükür bitmiş gerçekten çok sevindim okuyunca nerdeyse ağlıcaktım....hayatta seni bırakmayan tek şey aile babanın söylediklerini okuyunca gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu allah kurtarmış seni sömüren seni kullanan bi adammış neyseki bitmiş.... yolun açık olur umarımmmmm.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…