Boanmak istiyor :(

güzelim aynı şeyleri yaşadım ama ben bu kadar uzatmadım bu yalvarma işini...
şunu unutma ; sen yalvarmaya devam ettikçe kocan da bu tavrına devam edecek.
nefret ediyorum böylelerinden ve hatırladıkça kendi kocamdan da nefret ediyorum.
asla boşanmak gibi bir niyeti yok tatlım,sadece senin yalvarmalarınla egosunu tatmin ediyor,o kadar.
senin onun için ağlayıp sızlaman,onsuz olmayı düşünememen hoşuna gidiyor ve oynuyor.
aynısını yaşadım diyorum.
benim işkencem ne zaman bitti biliyor muun?
göze aldım boşanmayı,"hade be ordan,git naparsan yap" dedim ve bir kaç hafta sürdürdüm bu tavrımı.önce bir afalladı,(ama nerdeyse boşanıyorduk,gerçekten göze almıştım) ailesi filan geldi gitti,güya onların zoruyla tamam dedi ama boşanmayı gerçekten isteyen adam ne aile dinler ne başka bişey...resmen boşanırsan boşan diyip ben de tv ye kahkahalarla güldüğüm için kendine geldi...
tecrübeyle sabittir!

tamamen katılıyorum..sizinle tanıştığı güne lanet eden boşanmak isteyen birine nasıl olurda yalvarırsınız..bence de kocanızı biran önce kendine getirmelisiniz sizde ama emin olun bu iş yalvarmayla olmaz...

Size bunları yapan ve hatırladıkça nefret ettiğiniz biriyle evliliğinizi ne kadar sürdüreceksiniz merak ettim. Yani insan eşinden hem nefret edip hem nasıl evliliği devam ettirir. Tabi bu sizin tercihiniz ama ben gerçekten merak ettim nasıl olduğunu.
Konu sahibi arkadaşa yapılmayan kalmamış, büyük konuşmak gibi olmasın ama egosunu benim üzerimde tatmin eden bir adamın yanımda saniye yeri olamaz. Aşağılanıcam, gururum ayaklar altına alınacak, benimle resmen dalgasını geçecek ve ben ona hala koca diyicem.
Kimse kimsenin oyuncağı veya ego tatmincisi değildir. Herkes haddini bilecek, ne ekersen onu biçersin demişler, eşimde ne ekerse benden onu biçer.

sürdüremyorum işte...
burda benim de konum var sevgili burbuk,göz atarsan görürsün zaten hiçbir zaman mutlu olamadığımı...
söylediklerine katılıyorum.şuan hala evliyim ama artık kendimi asla o günlerdeki kadar düşürmem.çünkü kocamdan ve yuvamdan ayrılmak dahi bana o yalvarmalar esnasındaki halim kadar acı vermez....
Allah tan başka kimse yalvarılmaya layık değildir,olamaz da!

şaşırdım valla ben daha önce biriyle mesajlarını yakalıcm ve sonra boşanmıcam he daha neler büyük konuşmmuyorum ama bu kadar küçülemem yani.......

arkadaşlar bende eşimden boşanmak istiyorum,çünkü artık hiç çekilmez bil hale geldi evliliğim kızım da çok kötü etkilenmeye başladı olan sorunlardan,16 yıllık evliyim ve 15 yaşında bir kızım var eşim ilk günden bu yana kumar oynuyor çok büyük maddiyat kayıpları verdik bu yüzden ve herşeye rağmen onu bu alışkanlığından vazgeçiremedim artık boşanmamktan başka çarem kalmadı ve 2 gündür eve gelemiyor ayrıyız.kendime bir iş bakıyorum ve boşanmaya kesin kararlıyım ama bir yandanda hayattan korkuyorum acaba başarabilirmiyim diye

bu bir derdim var sayfasına tövbeler olsun bir daha girmem sayfaları okurken yazılı düşünüyormuşum gibi geldi erkeklerin ufak fikirleri hiç bitmeyen komplexleri,büyümeyen bir ergen gibi cahilce davranışları hep aynı demek ki ; gideni sevmek yanlış oldugunu bile bile vazgeçmemek haketmediginin farkında olarak birşeyleri düzeltmeye.yaşatmaya çalışmak,karşıdAN hiçbir çaba gelmemesine ragmen akıllı hareket edebilmek aynen bu olsa gerek

diger sayfalara göz attım biraz..herşey insanın karakterinde başlıyor ve bitiyor..aldatıldıgın zaman istenmiyorsun sana saygı duyulmuyor sevgi bitmiş ee o zaman o evde neden dursun bir insan tabiki bu benim düşüncem..aldatan erkekde mazeret aramasın aldatıyorsa bır adam karakterinde sorun vardır.. yuvayı yıkmak kolay degıldır haklısın fakat ortada yaşanan olayları psıkolojınıde düşüneceksin..zorla güzellik olmaz aglayarak yalvarak yürütülen evlilikten ne beklıyorsun..eşin sana acıdıgı için boşanmazsa ömrüm boyunca aciz acınası insan olarak yaşayacaksın...bu dahamı güzell..bir bayan saglam ve dik durmalı erkeklerin karşısında bayanların daha güçlü olması gerektiğine inanlardanım..aldatıldıgımı ögrendiğim andada o kişi için gözümden 1 damla yaş akmaz asla....

arkadaşım hayat senin hayatın en dogru kararı sen vereceksin...

neden kendini küçük düşürüyorsun biraz gururlu ol,neden ayaklarına kapanıp yalvarıyorsun boşanmayalım diye...
belki siz böyle yaptığınız için eşiniz size böyle davranıyor...

eşinizin belki bir anlık siniriydi boşanalım lafı..

eğer o boşanalım dediğinde ayağına kapanmasaydınız, ağlayıp karışısında aciz durmak yerine: tamam.. konuşalım.. neler yapacağız .. diyerek kararlı dursaydınız şuan eşiniz sizin ayağnızda olurdu..

inanın bana, ayrılmak istenildiğinde karşı taraf ağlayıp sızlayarak bırakmak istemediği zaman, belki ayrılık kararından pişman olacak kişi, daha da bir nefretle karşı tarafa haykırıyor..

ve şunu unutmayın.. asla kavga etmeyin.. tartışmalar olabilir ama bunları kavgaya dönüştürmeyin..

kavganın nedeni unutulur ama ağıza alınan laflar, söyelenen sözler unutulmaz,

eşinizde size hala boşanalım diyorsa, yanınızda zorla tuttuğunuz bir eşle ne kadar mutlu olursunuz..

size kalmış..

cocugun yoksa bosan aynı dert bende de var cocugum büyüsün diyorum bekliytorum cocuguım olmasa 1dakka cekmem ne yabu erkek deyince artık b.....g diyecem geliyo

bence bu işin daha derin mevzuları var.bence siz bir dönüp kendinize ve hatalarınıza bakın.artık bir erkeği bu kadar nefret kusup boşanmakta kararlı hale getirdiyseniz bence siz zamanında çok uyarılmış ve bu uyuarılara kulak vermemiş olmalısınız.şuanda da damla damla son damlayla dolmuş.artık çok geç kalmışa benziyorsunuz.zorlada güzellik olmaz.zamanında önlemlerinizi almalıydınız.en son yapacağınız iş belliki pişamsınız ve seviyorsunuz eşinizi değişeceğiniz konusunda onu ikna etmek üxerine gitmemek.hala siz huzursuzluk çıkarmaya devam ediyor gibisiniz.tartışmalardan bahsetmişiniz.kıskançlığa bağlı kavgalardan.sessiz kalın adamı çok yormuşunuz.

canım bu duruma alışmış gibi davran, ona karşı üzülme ağlama, ye yemeğini dışarı çık arkadaşarınla buluşmaya git bunları ona telefon konuşmaları ile duyur, daha bakımlı daha güzel ol, bak iisin gel boşanalım derse " adli tatil başlamış araştırdım" de ondan sonra boşanırız artık daha sağlıklı düşünüyorum tek tarafı istemekle bu iş olmaz de yani çokta umrun değilmiş duruma alışmış gibi davran 15 gün sonra hakikaten adli tatilde başlayacak duruşmalar eylül sonu ekim başı olurz o zamana kadar dur bakalım kendine gelir ınşaAllah hayırlısı olsun canım

canım bence kocanın boşanacağı falan yok. eğer gerçekten kararlı olsaydı sen git boşanma kağıdını getir imzalıycam dediğinde getirirdi.
amaç sana gözdağı vermek. bazı şeylere zemin hazırlıyor. yani seni aldatıyor bu adam. sen de zaten mesajlarını falan yakalamışsın. bu şekilde davranarak sana resmen bana karışma demek istiyor. eğer boşanmaz devam ederseniz onun her istediğini kabul edeceksin, geç gelmelerine, chatleşmelerine yani aldatmalarını görmezden geleceksin. eğer gelmezsen boşarım seni ha diyen bir adam olacak karşında. zayıf tarafını ona belli etmişsin çünkü.
ama madem onu bu kadar çok seviyorum ve boşanmak istemiyorum diyorsun, o boşanma kağıdını gerçekten getirirse boşanmayı da göze almış gibi gözüküyorsun. yani göze aldıysan bırak ona yalvarıp yakarmayı. ne hali varsa görsün. şu an ona ahmetim buluşalım falan diyen kadınlardan da bir süre sonra sıkılacağını bildiği için boşanma konusunda çok kararlı davranmıyor ve askıya alıyor. yani seni cepte tutmak istiyor ama bir yandan da bana karışma ben özgürüm havalarında. yani ilginç bir evliliğin ve ilginç bir eşin var.
hem ayrıca teyzeleri halaları falan karıştırma hiçbir zaman işin içine bu sizin özeliniz. senin bakire olup olmadığını teyzesi nerden biliyor ya da gerçekten böyle bişey varsa bu konu teyzesinin kulağına kadar nasıl gitmiş. bu da eşinle ikinizin arasında kalması gereken özel bir konu. yanılıyormuyum?

gidenin önünde dağ olup dursan seni aşar yine de gider.... bende zamanında eşime çok yalvardım ama bırakıp gitti, oda anlaşmalı boşanma falan diye atıp tuttu ben yanaşmadım.... şimdi ne mi oldu: bugün evlilik yıl dönümüm (evliliğimin birinci yılı) ve ben eşimden ayrıyım boşanmadık ama ayrıyız. dava açtı dava kapandı şahitlerinin hepsi benim lehime şahitlik yaptı diye. ve ben onun gerçekten donuna kadar herşeyini aldım. hakimde herşeyin bende kalmasına karar verdi en son geçen gün avukatı benim avukatıma ''tamam olan oldu bari kıyafetlerini versin çok mağdur durumda'' demiş. ama vermedim çünkü bende gelin gittiğimde hemen düğünden sonraki gün bana kıyafet almadıkları için ablamı arayıp bana kıyafet getirmesini söylemiştim. aynı şey şimdi onun başına geldi... alınan eşyalar, onun kıyafetleri herşey bende sadece düğünde takılan takılar bende değil çünkü takıları sabah ablası gelip aldı benden ama takıların parası kadar parayıda aldım ondan... sakın anlaşmalı boşanmaya yanaşma ''ben onun parasını istemem'' falan gibi laflar etme ilerde pişman olursun. benim ailemin maddi durumu çok iyi onun parasına hiç ihtiyacım yok ama geçen gün ondan 4.500lira para aldım ailem duyarsa beni rezil eder, amacım çok para almak değil sadece ona zarar vermek zararın en büyüğünüde yedi zaten... onun parasını istemiyorum deyipte anlaşmalı boşanmaya yanaşırsan ilerde çok pişman olursun... ama ne olur ona artık yalvarma. zamanında bende çok yalvardım ama bak şimdi halime evlilik yıl dönümüm ama herifle ayrıyım kahroluyorum ama ne yapayım kaçtı gitti adam önünde dağ olup dursaydım yinede beni aşar giderdi... çünkü adam bi kere koymuştu kafasına bende çok yalvardım ama boşunaymış benim düştüğüm hataya sende düşme ne olur...

haa. şimdi bütün suç konu sahibinde. adamı bu hale o getirdi. öylemi:1shok:. adam sütten çıkmış ak kaşık oldu çıktı.
bak sen.

yani psikolog olduğuna kadın olduğuna inanmak bazen o kadar zorlaşıyorki
her kusuru sanki yanlarındaymışız gibi kadında bulmak ne kolay
adam dengesiz olabilir
adamın hayatında biri olabilir
adamın psikolojik sorunları olabilir
bunlara hiç değilmeden kadına yüklenmek adaletsizce olmamış mı
konu sahibi arkadaşım bencede eşin boşanmayacak sana bişeyleri ödettiriyor gibi

boşanmak isteyen kişi aynı değil aynı yatakta yatmak aynı evde bile kalmaz

size bir örnek. maalesef erkekler bizler gibi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…