bu duruma gelmenizde, kendinizde hata mı buluyorsunuz?
neden ağlayıp yalvarıyorsunuz?
8 yıl evet elalemin evli barklı annem yaşında delikanlı oğlu olan 3 cocuk annesi ,"kendine hala anne diyebile" bir kaınla ilişki yaşadı. Evlenmeden önce biliyordum. Hata yapmıştır diyordum. Pişmandır. Aşktan sevgiden görmüyordum nasıl bir midesizlik olduğunu bu durumun.
Şimdi gözlerimde ne aşk var nede sevgi ve görüyorum. Bu adam bu kadınla yattı kalktı sonra evine kocasının kollrına çouklarının yanına gönderdi. Bu adamın ban bunları yapışını neden yargılıyorum ki dedim. Şu an onunla konuşuyorda görüşüyorda hemde adliyeye gittikten 1 gün sonra "belki ben hala o evdeyken" görüşmeye başladılar. Benim artık görvimdir bu aşağılık kadının zavallı ailesine durumu bildirmek. Kocası ve oğlunun gururunu kurtarmak en azından. Ne nefretle yaıyorum bunu nede kızgınlıkla hayatta kandırmanın ve aldatmanın yanlarına kalmayacaını görsünler.
Konu ne onun midesizliği nede yaşadığı hayat. Benim tüm bunları onun evinde onun yanında onun nikahında görememem. O evde son 1.5 ay bana yaşattıkları ve buna rağmen sabırla "evim-yuvam "diyip beklemem. Kendime kızgınlığım kırgınlığım. Ama geçecek.
Taşındıktansonra 5 valiz eşyamı yerletiriyordum SADE KAHVE .1.5 yıllık ilişkim olmuş bu evlilikle braber bu adamla. İnsan kocasından tk bir çorap tek bir teneke bilezik bilemi kalma. Adam dan bana , karısına tek birşey gelmemiş. Yazık dedim içimden. Şimdi şimdi anlıyorum basitliğini herşeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?