Boanmak istiyor :(

8 sene boyunca kesintisiz yaşanmış yasak bi ilişkide bence kadının eşinin haberinin olmaması bi mucize.sen çok kısa zamanda bunu anladıysan o kadının eşide anlamıştır ortada başka bi durum oalbilir canım.ben derimki sen karışma bırak aradaki oyunları entrikaları bilemzsin kötü olursun.8 sene ya o zman kadın boşansaymış onla evlenseymiş bu kadar uzun sürdüğüne göre istikararlı bi ilişki valla aklım almadı ki .Allah yardımcın olsun.

Evet ben de yamelek'e katılıyorum, ilişkisinden kadının kocasının haberi vardır, bu kadar uzun sürede imkansız gibi haber olmaması, dikkat et canım bence de, sen kötü olma sonra, Allah sabır versin, bundan sonra yüzün gülsün artık

slm canım seni istemeyeni sen hiç isteme
adam ağzoıyla söylüyormuş boşanalım diye
daha o adamdan ne köy olur ne kasaba derim ben
adam akıllı karşısına çık açıkaçık konuşun baktın hala ısrarla boşanalım diyorsa tamam öyle olsun de
yanında ağlayıp felanda durma başın dik olsun
yoksa SEN bu adamın sürekli böyle saçma sapan konuşmasını mı dinleyerek hayatını berbat edeceksin
şu 3 günlük bir dünyada seni istemeyen bir eşşek adam için ağlamaya değer mi tatlım
kaybeden o olacak bunu unutma sakın
öpdüm üzme kendini

8 yıllık iliski evlenmeden once biliyordum diyorsun, peki senle evlenince sak diye kesilecegini mi dusundun? ben tam anlamadım olayı zaten, yani senle evlenmeden once mi 8 yil bunla birlikte olmus? kocan kac yasinda allah askina? sen 1.5 yildir evlisin di mi? ama 1.5 yil bile cok sanki bu durumu farketmen icin...

allah boylelerine acisin baska bisi demiyorum

evli kadinla 8 yillik iliskisi olan adamla nasil evlendin be guzelim aaah ah

bir de adamın kocası, cevre kesinlikle bunu farketmistir...8 yılda eminim ki hersey ortaya cikar ama demek ki kocasiyla arasinda da karsilikli cikarlar var...

peki o kadin kac yildir evli? 8 yil bir yasak iliski saklanamaz kesinlikle

Evet SADEKAHVE. Şak diye kesileceğini düşündm çünkü devamlı bu kadının onun için yatak ilişkisi olduğunu, son 1 yıl asla yatmadıklarını ama onaacıdığı için görüştüğünü, kadının büyük sorunlar yaşadığını haciz vs... ve üzüldüğünü, artık onu kesinlikle kadın olarak görmediğini söyledi evlenmeden önce.
Ama evlendikten 2 ay sonra kadına atılmış mesajını gördüm. Sesini duymak istedim. Şimdi eve geldim arama yarın ara diye.
Nasıl idare etmişler anlatayım;
Kadın hafta sonları kocası çalışırken kaçıp geliyormuş evine bunun.
Üst katta ablası oturduğundan, ablasıda bu işi idare ettiğinden "kocam olacak pisliğin ablası" sorun olmamış
Evet çok doğru erkek olsaydı
1- o kadına boşan gel evleneyim derdi. Onuda kandırmazdı. Ben o kadınada üzülüyorum aslında.
2- Biz boşanmaya karar verdiğimizde, erkek krdeşim eşyalarımı almya geldiğinde ERKEK gibi çıkardı karşısına ve kusura bakmayın yapamadık derdi enazından. Üst kata ablasına saklanmaya gitmek yerine.

Ben neden evlendim böyle iğrenç ilişkiler yaşamış bir adamla;
Göremedim, anlayamadım kabullenmek istemedim SADEKAHVE...Çokkk sevdim. Canımdan çokkkkk.. Taki boşanalım yine görüşürüz kelimesini duyana kadar ondan.

Kadın en az 23-24 yıllık evlıkı 22 kusur yasında delıkanlı oĞlu var namussuzun. Allah nasıl bılıyorsa oyle olsun bu hamamboceklerını.

Bu arada kadının komssu "o kadında kocasını aldatıyormuŞ". Kadının 10 yasındakı kızı ve bu tatıle bıle gıtmısler. Kocası bunu alana bıraktıgında bıle oradaymıs. Nasıl zamanında 4yıl once tatıl yaptıklarını bıle anlattı. Kaının kızını komsun bırakıp onun odasına nasıl geldıĞını nasıl ttıl yaptıklarını.
Allahım dusundukce tıksınıyorum
h a neden bunları bılerek evlendımmmmm......neden o zaman tıksınmedım bunlardan dedımya goremıyodum. Eger son 1.5 ay bana kan kusturmaydı yıne goremeyecektımde. Bu kadın olayın da takılmıyorum bn. Serefsız kalıtesız kadın cokkkkkkk....
Ben bana yaptıklarını ÖmrÜmÜn sonuna kadar unutmıcm, bır daha kımseye guveemıcem...allaha havale ettım onu. Ahımı aldı. ılahı adalet varsa o benım ahımla ıflah olmayacak.

ya sessiziimm bu senin eski kocan da türlü türlü akıl hastalığı yanında megalomani de mevcut galiba...sanki varlığı lutüfmuş gibi..kadına acıyormuş peh.!daha evvel de beni kendine aşık et belki kalırım gibilerinde birşeylermi saçmalamıştı sana galiba?sen öyle saçmaladığı zamanlarda yalvaracağın yerde karşısına boy aynasını koyup kahkaha atacaktın....brad pitt falanmı bu...bu gün bana yarın sana..hayat böyle işte..yarın bi yerden haşırt diye yer kazığı anasının örekesini tersten görür..bırak allah aşkına bacım bak burası yararlı bi forum çok kapsamlı..diğer başlıklrıda gez..kendini kedere hapsetme...

boşa kurtul bırak uğraşma bunların dallas dizisiyle baksana kim kimin nesiyle belli değil.kaç kurtar kendini bırak kendileri napıyorsa yapsınalr canım hiç bulaşma bu kadınlara filan.işin içinden çıkamazsın gibi geldi bana.

cocuk yokken kurtulman iyi oldu bence
ayrica kimseye guvenmeyecegim deme sakın, bu insanlar boyle diye herkesi de ayni kefeye koyma
insallah sana insan gibi deger verecek biriyle karsilasirsin
onlar kendi pisliklerinde bogulacaklar....

hani ben dedim ya nasil evlendin bunlari biel bile diye, sen de goremedim sevgiden dedin
aslinda cok iyi anliyorum seni, insan severken karsisindakinin hatalarina kafasinda kendince bahaneler buluyor
hatta onun soyledigi bahanelerden daha guzel bahaneler uretiyor kafasinda insan...
ben de sunu ogrendim bugune kadar ne olursa olsun, sevgi cok olsa bile mantikla bakilmali iliskilere..
butun bu anlattiklarini mideleri kaldiriyorsa onlarin, sana asla hayir gelmezdi zaten kocandan
sok oldum gercekten bunlar insan mi? insan olamazlar

Son düzenleyen: Moderatör:
canım iyiki de kurtulmuşsun o iğrenç adamdan ya.
annesi yaşındaki kadınla yıllardır nasıl bir ilişki içindeymiş baksana. tamam bekarken yaptın bir adilik, bilmemneyinin derdine düştün genç yaşlı kimi bulduysan idare ettin de artık evlenmişsin. gencecik karın var niye hala yaşlı kadınlarla ilişkini sürdürüyorsun. karında bulamayıp o kadında bulduğun nedir. hani senden daha genç ve daha güzel biri olur o bile olmamalı ama hadi onu anlarsın. kızın gençliğine, güzelliğine cilvelerine vs. kapıldı dersin de karısında daha yaşlı bir kadınla aldatanı da pek duymadım açıkçası. başka türlü bir ilişki diycem ama kadın da para da yokmuş, haciz gelmiş evine falan diyorsun. o zaman bu ne.
tek bir açıklaması var bunun senin o manyak kocan gerçekten manyak ve ruh hastasıymış.

ama iyiki de ondan bir çocuk yapmamışsın. düşünsene bir evladınız olduğunu ömür boyu o adamla bir şekilde diyalog içinde olacaktın. Allah kurtarmış canım ya. inşallah karşına sevebileceğin, seni sevebilecek, güven duyabileceğin adam gibi birisi çıkar. sakın ümidini yitirme. bu dünyada adam gibi adamlar halen var canım. umarım çok yakın zamanda senin de karşına çıkar. geçmişi geride bırak ve hep ileriye bak.

Evet her söylediğinize ktılıyorum. Ban bei kendine aşık et dediği gün bir de dediki;
Sen benim gibi bir adamı birdh asla bulamayacaksın. Kafan duvadan duvaavuracasın. Hayatının sonuna kadar ynlız kaacaksın demişti.
Görüyoum duyuyorum, tatillerde kızlarla birtaraftan bu evli pislikle eğleniyor. Öyle canım acıyorki nasıl vicdanı kaldırıyor iy ama buda geçecek. Bir gün gleceve umrumda bile olmayacak bunlar.

konuyu bastan sona okudum...
tebrik ediyorum seni cnm..
zararın neresinden dönersen kârdır..
bırak seni haketmeyi, yasamayı bile hak etmeyen bi insan(!) -insan demeye dilim varmıyo ama henuz bunun gbiler için kullnılacak aşağılık bi sıfat yok- için cektigin acıya cok üzüldüm..
ama gecti hepsi..sen tek basına ayakta kalabilecek kadar,bunların hepsinin üstüne kocamaann bi çizgi cekip her seye yeniden baslayacak kadar güçlüsün eminim..:lepi:

yeni hayatında sana mutluluk ve hzur verecek insanların karsına cıkması dileğiyle ..
sevgiyle kal canıma.s.:1hug:a.s.

bazen gücümü kaybediyorum en dibe çöküyorum. Ne gerek vardı bunlara adam olamazmıydı ne mutlu ederdim onu diyorum sonra sus kurtuldun diyorum. işallahh geçecek az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…