- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Evet canım buncA masrafın altından o işler sayesınde yurttık zatn:) butik tasarımlar yapıyorum kına nişan vs çok tşrkkür ederim güzel düşünceleriniz için hepinize
Evet canım buncA masrafın altından o işler sayesınde yurttık zatn:) butik tasarımlar yapıyorum kına nişan vs çok tşrkkür ederim güzel düşünceleriniz için hepinize
ben nişanlımın sayesinde başladım bu işe. o askere giderken ben yokken oyalanırsın diye süprriz yapmıştı bana. malzemelerim genellikle çoğu tuhafiyede satılan malzemeler, butik tasarım olduğu için malzemeden çok el işçiliği ile hazırlanıyor ürünlerim. bu işi yapmak isteyenlere tek tavsiyem şu olur, tek başına yapılacak bir iş asla değil. biz şu an 6 7 kişi çalışıyoruz, herbirimiz bir bölümden sorumluyuz, ancak buna rağmen hiçbirimizin uyumaya dahi vakti olmuyor. yoğunluktan çok emek istediği için. öyle kolay olmuyor yani, ayrıca iş sadece iyi işi ortaya çıkartmakla da bitmiyor. en önemli kısmı onu paara sunabilmek, pazarın arz ve taleplerine cevap verebilmek... işte bunlar epey deneyim ve birikim istiyor. ben zaten moda tasarım bölümü olduğumdan 15 yıllık deneyimli sayılırım arz talepler konusunda. bu sayede bir şekilde oturttuk işi:)bu işee nasıl basladınız hep merak ediyorum baslangıc nasıl oluyor yapmak isteyen cok arkadasım var ama nerden nasıl baslanacagını bilemiyoruz bende isterdim cok ( tabi yetenek kısmı ayrı hani onun oldugunu varsayarsak nasıl baslanıyor:)) yani malzemeler falan nerde ne alınır nasıl alınır neye göre alınır işk iş nasıl yapılır falan bir sürü soru daha su an aklıma gelmeyen bunu da oaylasırsanız cok sevinirim
ben nişanlımın sayesinde başladım bu işe. o askere giderken ben yokken oyalanırsın diye süprriz yapmıştı bana. malzemelerim genellikle çoğu tuhafiyede satılan malzemeler, butik tasarım olduğu için malzemeden çok el işçiliği ile hazırlanıyor ürünlerim. bu işi yapmak isteyenlere tek tavsiyem şu olur, tek başına yapılacak bir iş asla değil. biz şu an 6 7 kişi çalışıyoruz, herbirimiz bir bölümden sorumluyuz, ancak buna rağmen hiçbirimizin uyumaya dahi vakti olmuyor. yoğunluktan çok emek istediği için. öyle kolay olmuyor yani, ayrıca iş sadece iyi işi ortaya çıkartmakla da bitmiyor. en önemli kısmı onu paara sunabilmek, pazarın arz ve taleplerine cevap verebilmek... işte bunlar epey deneyim ve birikim istiyor. ben zaten moda tasarım bölümü olduğumdan 15 yıllık deneyimli sayılırım arz talepler konusunda. bu sayede bir şekilde oturttuk işi:)
bende bodrum kat deyince ne düşünmüştüm. ne kadar ön yargılıyız. çok güzel olmuş çok zevkli döşenmiş bir ev. mutfak sever biri olarak mutfak biraz daha büyük olaydı iyiydi ama.
sakıncası yoksa kayınpederin gelebiliyomu bu eve o kadar lafın üstüne.
gelip "bir üst kat olsaymış iyimiş" diyebilecek kadar da yüzsüz...
Çok gicik oldum. Çok güzel:) güle güle oturun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?