bodrum kattaki gelin evim! resimli

Bodrum kat deyince ben de kotu bir ev bekledim ama cok guzel,sade olmus.Allah huzurla oturmayi nasip etsin.

Bi insan yeter ki istesin maşallah çookk huzurlu olun inşallah hem çok beğendim hem de çok sevindim sizin adınıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok aydınlık ve zevkli bir ev olmuş, güzel günlerde mutlu mesut oturum inşallah
Demek ki neymiş, mutlu olmak isteyen insan her yerde her koşulda mutlu olurmuş

Son düzenleme:

Canım benim o kadar güzel olmuş ki çok modern çok cici ve aynı zamanda cok sıcak, Allah eşinle sana sağlık mutluluk versin

Bayildim evinize! Gercekten cok zevkli ve tam genc isi duzenlenmis sahane bi ev olmus. Gule gule oturun, agzinizin tadi hiic bozulmasin.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de bodrum kat deyince karanlık bir şey bekledim, ama ev orta katlardan bile aydınlık ve ferah
Gereksiz süs püs yok, sade sportif ve şık, yatak odasına bayıldım süper. O gelinlik gibi olan örtülerden olmaması çok hoş.
Allah huzurla oturmayı nasip etsin..

kayınpederim ve kayınvalidem bir defa evimizi görmeye geldiler, göz ucuyla baktıktan sonra cümleleri şu oldu, " bir üst kat olsaymış iyiymiş"

yaa hala aklımda adam size ayrı ev acamam eski eşyaları atarız sizinkileri döşeriz.ııııııı boğasım geldi adamı.hele de sizin gibi birine söylüyor bunu.

böyle güzel bir bodrum kat görmemiştim huzurla güle güle oturun mutluluklar

sizi cok takdir ettim hiç bişeye rağmen yılmayıp böyle güzel bi yuva kurmuşsunuz zevkinizede ayrıca bayıldım güle güle oturun

Cok begendim evini cok guzel olmus zevkiniz mukemmel👍👍

Yeni ekledigin resimler de çok güzel atölyeni çok beğendim sipariş falan mi aliyorsun

Canım hayırlı olsun güle güle oturun
Evini zevkini çok begendim.bayıldm resmen.

En iyisini yapmissin kendi evin gibisi olurmu hic.cok begendim cok guzel olmus hersey cok zevkli .ayrica onlarin yardimi olmadan yapmaniz daha guzel olmus bence ilerde biz yaptik biz ettik bizim sayemizde gibi laflari duymazsin.mutluluklar dilerim sıcak yuvanizda.

Yeni ekledigin resimler de çok güzel atölyeni çok beğendim sipariş falan mi aliyorsun

Evet canım buncA masrafın altından o işler sayesınde yurttık zatn:) butik tasarımlar yapıyorum kına nişan vs çok tşrkkür ederim güzel düşünceleriniz için hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…