bodrum kattaki gelin evim! resimli

çok şirin ..çok güzel güle güle otur..bence çok iyi yapmışsın bir ev almakla..gerisi kolay..

önecelikle anlayışınız ve sabrınız için tebrik ederim eviniz çok cici ben çok beğendim.mutluluğunuz daim olsun...

bütün önyargıları yıkmışsın cnm.çok hoş zevkle döşenmiş bir ev.önemli olan elindeki imkanlarla güzel şeyler yapabilmek ve sen de bunu başarmışsın.huzurla oturun

Valla mobilyalarınıza bayıldımmmmmmmmmm <3 O kadar güzel döşenmiş ki maşallahhhhh. Çok zevkliymişsiniz. Açıkçası bodrum kat deyince biran kötü bir yer hayal ettim. Senelerce teyzem eski bir bodrum katta kaldığı için bilinç altıma yerleşmiş. Ama çok çok beğendim evinizi. Allah mutlulukla, sağlıkla oturmayı nasip etsin.

İşte kadın zevkli olunca neresi olursa olsun cennete çeviriyor değdiği yeri.maşallah huzurla oturun,çok beğendim ben

ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşadım canım seni çok iyi anlıyorum ve ben de bodrum kattayım aynen senin gibi görenlerin şok olduğu, dıştan bakınca hiç böyle ummamıştık dediği bir yere çevirdim evimi... hem de ne emeklerle ne kafa patlatarak ne detayları düşünerek bi bilsen... bravo, tebrik ediyorum maşallah sıcacık harika bir ev. emeklerine sağlık. yeter ki zevk olsun, herşey olur :)

Valla önemli olan bodrum kat yada villa olması değil, güzel bir zevk sahibi olmak.. Çok beğendim zevknizi. Çoğu zaman etrafımızdada görüyoruz süper lüks evleri var ama zevk olmayınca kötü döşenmiş bir ev ..Güle güle oturun ağız tadıyla inşallah..

Böyle bodrum kata can kurban Güle güle oturun Allah huzur mutluluk versin çok güzelmiş eviniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…