ben tasarimciyim, ve uzun yillardir ev dekorasyonuna inanilmaz ilgi duyuyorum zaten. alisveris suresinde hicbir magazaya gidip ne var ne yok diye bakmadim acikcasi. once planlama yaptim kose gardrop kullanmaliyim su olculerde olabilir yatagi soyle koyabilirim koltuk su ebatlarda kosede durur suraya su olcude bir masa gelir vs seklinde. sonrasinda da ihtiyacim olan esyalari nerelerde bulacagimi arastirdim. istedigim tarzi en uygun ikeada bulabilecegimden cogu esyami ordan aldim. yatak odasinin tamami ordan. salonda ise istanbul demirkapi mobilyacilar sitesinde istedigim olculerde kose koltuk yaptirdim. masko da bir imalatciya masa ve puflarimi yaptirdim. cok tasli pulluydu gorduklerim imalatci olduklari icin onu da istedigim gibi yaptirabildim. bu esyalar eve gelip yerlestikten sonra kalan bosluklari da elime para gectikce tek tek aldim
ornegin tv altinda duran dolap aslinda ikeada satilan dikey bir kitaplik:) once onu aldim dikey degil de yatay olarak kullandim.raf raf acikti alt kismi sonra elime para gectikce panel olarak satilan cekmece ve dolap kapaklarini alip monte ettim. panellerin kulplari metal kucuk kulplardi siyah kulplar taktim onlarin yerine:) yani kisaca toplama tum esyalarim arkadasim. verebilecegim tek bir adres yok.
Eki Görüntüle 1794379