Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bodrum'da Çocuk Bakıcısıyım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ravzanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
5.103
2
156
Diğer
BODRUM DA BAKICI ARAYANLAR;
Arkadaslar tanidginizin veya sizin ihtiyaciniz varsa bir bakiciya lutfen benimle itibat kursun cok acil ise ihtiyaci olan akrabam var..a.s.

ben yaza çalışmak istiyorum ozamana kadar akrabanız iş bulamazsa ve ben de iş bulabilirsem :) ilgilenebilirim. kendi evinde mi bakmak istiyor? daha önce çocuk baktı mı? benim bebeğim yaza 1 yaşında olacak. bu kdr küçük çocuğa bakabilir mi?

ben yaza çalışmak istiyorum ozamana kadar akrabanız iş bulamazsa ve ben de iş bulabilirsem :) ilgilenebilirim. kendi evinde mi bakmak istiyor? daha önce çocuk baktı mı? benim bebeğim yaza 1 yaşında olacak. bu kdr küçük çocuğa bakabilir mi?
canimm cevap verdigin icin tesekkur ederim .akrabam 45 yasinda tabiki onceden cocuk bakti.kendi´sine cok guvenirimm cunkuu cokkkkk iyi bir insan sende gorunce anlarsin zaten .bodrumda oturuyo.eger anlasirsak sevinirimohaoldumsmile

bodrumda gündüzlü olursa bebek bakarım,tecrübeli ve referanslıyım daha önce dört ayrı ailenin bebeğini büyüttüm,yatılı kalamam

Merhabalar,
Bodrum'da yaşıyorum.
Bebeğim için bakıcı arıyorum. Ağustos sonu itibariyle işe döneceğim.

Son düzenleme:
Merhaba,
Benim oğlum 24 Mayıs 2010 doğumlu. Hafta içi 5 gün için bakıcı arıyorum. Çalışma saatleri 8:00-17:30 arası. Görüşmek üzere..

merhaba bende bodrumda 8 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum ağustosta işe başlıycam haberleşelimmi:1:
slm ben ayse donmez sıteye yenı uye oldum ılanınızı gordum bebegınıze bakıcı bulamadıysanız ben bakarım bodrum konacıkta oturuyorum 3 cocuk annesıyım ızmırden 5 ay oldu buraya tasınalı cocuklarım 22 23 16 yasındalar

arkadaşlar kusura bakmayın ben ilk yazdığım başlıktan hemen sonra işe başladığımdan buraya cevap yazamadım.
bebeğine baktığım aile antalyaya taşınıyor,çok memnun oldukları için ailemle birlikte bizide götürmek istiyorlar ama ben bodrumdan ayrılmak istemiyorum.

bodrumda bebeğine bakıcı arayan varsa görüşebiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar kusura bakmayın ben ilk yazdığım başlıktan hemen sonra işe başladığımdan buraya cevap yazamadım.
bebeğine baktığım aile antalyaya taşınıyor,çok memnun oldukları için ailemle birlikte bizide götürmek istiyorlar ama ben bodrumdan ayrılmak istemiyorum.

bodrumda bebeğine bakıcı arayan varsa görüşebilirizxxxxxxxxxxxxxxxx)

mesajım hala güncel

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X