Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimm cevap verdigin icin tesekkur ederim .akrabam 45 yasinda tabiki onceden cocuk bakti.kendi´sine cok guvenirimm cunkuu cokkkkk iyi bir insan sende gorunce anlarsin zaten .bodrumda oturuyo.eger anlasirsak sevinirimohaoldumsmileben yaza çalışmak istiyorum ozamana kadar akrabanız iş bulamazsa ve ben de iş bulabilirsem :) ilgilenebilirim. kendi evinde mi bakmak istiyor? daha önce çocuk baktı mı? benim bebeğim yaza 1 yaşında olacak. bu kdr küçük çocuğa bakabilir mi?
bodrumda gündüzlü olursa bebek bakarım,tecrübeli ve referanslıyım daha önce dört ayrı ailenin bebeğini büyüttüm,yatılı kalamam
canim ozelden itibata gecelim mii ? uygun saatleri v.s konusmus oluruz .a.s.Merhabalar,
Bodrum'da yaşıyorum.
Bebeğim için bakıcı arıyorum. Ağustos sonu itibariyle işe döneceğim.
merhaba size ozelden mesaj atmistimm ama. hala bebek bakicisi ariyosaninz konussak konuyu cok acil is bulmam lazimm:1hug:merhaba bende bodrumda 8 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum ağustosta işe başlıycam haberleşelimmi
canim ozelden itibata gecelim mii ? uygun saatleri v.s konusmus oluruz .a.s.
ucret olarak da yardimci olabilirmisiniz.istersenin ozel mesajima yazabilirsiniz:1hug:Merhaba,
Benim oğlum 24 Mayıs 2010 doğumlu. Hafta içi 5 gün için bakıcı arıyorum. Çalışma saatleri 8:00-17:30 arası. Görüşmek üzere..
slm ben ayse donmez sıteye yenı uye oldum ılanınızı gordum bebegınıze bakıcı bulamadıysanız ben bakarım bodrum konacıkta oturuyorum 3 cocuk annesıyım ızmırden 5 ay oldu buraya tasınalı cocuklarım 22 23 16 yasındalarmerhaba bende bodrumda 8 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum ağustosta işe başlıycam haberleşelimmi![]()
arkadaşlar kusura bakmayın ben ilk yazdığım başlıktan hemen sonra işe başladığımdan buraya cevap yazamadım.
bebeğine baktığım aile antalyaya taşınıyor,çok memnun oldukları için ailemle birlikte bizide götürmek istiyorlar ama ben bodrumdan ayrılmak istemiyorum.
bodrumda bebeğine bakıcı arayan varsa görüşebilirizxxxxxxxxxxxxxxxx)