Boga Burcu sevgilisi Eşi olanlar derdime derman olurlar belki =(

Asli49

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
134
16
13
33
Esininiz veya sevgiliniz boga burcuymus o zaman beni anlarsiniz. Biz 3 senelik sevgiliyiz yaşımda 24. 5 gün once çok şiddetli kavga ettik ben ona çok güvenirim gerçekten sevdiğinide biliyorum. Ben burçlara çok inanıyorum sizce ne yapmalıyım konuyu anlatarak sizi bogmak istemedim nasıl davranmaliyim. Aramadim tartistigimiz andan itibaren

Derdini soyle ki bilelim. Sadece burçtan yorum olmaz. Hem madem burclara inaniyorsun ikinizin burcunun anlasip anlasmamasi da onemli. Boga diyip kestirip atma.

benım herıfcan boga ben yay
onlar kolay kolay kavga etmez durur durur bı anda patlarlar
ozamanda cok pis olur terslerı
:)
zıtlasmamak lazım
gercekden guzel sozle konusursanız sakın sakın hıc bı sıkıntı olmaz :)

Son düzenleme:
Boğa burcu deyince 5453631 km kaçasım geliyor. Eski sevgilim boğa burcuydu ve tek kelimeyle nefret ettim. Benim yay burcu olmamdan kaynaklandı belki ama bu kadar sabit nefret edilesi kıskanç ve düşüncesiz her lafı cinselliğe getiren bir erkek bir daha görmem heralde allah beterinden korusun. Şimdiki sevgilimle 10 aydır beraberiz. Terazi for ever

Maalesef benim eşim ikizler bilemiyorum yani

Burcundan ziyade kişilik meselesi aslında karakterler. Ama soruna gelirsek benim eşim de boğa burcu.
Bir anda parlar bir anda söner. Söndükten sonra hatasını fark eder ama burnundan kıl aldırmaz fakat sakinleştikten sonra beni onu karşıma alıp rahatsız olduğum şeyleri anlatırım o da hatasını kabul eder.

Konuyu bilmiyorum hangi konuda yardım istediğinizi de tam olarak anlamadım. Fakat benim eşim boğa borcudur. Sessizdir ben kavga ederken bagirirken bana bakar güler niye bu kadar sinirleniyorsun bak hasta olursun ha der:) hiç kavga etmez ama bişeye de bozulursa günlerce sebebini söylemeden surat sallar sonunda patlar. Bide o kadar titizdir ki insanı hasta eder. Dolabindaki giysiler bile renk ve tonlarında göre katlanip koyulacak ayakkabılar kutularına konup dolaba kaldırılacak ev hep derli toplu olacak vs vs düzen manyagidir. Zordur birlikte yaşamak ama sadıktır yalan söylemez hoşuma gitmeyen şeyi bile söyler en güzeli de çok iyi arkadaştir. Bilemedim acaba boğa burcunun özellikleri midir bunlar ben bi bakayım

benim eski sevgilim bogaydi ne yere bakan yurek yakandi sakin mulayim gorunurdu ama ne haltlar karistirirdi neyse burasi ayri onun disinda kuzenim ve kayinpederim hatta bu eski sevgilim de ayni gun dogumlular ve hepsinde takinti huyu var acaip takintililar bisiye obsesive bi sekilde takildilarmi ondan siyrilmalari imkansiz. onun disinda sen bize tartisma konunuzu biraz acarsan daha rahat yardimci olabilirz cunku benim tanidigim boga burclari boyle belki baska boga burcu taniyanlar baska yorum yapacaklar dolayisiyla sinirlandirmamakta fayda var

Aaa bende yay burcuyum. Sizde evlenmeden önce ayrılma oldu mu yani şiddetli tartıştık ve beni itekledi. Konuda şu. Ben ona gerçekten güvenirim . Şakayla karışık faceni açık unutmussun dedimm birden bir parladı üstüme cok geldi. Anlayamadım şaka yaptım bile diyemedim çok korktum bagirinca git burdan polis çağırırim dedim. Sadece bir kaç dakikalık parladı ben kaçtım arkamdan beni aradı bağırdı adımı duydumda saklandim gittim sandı . Sonra beni 4 gündür hiç aramiyor ben zaten hiç aramam sizce . Sınırı geçince arar mi içimde hiç kötülük yoktu onu yaparken beni sevdiğinide biliyorum 3 senedir neler yaşadık basit birsey için biterse zaten onu hayatım boyunca affedemem

ben boğa burcuyum...çok evcil alıngan bir burç...her ne yaptıysan özür dile..bu konuda güven ver ozaman yoluna girer bence...
konuyu yazdım bakın isterseniz kızgınim affedemiyorum o arasın istiyorum haklı olan kim önemli değil seven insan arar öyle değilmi 5 gün oldu ??

Evlenmeden önce sizde böyle şeyler yaşadınız mi ailesiyle tanıştırdı beni. Kaç kez görüşturdu seven adam gelir değil mi konuyu yazdım yukarda siz evlenmeden önce napardiniz?? Bide burcunuz neydi

2 yıldır esımı tanırım 14 aydırda evlıyım
1 kere bıle ters bırsey yasaamadık
ben daha cabuk parlarım aksıne o benı sakınlestırır :)
agır kanlı kolay kolay kızmayan bırı
bı kere sınırlendıgını gordum bırıne karsı ondada cok sabretmıstı patladı artık tersı cok pisti
bence o senın adamın tavrı tarzı karakterıyle alakalı yada ogun baska bıseye kızmıs sanırım :)

Boğa burcu kendine çok guveniyo bence tartışma olduysa kendini haklı görüyordur kesin diyorum. Güvenilirdirler evet bencede. Ona bi kedi gibi olarak ben çözüm buldum bagarmak aksini iddia etmek hicbir kâr etmiyor. Kedi gibi pısiyorum çünkü ben fevri davranabiliyorim onun yapısı dahada inada bağlıyor . Yavru kedi taktiği uyguluyorum. Oda susuyo ve olayı çözüyoruz.

Ne dertliymişsin canım çok üzüldüm...
Canim Sağol konuyu yazdım yukarda ayrıntılı olaylar böyle çok üzülüyorum gerçekten seviyorsa gelir kimse durduramadı hem ben aramam ben sadece şaka yapmak istedim panikledi çok sakladığı bişeyler vardı demekki çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…