katılıyorum.Burcunu yazmak yerine konuyu yazarsan daha mantıklı öneriler alırsınız . Önemli kısım o çünkü .
Aaa bende yay burcuyum. Sizde evlenmeden önce ayrılma oldu mu yani şiddetli tartıştık ve beni itekledi. Konuda şu. Ben ona gerçekten güvenirim . Şakayla karışık faceni açık unutmussun dedimm birden bir parladı üstüme cok geldi. Anlayamadım şaka yaptım bile diyemedim çok korktum bagirinca git burdan polis çağırırim dedim. Sadece bir kaç dakikalık parladı ben kaçtım arkamdan beni aradı bağırdı adımı duydumda saklandim gittim sandı . Sonra beni 4 gündür hiç aramiyor ben zaten hiç aramam sizce . Sınırı geçince arar mi içimde hiç kötülük yoktu onu yaparken beni sevdiğinide biliyorum 3 senedir neler yaşadık basit birsey için biterse zaten onu hayatım boyunca affedemembenım herıfcan boga ben yay
onlar kolay kolay kavga etmez durur durur bı anda patlarlar
ozamanda cok pis olur terslerı
:)
zıtlasmamak lazım
gercekden guzel sozle konusursanız sakın sakın hıc bı sıkıntı olmaz :)
konuyu yazdım bakın isterseniz kızgınim affedemiyorum o arasın istiyorum haklı olan kim önemli değil seven insan arar öyle değilmi 5 gün oldu ??ben boğa burcuyum...çok evcil alıngan bir burç...her ne yaptıysan özür dile..bu konuda güven ver ozaman yoluna girer bence...
Evlenmeden önce sizde böyle şeyler yaşadınız mi ailesiyle tanıştırdı beni. Kaç kez görüşturdu seven adam gelir değil mi konuyu yazdım yukarda siz evlenmeden önce napardiniz?? Bide burcunuz neydiBurcundan ziyade kişilik meselesi aslında karakterler. Ama soruna gelirsek benim eşim de boğa burcu.
Bir anda parlar bir anda söner. Söndükten sonra hatasını fark eder ama burnundan kıl aldırmaz fakat sakinleştikten sonra beni onu karşıma alıp rahatsız olduğum şeyleri anlatırım o da hatasını kabul eder.
2 yıldır esımı tanırım 14 aydırda evlıyımAaa bende yay burcuyum. Sizde evlenmeden önce ayrılma oldu mu yani şiddetli tartıştık ve beni itekledi. Konuda şu. Ben ona gerçekten güvenirim . Şakayla karışık faceni açık unutmussun dedimm birden bir parladı üstüme cok geldi. Anlayamadım şaka yaptım bile diyemedim çok korktum bagirinca git burdan polis çağırırim dedim. Sadece bir kaç dakikalık parladı ben kaçtım arkamdan beni aradı bağırdı adımı duydumda saklandim gittim sandı . Sonra beni 4 gündür hiç aramiyor ben zaten hiç aramam sizce . Sınırı geçince arar mi içimde hiç kötülük yoktu onu yaparken beni sevdiğinide biliyorum 3 senedir neler yaşadık basit birsey için biterse zaten onu hayatım boyunca affedemem
Boğa burcu kendine çok guveniyo bence tartışma olduysa kendini haklı görüyordur kesin diyorum. Güvenilirdirler evet bencede. Ona bi kedi gibi olarak ben çözüm buldum bagarmak aksini iddia etmek hicbir kâr etmiyor. Kedi gibi pısiyorum çünkü ben fevri davranabiliyorim onun yapısı dahada inada bağlıyor . Yavru kedi taktiği uyguluyorum. Oda susuyo ve olayı çözüyoruz.Esininiz veya sevgiliniz boga burcuymus o zaman beni anlarsiniz. Biz 3 senelik sevgiliyiz yaşımda 24. 5 gün once çok şiddetli kavga ettik ben ona çok güvenirim gerçekten sevdiğinide biliyorum. Ben burçlara çok inanıyorum sizce ne yapmalıyım konuyu anlatarak sizi bogmak istemedim nasıl davranmaliyim. Aramadim tartistigimiz andan itibaren
Canim Sağol konuyu yazdım yukarda ayrıntılı olaylar böyle çok üzülüyorum gerçekten seviyorsa gelir kimse durduramadı hem ben aramam ben sadece şaka yapmak istedim panikledi çok sakladığı bişeyler vardı demekki çok üzülüyorumNe dertliymişsin canım çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?