Boga Burcu sevgilisi Eşi olanlar derdime derman olurlar belki =(

Dediklerinim altına imzami atiyorum bende yay eşim boğa

Eşinize bu konuyu anlatin nolur napmaliyim . Kıskandırmak falan getirir mi geri yoksa böyle beklemelimiyim

Eşinize bu konuyu anlatin nolur napmaliyim . Kıskandırmak falan getirir mi geri yoksa böyle beklemelimiyim
sormama gerek yok dırek soylıyım
kıskandırırsanız ıgrenır daha cok nefret eder :)
guven sarsıldımı tahammul edemezler

Benim tek söylediğim kelime git korkuyirum senden çünkü gözü dönmüştü 1 kez daha böyle görmüştüm onu çok korktum normalde efendi mulaim cocuk psikopat gibiydi. Ben birsey yapmadım birden öyle hicbirsey yokken bitirmek nedir kızdıysa neye kızdı yani anlamıyorum ??

Siz evlenmeden önce küs kaldınız mi peki ?? En yakın arkadaşı aradi da açmadim o arasın gelip Özür dile sin ben zaten Kıyamam yani ona affederim ama böyle basit sebepten biterse ömür boyu affetmem ??

sormama gerek yok dırek soylıyım
kıskandırırsanız ıgrenır daha cok nefret eder :)
guven sarsıldımı tahammul edemezler
Siz olsanız ararmisiniz ?? Gecen sene olan aslı olsa hemen arardi. Barissakda hemen havalara girer sevgisi azalırdi. Biz ayrı kaldık 6 ay çok ağladım birdaha arayip onu uzaklaştırmak istemiyorum

Sizde küslük oldu mu hiç peki ?? 2 3 gün olsada
bız hıc boyle seyler yasamadıkkı küsmedık hıc
hıc bı sey o noktaya gelmedı
hep sakınce konusarak anlastık
1 kere tartıstık onuda anlatım size eglence olsun

pis bı huyu var benımkının hep dolap kapaklarını acık bırakır,1 sene boyunca hergun canım acık bırakma bocek gırer toz gırer kafamız carpar huylanırım dedım...
hep tamam dedı yapmaya devam ettı ....
en son gecen ay yıne kapagı acık bırakmıs
cagırdım gosterdım dolabı
bıdaha acık gorursem menteselerınden soker balkondan asagı atarım sende kurtulursun bende tamam mı dedım,tamam dedı ve 1 hafta sonrası yıne dolap kapagı acık
1 sene hergun sabrettım be arkadas...dustan cıktı havlu dolabı acık odada yanı...ben o acık dolaba bı yumruk attım sertce kapandı bu yerınden sıcradı
bıdaha dolapları acık gormıcem !!!! dedım
sesı ıcıne kactı pekı dedı
ertesı gun sabah ıse gıttı yarım saat sonra bı baktım gerı dondu
noldu dedım ???
elbıse dolabımızı kapattımmı hatırlayamadım ısı rıske atmıyım dıye bakmak ıcın gerı dondum dedı
ben bı kahkahayı bastım kıyamam ya...
boyle bırı

Asburcunun. st: 43049939 .!.:
Siz evlenmeden önce küs kaldınız mi peki ?? En yakın arkadaşı aradi da açmadim o arasın gelip Özür dile sin ben zaten Kıyamam yani ona affederim ama böyle basit sebepten biterse ömür boyu affetmem ??
Bende yay burcuyum eşimle 4.5 yıllık evliyiz tanışıp 1 yıl flört ettik sonra da evlendik hiç ayrılık yaşamadık. Ben biraz deli doluyum ama bu deliliklerime hep sakin yaklaşır cook çok nadir bağırıp kızdigina şahit oldum. çok mulayimdir hatta fazla mülayim:) aliskanliklarina ve hayatina aldigi insanlara da cok duskundur kolay kolay vazgeçmez sevdiklerinden. bence arayıp gelecektir böyle bir tartışma yüzünden bırakmaz diye düşünüyorum. Umarım dilediğiniz gibi olur

Siz olsanız ararmisiniz ?? Gecen sene olan aslı olsa hemen arardi. Barissakda hemen havalara girer sevgisi azalırdi. Biz ayrı kaldık 6 ay çok ağladım birdaha arayip onu uzaklaştırmak istemiyorum
sımdı kucuk cocuk gıbı herseye kavga cıkarıp sıkıntı yasatıyorsa aramam ınceldıgı yerden kopsun derım
ama arada kucuk tartısmalar anlasmazlıklar olur bırıne sınırlıdır bana catmıstır ınsanlık halı derım uzatmam hıc

Terazide dengesiz oluyo bacimbenim kocacimda terazi ben onu idare ediyorum yani yoksa cekilmez valla

Derdini tam olarak anlatmalısın kavga neden çıktı gibi?
Ben boğa burcuyum. Sakin bir boğa burcuyla şiddetli kavga etmek için ne oldu acaba?

insanlarin haritasi 12 farkli evin birlesiminden olusur,her evde farkli ve bazen sans eseri ayni gezengenler yer alabilir.
buyuzden her insan kendine hastir,ayni gunde ayni saatte dogdugu halde ulkesi sehri farkli oldugu icin insanlarin haritalari birbirine benzemez.
esinizin gunes burcu boga olabilir ama yukseleni ne? ay burcu ne? venus hangi burcta konumlanmis?
benim annem ve teyzem ikisi de ayni gun ayni saatlerde dogmuslar ama birbirlerinden o kadar farkli o kadar zitlar ki inanamazsiniz..ikisi de boga burcu..annem cekingen,evim de evim diyen bi kadin,teyzemse tasi sIksa suyunu cikaran gozu acik bi kadin..
diyecegim o ki..burca gore degil olayin dinamiklerine gore yorum yapmak daha mantikli.

O da aynen böyle biri gerçekten ama askere gidecek kafayı onada takıyor 12 ay bide ben geleceğine inanıyorum bekliyorum gelmezsede sevmiyodur çok hassasim sevdiğim insanlara karşı sadece

Yükseleni oglakla yay arasinda

Derdini tam olarak anlatmalısın kavga neden çıktı gibi?
Ben boğa burcuyum. Sakin bir boğa burcuyla şiddetli kavga etmek için ne oldu acaba?
Yukarda çok ayrıntılı yazdım canım bana saygısızlık yaptı en ufak şeyde çekip gidiyorsa donmesin sevene kapım açık tabi

İÇİME ŞU SERPTİNİZ YEMİN EDİYORUM. BENİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYOR BİLİYORUM SUAN ÜZGÜN OLDUĞUNUDA HİSSEDİYORUM BEN SADECE GELSİN İSTİYORUM SEVDİĞİNİ BİR KERE GÖREYİM BEN ZATEN ONU BIRAKMAM Kİ AMA ÇOK KIRILDIM EN AZINDAN İNSAN BUR ÖZÜR DİLER DİMİ ? SİZCE KAÇ GÜN İÇİNDE ARAR 5 GÜN OLDU

Terazide dengesiz oluyo bacimbenim kocacimda terazi ben onu idare ediyorum yani yoksa cekilmez valla
Çok sinirli efendiligi daha ağır tabi sürekli kıskanır seviyor ilgileniyor kızdiginda el kızı gibi bakıyor sınırlı öfkeli bende çok korktum kavgaya gürültüye gelemem seviyorsa döner zaten ben yalvarip yakararak kendimi düşürürüm gelmişim 24 yaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…