Yükseleni oglakla yay arasinda
Siz ararmisiniz peki o aramadigi zaman? ?Ne kadar çok boğa-yay evliliği varmış. Ben boğa eşim yay burcu.
Astrolojiye sorsan mutluluk ihtimali en düşük burç diye gösterir. Allah'a şükür gayet iyiyiz.
Bence yükselen burç çok fark ediyor. Eşimin burcu yay yükseleni terazi pammık gibi.
Kb in burcu yay yükseleni koç. Koç burcu çok yorar. Allah eltime sabır versin.
Eşinize bu konuyu anlatin nolur napmaliyim . Kıskandırmak falan getirir mi geri yoksa böyle beklemelimiyim
Konuyu tekrar yazdım canimbenim eski sevgilim bogaydi ne yere bakan yurek yakandi sakin mulayim gorunurdu ama ne haltlar karistirirdi neyse burasi ayri onun disinda kuzenim ve kayinpederim hatta bu eski sevgilim de ayni gun dogumlular ve hepsinde takinti huyu var acaip takintililar bisiye obsesive bi sekilde takildilarmi ondan siyrilmalari imkansiz. onun disinda sen bize tartisma konunuzu biraz acarsan daha rahat yardimci olabilirz cunku benim tanidigim boga burclari boyle belki baska boga burcu taniyanlar baska yorum yapacaklar dolayisiyla sinirlandirmamakta fayda var
Boganin ozelliklerine cok ters,ilginc o zaman yukseleni baskadir amaann valla aslinda burclara baglamamak lazim ya bence eger karakteri sana uymuyosa yol ver gitsin,hic dusme pesine hem nedir ya facen acik unutmussun demeyle o kadar parliyoki?tuhaf sakin bi isler karistiriyor olmasin bu?sucluluk psikolojisiyle uste cikmaya calismis belliki hic arama sorma,ararsada mutlaka bi aciklama bekledigini ve yaptigi seye bi anlam veremedigini soyle konusun yani ustunu kapatmayin konunun.Çok sinirli efendiligi daha ağır tabi sürekli kıskanır seviyor ilgileniyor kızdiginda el kızı gibi bakıyor sınırlı öfkeli bende çok korktum kavgaya gürültüye gelemem seviyorsa döner zaten ben yalvarip yakararak kendimi düşürürüm gelmişim 24 yaşına
Ya ben basak burcuyum acaba benim yukselenim nedir yaNe kadar çok boğa-yay evliliği varmış. Ben boğa eşim yay burcu.
Astrolojiye sorsan mutluluk ihtimali en düşük burç diye gösterir. Allah'a şükür gayet iyiyiz.
Bence yükselen burç çok fark ediyor. Eşimin burcu yay yükseleni terazi pammık gibi.
Kb in burcu yay yükseleni koç. Koç burcu çok yorar. Allah eltime sabır versin.
Canim valla aklıma böyle gelmemisti ama yapabilir zaten ufak bır şeyde bitirip gidebiliyorsaBoganin ozelliklerine cok ters,ilginc o zaman yukseleni baskadir amaann valla aslinda burclara baglamamak lazim ya bence eger karakteri sana uymuyosa yol ver gitsin,hic dusme pesine hem nedir ya facen acik unutmussun demeyle o kadar parliyoki?tuhaf sakin bi isler karistiriyor olmasin bu?sucluluk psikolojisiyle uste cikmaya calismis belliki hic arama sorma,ararsada mutlaka bi aciklama bekledigini ve yaptigi seye bi anlam veremedigini soyle konusun yani ustunu kapatmayin konunun.
Gününü saatini söyle ben bakayım canım igileniyorum böyle seylerleYa ben basak burcuyum acaba benim yukselenim nedir yanasil bilebilirim acaba?
Canim sagol yaGününü saatini söyle ben bakayım canım igileniyorum böyle seylerle
Canim sagol ya26 agustos saat tam net bilmiyorum ama annem ogle vaktiydi dedi 12 1 gibi bu arada esimde terazi dur aksam geldiginde saatini sorayim da bi zahmet ona da bi bakiver
benım burcum yay yukselenım kova
esımın burcu boga yukselenı yengec
her anlamda burclarımız zıt
cok duygusal naıf kinsiz sakin agır kanlı bı adam
ben durmak bılmem o hep bı kosede süs gıbı durur :)
benım sıvrı koselerımı torpuler hep sakin ol der :)
bence en ıyı evlılıkler de bırı boğaysa oluyor etrafımdada kendı evlılıgımdede bu zamana kadar gozlemledıgımde bunu gordum
eşim kova ben yazamıyorum
teşekkürler
ay balık pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?