Boga Burcu sevgilisi Eşi olanlar derdime derman olurlar belki =(

Ne kadar çok boğa-yay evliliği varmış. Ben boğa eşim yay burcu.
Astrolojiye sorsan mutluluk ihtimali en düşük burç diye gösterir. Allah'a şükür gayet iyiyiz.
Bence yükselen burç çok fark ediyor. Eşimin burcu yay yükseleni terazi pammık gibi.

Kb in burcu yay yükseleni koç. Koç burcu çok yorar. Allah eltime sabır versin.

Yükseleni oglakla yay arasinda

eger emin degilseniz tipinden az cok yukselenini cikarabilirsiniz..ben ozelliklerini asagi ekliyorum..
eger yukseleni oglaksa inadim inat k. iki kanat olabilir,yaylar kolay yumusar..patavatsizlardir agzina geleni dan diye soyler ama icinde kotuluk yoktur,kolay gonlunu alabilirsin..oglak icin ayni seyi soyleyemem,gurur meselesi yapar.

YÜKSELEN YAY BURCU TİPİ

Uzunca boy, ince ve düzgün yapı, genişce omuzlarla sportif ve asil bir hava sergiler. Kalça kısmı belirgindir.

Özellikle bayanlarda kilo artışı kalça kısımlarda olur. Orta yaşı geçen yay erkeğinde ise göbek oluşur.

Yay en tipik özelliği ise geniş ve açık bir alın olup erkeklerde bu açıklık alnın iki tarafında daha derindir.

Kadında alın çok açık olmaz, erkekteki gibi saç açıklığı çok belirgin değildir.

Yüz oval olup kemikli değildir ama etli de değildir. Yüz "V" harfi ile "U" harfi aras›ndaki bir görünümdedir.. Hatlar hoştur. Burun kalemle çizilmiş gibi güzeldir. Dudaklar ince ve etsizdir ki alaycı olabilsin. Güneş gördükçe yüzde çiller ve benler belirebilir. Bazen ön iki diş biraz uzunca olur.

El ayası parmaklardan daha uzundur. Parmaklar muntazam ve az etlidir ama kemikli değildir. Parmak uçları hafif yuvarlaktır. Bedenlerine oranla kollar uzundur.

* * *

YÜKSELEN OĞLAK BURCU TİPİ

Orta boy, bazen de kısaca bir boy... İnce ve kemikli bir yapı. Sırt hafif öne doğru eğik gibi durur. Gögüs yapısı dardır. Bacaklar kemiklidir. Dizler çıkıkçadır, iki yana hafif sallanır gibi yürürler.

El ayası ve parmak uzunluğu eşittir. Kare el yapısı... Parmak uçları kesilmiş gibi küttür. Bu özellik tipiktir. Parmaklar sert etli ve kalındır...

Uzun yüz ve çıkık elmacık kemikleri oğlak yüzünü iyi tanımlar. Ancak, yüzün genel görünümü "U"harfini andırır. Yanak kısmı etlicedir. Çene uzun, gözler badem göz, bakışlar etkileyici ama donuk.... Alın geniş, açık ve hafif çıkık gibidir. Erkekte sakal ve bıyık çok seyrektir.

Bu yüz güzel olmasa bile kesinlikle fotojeniktir. İyi yıldız etkileri varsa esmer güzelleri çıkar. Oğlak yüzü soğuk güzellik verir. Sanki bu yüze gülmek yasaklanmıştır.

Siz ararmisiniz peki o aramadigi zaman? ?

li49, post: 43050251, member: 710366"]İÇİME ŞU SERPTİNİZ YEMİN EDİYORUM. BENİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYOR BİLİYORUM SUAN ÜZGÜN OLDUĞUNUDA HİSSEDİYORUM BEN SADECE GELSİN İSTİYORUM SEVDİĞİNİ BİR KERE GÖREYİM BEN ZATEN ONU BIRAKMAM Kİ AMA ÇOK KIRILDIM EN AZINDAN İNSAN BUR ÖZÜR DİLER DİMİ ? SİZCE KAÇ GÜN İÇİNDE ARAR 5 GÜN OLDU[/QUOTE]
Arkadasini da arttığına göre bugün yarın arar diye düşünüyorum gerçekten seviyorsa tabi. Hadi inşallah arar. Sevenler Mutsuz olmasın:)

Eşinize bu konuyu anlatin nolur napmaliyim . Kıskandırmak falan getirir mi geri yoksa böyle beklemelimiyim

Konuyu yazmışsın ama mesajını bulamadım . boğa burcu erkeğine yapabileceğin en son şeylerden biri kıskandırmak

Konuyu tekrar yazdım canim

benım burcum yay yukselenım kova
esımın burcu boga yukselenı yengec
her anlamda burclarımız zıt
cok duygusal naıf kinsiz sakin agır kanlı bı adam
ben durmak bılmem o hep bı kosede süs gıbı durur :)
benım sıvrı koselerımı torpuler hep sakin ol der :)
bence en ıyı evlılıkler de bırı boğaysa oluyor etrafımdada kendı evlılıgımdede bu zamana kadar gozlemledıgımde bunu gordum

Boganin ozelliklerine cok ters,ilginc o zaman yukseleni baskadir amaann valla aslinda burclara baglamamak lazim ya bence eger karakteri sana uymuyosa yol ver gitsin,hic dusme pesine hem nedir ya facen acik unutmussun demeyle o kadar parliyoki?tuhaf sakin bi isler karistiriyor olmasin bu?sucluluk psikolojisiyle uste cikmaya calismis belliki hic arama sorma,ararsada mutlaka bi aciklama bekledigini ve yaptigi seye bi anlam veremedigini soyle konusun yani ustunu kapatmayin konunun.

KİZLAR

onuda şu. Ben ona gerçekten güvenirim . Şakayla karışık faceni açık unutmussun dedimm birden bir parladı üstüme cok geldi. Anlayamadım şaka yaptım bile diyemedim çok korktum bagirinca git burdan polis çağırırim dedim. Sadece bir kaç dakikalık parladı ben kaçtım arkamdan beni aradı bağırdı adımı duydumda saklandim gittim sandı . Sonra beni 4 gündür hiç aramiyor ben zaten hiç aramam sizce . Sınırı geçince arar mi içimde hiç kötülük yoktu onu yaparken beni sevdiğinide biliyorum 3 senedir neler yaşadık basit birsey için biterse zaten onu hayatım boyunca affedemem

Ya ben basak burcuyum acaba benim yukselenim nedir yanasil bilebilirim acaba?

Canim valla aklıma böyle gelmemisti ama yapabilir zaten ufak bır şeyde bitirip gidebiliyorsa

Gününü saatini söyle ben bakayım canım igileniyorum böyle seylerle
Canim sagol ya26 agustos saat tam net bilmiyorum ama annem ogle vaktiydi dedi 12 1 gibibu arada esimde terazi dur aksam geldiginde saatini sorayim da bi zahmet ona da bi bakiver

eşim kova ben yazamıyorum
teşekkürler

ay balık pardon

Boğa, yengeç ve terazi için evlilik burcu derler.
Sorumluluklarına çok bağlı çünkü. Sabit burç olması günlük rutin işlere de yansıyor. Toprak grubu olması da verici yanını besliyor.
Tek olumsuz yanı inat ve tembellik. Ben bir işe başlarken çok plan yaparım ama yarım bırakmam.

Konu sahibi boğa burcu sadakate çok önem verir. Kıskandırmak ters etki eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…