Şimdi Antalya da.onda bir kitabım kalmış.dönüşte onu vereceğim dedi.ben çöpe at demiştim atmamış.illa verecek.dönüşte beni ararsa ve mesaj atarsa hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim.kayıtsız kalacağım.zaten hergün arayan ben mesaj atan ben 4 gündür aramıyor sormuyorum.daha da aramayacağım.uğraşmazsan döner yüksek ihtimalle.. bu da seni sevdiğini göstermez ama.. bence kendi egosu için döner dönerse.. "o kız beni unutamaz ya, olamaz, şuna bi ben buradayım mesajı vereyim, kendimi unutturmayayım, beni unutmak kolay mı öyle" diye egoları için dönüyorlar genelde.. unut hayatına bak..
Kırmızı örtü gösterirseniz döner
Yoksa dönmez
Dönse ne değişecek peki bunu düşündünüz mü ? Benim eski erkek arkadaşım 3 ay sonra döndü tabi bu arada biriyle sevgili olmuş erkekler ilişkiden hemen sonra biriyle başlarlarsa dönüyorlar .Ama geldiklerinde eskisi gibi olmuyor .İki tarafta kaybetmekten korkmuyor .Bir kere yokluğa alışılmış.
İşte bende bundan korkuyorum.boğa burcunun katı ve inatçı olması,gururlu olması yüzünden dönmez diye korkuyorum.ama bu seferde ben arasam olmuyor.değerim düşüyor.boga farklıdır gururludur adndersede eskisi gibi olmaz
canım bana istemiyorum anlamıyor musun istemiyorum dedi.ama aradığımda da telefonlarımı açıyordu.şimdi yaklaşık on gündür aramıyorum.kitabım kalmıştı onda.onu da çöpe at almayacağım dediğimde çöpe atmamış.ayrılan biri niye buluşup kitabımı vermek istesin ki.ben anlayamıyorum.dengesiz gibi geliyor.sevgilim boga burcu degil ama ben boga burcuyum. kendimden yola cikarak sunlari söyleyebilirim: sevdim mi kolay kolay vazgecmez ve duygular konusunda uc insanlariz. Kiskanc ve sahiplenici oluruz. Ama birkere olmayacagini anladiysak geri dönüsü olmaz ama dedigim gibide kolayca vazgecmek yoktur.
canım bana istemiyorum anlamıyor musun istemiyorum dedi.ama aradığımda da telefonlarımı açıyordu.şimdi yaklaşık on gündür aramıyorum.kitabım kalmıştı onda.onu da çöpe at almayacağım dediğimde çöpe atmamış.ayrılan biri niye buluşup kitabımı vermek istesin ki.ben anlayamıyorum.dengesiz gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?