tam 31 ağustos ile bir ay olacak görüşmeyeli.bu bir ayın sonunda mesajına karşılık vermeyi düşünüyorum."kitabı uygun zamanda alacağımı söyleyip bir ay daha erteleyeceğim.(tabi ona bir ay bekleyeceğimi söylemeyeceğim.)bu bir aylık süreçte acaba kitap için ne zaman arayacak diye beklesin dursun.ayrıca ayrılık kararında haklı olduğunu ve herşey için tşk edip kırgınlıklar için özür dilediğimi de mesajda belirteceğim.ben adım adım ilerliyorum.daha dikkatli temkinli ve merak uyandırıcı.artık daha güçlüyüm.sevgimi asla belli etmeyeceğim.
Kaybedince anlıyoruz kıymetini cogu seyin. Bana su an iki ay öncesini verseler cok daha baska olurdu her sey. Her sey gönlünüzce olur insallah aminAynen sakın yazmayın bi süre belirleyin gelirse gelir gelmezse zaten yapıcak bişey de yok. Ama yapılan araştırmalarda erkeklerin %90 unun yaklaşık 2 ay sonra kadar geri döneceklerinden bahsediyolar.
Bende geliceğini döneceğini umuyorum. İnşallahda döner benimde hatalarım var ve telafi etmek istiyorum
sabırla aşılıyor inan bana.sende sabret ve sakın arama.inşallah döner canım.Aynen sakın yazmayın bi süre belirleyin gelirse gelir gelmezse zaten yapıcak bişey de yok. Ama yapılan araştırmalarda erkeklerin %90 unun yaklaşık 2 ay sonra kadar geri döneceklerinden bahsediyolar.
Bende geliceğini döneceğini umuyorum. İnşallahda döner benimde hatalarım var ve telafi etmek istiyorum
Kaybedince anlıyoruz kıymetini cogu seyin. Bana su an iki ay öncesini verseler cok daha baska olurdu her sey. Her sey gönlünüzce olur insallah amin
Ben de bekliyorum ne olacak diyekitap için mesaj attı ve çay içeriz bi de..yazmış.bende kabul ettim. çok neşeli ve hiçbirşey olmamış gibi davrandım.ayrılık kararında sen haklıydın,bu süreçte düşündüm ikimiz içinde en iyisinin bu olduğunu farkettim,kırgınlıklar için özür dilerim ve herşey için teşekkür ederim,sonuçta güzel günlerimizde oldu,dedim.aslında ben bunları demek için buluştum.yoksa buluşmazdım.bakalım şimdi bekleyeceğim kitap bahanesi de bitti.bakalım arayacak mı mesaj atacak mı....?
Hain bunlarBir buçuk ay oldu...Aramadı eşşoğlu eşşek. Merak edenler için yazıyorum.
zaman inatlarınıı kırıyor, sen o çok istediğin şeyi söylemekten vazgeçme...Bunun burcla alakasi yok canim bence he merak ediyosan esim bogaa ve ben geri donderdim oda niyetliymis zaten ama cok inattirlar bogalar ona gore
Benm kocaninkini evet yavas yavas kiriyo ama kirana kadar anam agliyozaman inatlarınıı kırıyor, sen o çok istediğin şeyi söylemekten vazgeçme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?