anlaşamıyoruz kişiliklerimiz uymuyor dedi.aileler tanışacaktı.o evredeydik.ben onun ailesiyle tanıştım o da benimkiyle tanıştı.birde önceden evlilikten korktuğunu söylemişti.bir anlık sinirle olabilir.birde bitti dediğinde kader belki sonra yine karşılaşırız niye saplantı haline getiriyorsun yapışıyorsun,dedi.bir hafta sonra arayayım mı diye sorduğumda bakarız diye cevap vermişti.sonra yine bitti dedikten sonra aradığımda telefonlarıma cevap veriyordu ama sinirli ve kısa konuşuyordu.merhaba canim her iliski kendine özel ve hastir bir dinamigi vardir. Erkek arkadasin sebeb olarak ne gösteriyor? Sadece anlasamiyoruz mu diyor? böyle diyorsa altinda baska birsey yatabilir. Ama banada dengesiz geldi. Yoksa biranlik sinirlemi haraket etti bende cok sevmeme ragmen bir anlik sinirle heryerden silmistim
Burçla alakalı değildir bu işler fakat eğer sana gerçekten değer veriyosa döner canım elbet. Bırak hatasını ve değerini anlasın, üstüne düşme. He içini gerçekten rahatlatacaksa eski sevgilim boğa burcu ve ona defalarca hata yapmama rağmen dün gece bana geri dönmek istedi.
eşim boğa burcuBaşka eşi veya sevgilisi boğa burcu olan var mı? Geri dönme ihtimali var mı ve ne kadar sürer sizce.
Başka eşi veya sevgilisi boğa burcu olan var mı? Geri dönme ihtimali var mı ve ne kadar sürer sizce.
Dışardan öyle gözükebilir ama içindekileri bilemezsin ki.Sonuçta erkekler sosyal hayatta duygularını belli etmiyorlar.valla eski sevgilim 1 haftadır ayrıyız inanılmaz kötü bir şekilde ayrıldık paylaşmıştım nasıl ayrıldıgımızı boga burcu ve 5 dk önce aldıgım bır telefona gore ayrıldıgımız gunden berı hıcbısı olmamıs gıbı yasıyormus..
Dışardan öyle gözükebilir ama içindekileri bilemezsin ki.Sonuçta erkekler sosyal hayatta duygularını belli etmiyorlar.
İşte gururlu ve inatlarya boğa burçları,bende o yüzden aramaz diye korkuyorum.11 gündür bende aramıyorum.halbuki bir ay hergün ilk ben arayıp sormuştum.sabretmek zorundayız canım.en azından bir ay.ben sadece bilmiyorum kendime gelemiyorum dönsün istiyorum arasın bi kere sesini duyiyim istiyorum.. ama o domuz gibi
İşte gururlu ve inatlarya boğa burçları,bende o yüzden aramaz diye korkuyorum.11 gündür bende aramıyorum.halbuki bir ay hergün ilk ben arayıp sormuştum.sabretmek zorundayız canım.en azından bir ay.
Hayır haber almadım. Kız kardeşini arayıp haber alabilirim ama şimdi iyice kendilerini bişey zannederler.bana saplantılısın diyorlardı zaten.sevince öyle oluyorsun işte.aramıyorum 11 gündür görsünler bakalım saplantıyı.Arayacağını şimdilik düşünmüyorum.İlerde ne olur bilmem.bence şimdi aramaz.dedim ya istesede gururundan ve inadından aramaz sanıyorum.bende dua ediyorum dönmesi için.ne bilim belki ben bi arayıp görüşelim derim ama şimdi canım istemiyor zaten.ne deyim ki yani.yüzyüze görüşünce ne dicem.diyecek bişeyim yok.ayrıca biraz onsuzluk iyi geldi.kilo falan vermiştim ayrılma döneminde.şimdi kilo almaya başladım.yemeklerimi yiyorum daha iyi geldi.ben bol bol kenzül arş duasını okuyorum dönmesi için.fala vs..inanmıyorum.hiç haber aldın mı peki? bende daha önce iki ayrılıgımızda hep aradım hep yalvardım. şimdi arayamayacak kadar yaralandım. sen arayacağını dusunuyomusun? ne hissediosun? falcılardan çıkmıyorum ya biliomusun evde kendime falan tarot acıyorum bunlardan medet umar oldum hep
Kitap için aramadı,belki de benim aramamı bekliyordur.ama ben aramayacağım.Burçla alakası yok ama bir defa ayrılınca eskisi gibi olmuyor. Kitabınızı da görüşmek için bahane olsun diye atmamıştır kesin.
Bence onun da derdi kitap degil. Gerci erkekler asla bizim gibi düşünmüyorlar da20.günde "merhaba nasılsın? kitabı ne zaman alırsın" diye mesaj atmış.tek derdimiz kitaptı sanki.
Ben hiç cevap vermedim.Vermeyide düşünmüyorum.Biraz merak etsin.Düşünsün.Kitap sende kalsin ister cope at ister sakla ben yenisini aldim yaz .... kendini kaf daginda goruyor beyimiz gel gel git git olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?