Mrb! Bende yaza dogru burnumu estetik yaptirmak istiyorum fakat cok korkuyorum. Nefes alma sorunu yasiyormus cogu insan ve bu beni korkutuyor. Doktor olarak dr. Ismail Bayrami istiyorum, en uygun o geldi. Bana biraz anlatirmisiniz sizin doktorunuz kimdi? iyi davraniyorlarmi? amelay sonrasi bir sorun yasadinizmi?ilk 4 gün kızlar ........saçımın salık olduğu resimler ılk gunumden daha hastanedeyken dıger ıkısıde bugunden ....
Mrb! Bende yaza dogru burnumu estetik yaptirmak istiyorum fakat cok korkuyorum. Nefes alma sorunu yasiyormus cogu insan ve bu beni korkutuyor. Doktor olarak dr. Ismail Bayrami istiyorum, en uygun o geldi. Bana biraz anlatirmisiniz sizin doktorunuz kimdi? iyi davraniyorlarmi? amelay sonrasi bir sorun yasadinizmi?
Ben isvecte yasiyorum o yuzden cok kararsiz kaldim. Yardim edersen cok sevinirim!
Ben Amirali beye ameliyat oldum.Bugun 16 gün oldu.Dün alçım çıktı sadece bantlar var burnumun üzerinde.Ameliyat sonrası 4 ve gün zor geçti benim için.Benim ameliyatım cok agır olmuş cunki.Agızdan nefes almakda cok zorlandım.Ama cok iyi dinlendim ve şişliklerim baya indi.
Dün ilk kez burnumu gördüm.Eskiye göre cok fark var.küçülmüş resmen.Yavas yavasda nefes almaya başladım.Benimde nefes problemim çoktu.
Doktorumu tavsiye ederim.Ama %100 çok iyidir illa gidin demek yanlış olur.Herkezin problemi farklı oldugu için herkez aynı sonuçla karşılaşamaya bilir.Bende cok araştırdım 4,5 yere gittim ve Amirali beye karar verdim.Biraz da doktorla görüştüğünüzde kafanızda bazı şeyler netleşiyor.Benim öyle oldu.16 gün oldu.Şuan cok rahatım.Şişlerim geçecek zamanla.Morluk hiç yok.Dikişlerimde alındı.Bantlarımda 2 gün sonra cıkacak arkadaşlar.
2 gün sonra önceki ve sonraki halimin resmini koyacağım.Bundan sonrası daha dikkat ve özen istiyormuş.İnşallah herkez en kısa zamanda iyileşir.
Ben Amirali beye ameliyat oldum.Bugun 16 gün oldu.Dün alçım çıktı sadece bantlar var burnumun üzerinde.Ameliyat sonrası 4 ve gün zor geçti benim için.Benim ameliyatım cok agır olmuş cunki.Agızdan nefes almakda cok zorlandım.Ama cok iyi dinlendim ve şişliklerim baya indi.
Dün ilk kez burnumu gördüm.Eskiye göre cok fark var.küçülmüş resmen.Yavas yavasda nefes almaya başladım.Benimde nefes problemim çoktu.
Doktorumu tavsiye ederim.Ama %100 çok iyidir illa gidin demek yanlış olur.Herkezin problemi farklı oldugu için herkez aynı sonuçla karşılaşamaya bilir.Bende cok araştırdım 4,5 yere gittim ve Amirali beye karar verdim.Biraz da doktorla görüştüğünüzde kafanızda bazı şeyler netleşiyor.Benim öyle oldu.16 gün oldu.Şuan cok rahatım.Şişlerim geçecek zamanla.Morluk hiç yok.Dikişlerimde alındı.Bantlarımda 2 gün sonra cıkacak arkadaşlar.
2 gün sonra önceki ve sonraki halimin resmini koyacağım.Bundan sonrası daha dikkat ve özen istiyormuş.İnşallah herkez en kısa zamanda iyileşir.
AA erken çıkarmış alçısını beni 21 gün bekletti uyuz oldum şimdi( şuan bile bellidir şekli :) benimde 2 ayı geçti ameliyatım banlıyken nasılsa şimdide aynı nerdeyse sadece ucu biraz iner dedi Amirali bey âyinende öyle oldu :) çok merak ettim fotoğrafları dört gözle bekliyorum
Benimde yarın bir hafta doluyor amirali beye oldum. Burnumun sis alcili hali dahi çoğu kişinin 1 aylık halinden ufak. Çok mu küçük oldu acaba ay. Yarın tamponlar alınıyor sonunda nefes alacağım. Bi de ben çok morar dim gözlerim kanlandi ya. Sanki kimse benim kadar morarmamis. Bir hafta oluyor hala dışarı çıkabilecek halde değilim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cevabiniz icin tsk ederim. Uc ay sonra bende burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum hersey yolunda giderse. Yanliz ben sadece 11 gun kalacagim, bana 10 gun yeterli dediler, sonra Isvece geri dönebilirim. O yuzden alciyi falan cok erken cikaracaklar. Sizin alcilariniz cok gec cikmis sanki, normalde bir hafta olmazmi? :)
Zadidedgr Sağol yazdıkların için. Tampon cikti fakat hala bir delikten nefes aliyorum pzt temizleyecegini söyledi kbb uzmanı. Bi de senin resimleri görebilir miyim canim
Sonunda fotograf yükledim.Ayy sinir oldum yorum yazana kadar :)
Sonunda fotograf yükledim.Ayy sinir oldum yorum yazana kadar :)
Güzel olmuş beğendim ben :)) Şişleriniz inince çok daha güzel olacak :) Ben 21 gün alçılı kaldığından hiç şişim yoktu nerdeyse :) otobüste minibüste aman dikkat :)
teşekkür ederim.Bende begendim bu halini.ilerde degişir mi bilmiyorum.En kötüsü de o.insanlar hiç önemsemiyor birbirini.
merhaba arkadaşlar herhalde en uzun süredir araştırma yapanlardan biri benim en sonunda b.t.merkezinde karar kıldım şimdi aklımda iki doktor var amirali bey ve ismail bey hangisini tercih etsem henüz emin değilim. açıkçası reklamını yapan doktorlara güvenmiyorum. bu arada ben reklamcıyım yani güvenmeme sebebim var haha :)) bana hangisini öneririsiniz ve fiyatlar 2014 itibariyle ne durumda ?
Bence bu hali çok güzel tam benim istediğim gibi olmuş. Hayırlısı olsun maşallah diyelim. Darısı başıma yarın 12 gün kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?