Bogazim düğüm düğüm...

10 seneden fazladır iphone kullanıyorum eşinizin kardeşi kendine ait bir icloud hesabı varsa o tele gelme olasılığı sıfır maalesef

Fotoğraflar canlı çekilmiş bir kadının görüntüleri mi internetten alınma mı? Her iki şekilde de silinmiş de olsa galeriye kayıt olduğu tarih yazar. Oradan bakarsanız belki sorunuzun cevabını alabilirsiniz

Pek internetten alındığını düşünmüyorum ama birden fazla kadının var kadınlar kendileri çekmiş öyle görünüyordu

Eşiniz doğru söylüyor olabilir icloud yedeklemesi yapılmış fotolar tekrar yüklenir o hesapla açmışsa telefonu

Yok canim sen affet dusuncemi yazarken senden icazet almadim.Ne yazmami beklerdin? Şöyle yazsam daha mi mutlu okurdun? Yuuhhhh hemen bosa o adami bu ne curret derhal bosanmalisin.

Eşinizin ayarlarından hangi email ile açtığını bakın, şayet kendi emailiyse hayır yüklenmez, kardeşinin emailiyse evet yüklenir

Öyle mi yani 2 yıl önceki fotograflar tekrar yüklenir mi
Bu durumun oluşabilmesi için eşinizin karfeşinin eşinizin hesabıyla teli kullanmış olması ya da eşinizin halen kardeşinin hesabını kullanıyor olması gerekir. Bu iki durumdan biri olmuşsa da sadece o fotolar değil tüm fotolar gelir 1, diğer tümmmm kayıtlı uygulamalar whatsapp konuşmaları dahil iner bu 2. Bu durumlar yok ama sadece malum fotolar varsa ne yazık ki yalan söylüyor

Evet hic böyle bir şeyle karşılaşmadım telefonu sürekli ortada durur o yüzden konduramadım bide üzerine yeminler etti ben büyük bir tepki vermediğim halde beni inandırmak için elinden geleni yaptı.

Bir çok fotoğraf geldi dedi ama silinmiş fotolarda sadece onlar vardı

Bir çok fotoğraf geldi dedi ama silinmiş fotolarda sadece onlar vardı
İnanmak istemenizi çok iyi anlıyorum asla da suçlayıcı olmak istemem ama defalarca tel değiştiren ama hep iphone kullanan bi insan olarak yardımcı olmak istedim. Dediğim gibi yalnızca fotolar da değil zaten tüm uygulamalar ve içerikleri gelir. Daha çok geldi ise o fotolar nerde şimdi silinenlerde yalnızca bunlar vardıysa ötekiler ya duruyor olmalı ya da silinenden de silinmiş olmalı. Silinenden de silseydi başta bunları silerdi kanısındayım ne yazık ki

Vallahi bazen guzel kadin gordum mu bende bakiyorum biri atmistir o da silmeyi unutmustur. Bende pimpirikliyim sizi de anliyorum ama bazen biz kadinlarin bile guzel gorunen kadinlara gozumuz kayiyor. Esinizi yalana tesvik etmeyin daha fazla bence uzatilcak bisi degil

benim eşim ki iphone değil ama mesela her whatsapp silindiğinde galeriye eski kaydedilmiş fotolar geliyo

Gerçekten çok büyük hayal kırıklığına uğradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…