28 yaşında, ama niye her şeyi şiddete bağlıyorsunuz anlayamadım. Burada açılan çoğu başlık o şekilde belki onun önyargısıdır ama tartışmayan çift olduğunu sanmıyorum. Ben sadece üzgünlüğümü dile getirdim
bazıları abartmayı seviyor :))28 yaşında, ama niye her şeyi şiddete bağlıyorsunuz anlayamadım. Burada açılan çoğu başlık o şekilde belki onun önyargısıdır ama tartışmayan çift olduğunu sanmıyorum. Ben sadece üzgünlüğümü dile getirdim
şiddet olduğunu nerden çıkardınız? ben mi kaçırdım bilmiyorum ya da daha önce bir konusu mu vardı bilmiyorum ama dayak vs gibi birşey söylemedi sadece sinirini benden çıkarıyor dediYalnız seni dövdüğünde sende onu döv elin armut toplamasın ve birdahada cüret etmesin
Ne dövmesi canım ya sen iyi misin :)) allah göstermesin de çok uç örnekler veriyorsun şu anYalnız seni dövdüğünde sende onu döv elin armut toplamasın ve birdahada cüret etmesin
Aynı zamanda iş stresi var da benden çıkarıyor sağolsun, benle ilgili sorun ettiği ne varsa hepsini tek tek söylemeye başladı ki çoğu abartı. Dönüp aynaya bakmaz çünkü hiç.Sorun ne.. nişan hazırlıklarımı stres yapıyor.
şiddet olduğunu nerden çıkardınız? ben mi kaçırdım bilmiyorum ya da daha önce bir konusu mu vardı bilmiyorum ama dayak vs gibi birşey söylemedi sadece sinirini benden çıkarıyor dedi
Şiddet diye bir şey yok o sanırım arkadaşın eğlencesi, kafamı dağıtma yöntemi böyle oldu sanırım :) Daha önce de böyle bir konu açmadım, buna yakın bir şey de yaşamadımşiddet olduğunu nerden çıkardınız? ben mi kaçırdım bilmiyorum ya da daha önce bir konusu mu vardı bilmiyorum ama dayak vs gibi birşey söylemedi sadece sinirini benden çıkarıyor dedi
İş stresi işte, tezine yardımcı olmuyormuşum vs. Bütün araştırmalarını da ben yaptım hani..bazıları abartmayı seviyor :))
nişan stresidir olur şimdi nişan öncesi bir problem olurmu bir şey diyen alışveriş krizleri derken gerilmiştir belki
Güldürdünüz beniYalnız seni dövdüğünde sende onu döv elin armut toplamasın ve birdahada cüret etmesin
Kesinlikle benim dediğim olsun hep diyen biri değilim. Eşitlikten yanayım aksine. İki tarafta özverili olmalı ki anlaşılabilsin. Sıkıntı bu sadeceOlmayacak diye birşey yok daha neler yaşayacaksın evlilik zor iş kafa yapınız mı uymuyor ?o zaman bu kavgalar daha da şiddetlenecek sen hep be0 dediğim olsun diyorsan
allah yaşatmasın da.. :) canım nişan öncesi düğün öncesi olur böyle şeyler, belki korkmaya başladı nasıl bir evliliği olacağını kestiremediği için, bu yüzden eksi olan her yönünü sana söyleyip bi şekilde kendini düzeltmen için kendince bir yoldur ne biliyim bunun gibi şeyler. başka sıkıntılarınız var mı? sözlünle ilgili gözüne batan, canını sıkan vs?Şiddet diye bir şey yok o sanırım arkadaşın eğlencesi, kafamı dağıtma yöntemi böyle oldu sanırım :) Daha önce de böyle bir konu açmadım, buna yakın bir şey de yaşamadım
Bdv başlığında o kadar çok şiddete dönen tartışmalar çıktı ki çok normal görüyorum böyle yorumları zaten. Beklediğim tarz tepkiler alıyorum ama şiddet benim aklımdan geçmemişti. Kişiliği böyleydi, değişiklik yok.. Strese gelemeyen bir yapım var, bir de panik atağım, çok yoğun hissediyorum bir çok şeyi, çok çabuk kırılıyorum. İlişkiyle ilgili düşünmem gereken de çok şey var bu durumdayken. Nişana 15 gün kala.. Ama şiddet yok merak etmeyin :))Güldürdünüz beniKonu sahibi kızacak şimdi bana Ama bi yandan da burdaki konuları gördükçe bende sizin gibi düşündüm bazısı kişiliğini evlenmeden önce belli ediyo bizde değiştirirz gözüyle bakıyoruz ama öyle değil daha da kötü oluyolarmış evlenince
Kesinlikle benim dediğim olsun hep diyen biri değilim. Eşitlikten yanayım aksine. İki tarafta özverili olmalı ki anlaşılabilsin. Sıkıntı bu sadece
Haklı olabilirsin evlilik stresi konusunda. Eve gelir her yeri dağıtır, benim düzensizliğimden dem vurur. Gerginken bana çatar. Ama mutluyken de ondan iyisi yoktur. Aslan burcu işte, çok zor..allah yaşatmasın da.. :) canım nişan öncesi düğün öncesi olur böyle şeyler, belki korkmaya başladı nasıl bir evliliği olacağını kestiremediği için, bu yüzden eksi olan her yönünü sana söyleyip bi şekilde kendini düzeltmen için kendince bir yoldur ne biliyim bunun gibi şeyler. başka sıkıntılarınız var mı? sözlünle ilgili gözüne batan, canını sıkan vs?
Evlenme konusunda ısrarcı olan oydu. Hatta ailemi zor ikna ettim bu duruma, neler yaşadık neler o dönem ailemle.. Ama o ben öğrenciyken bile zor beklediEvlilik stresi olmasın.. belki acele olduğunu düşünüyordur
O zaman stresten olabilir ama iyi düşünün bende bi aralar pembe gözlüklerle bakıyodum etrafaBdv başlığında o kadar çok şiddete dönen tartışmalar çıktı ki çok normal görüyorum böyle yorumları zaten. Beklediğim tarz tepkiler alıyorum ama şiddet benim aklımdan geçmemişti. Kişiliği böyleydi, değişiklik yok.. Strese gelemeyen bir yapım var, bir de panik atağım, çok yoğun hissediyorum bir çok şeyi, çok çabuk kırılıyorum. İlişkiyle ilgili düşünmem gereken de çok şey var bu durumdayken. Nişana 15 gün kala.. Ama şiddet yok merak etmeyin :))
Ağlamak istemiyorum kesinlikle. Ama bazen insanın çok sinirleri bozulur hazmedemez ya bazı şeyleri, böyle bi burnunun direği sızlar kalır. Öyle işte, tutmaya çalışıyorum. Umarım şu çareyi bulurum bir an önce
Bahsettiğimiz kişi üniversiteyi bitirmiş, askerliğini yapmış, iyi bir kariyer sahibi. Bunun ezikliğini yaşamaz. Tez dediğim için yanlış anlaşılmış olabilir, yüksek lisans tezi bu. Ama bazı konularda her insan gibi bencil. Ben eleştirimi yaparım, o da.. Çoğu zaman bundan tartışırız ama tatlıya bağlanır. Ama bir konuda haklısın, fazla alttan alıyorum. Aslında o da benim bencilliğim çünkü sırf huzurum kaçmasın diye..Genel karekterini çözemedin mi bencilin teki mi? Eleştiremiyorsan bu böyle devam edecektir , sanırım hep sen alttan alacaksın , dah üni okuyor çalışma hayatınada başlamamış askerliğinide yapmamıştır , adam hayatın eziyetini görmemiş sana eziyet ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?