- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
450 liraya ev geçinmez evin genel fatura mutfak alışverişine bile yetmez. Karttan kullanma durumu için söylüyorum. Biz zor zamanlar geçirirken karta yüklenmek zorunda kalırdık. Malum akraba anne baba zor geçiniyor nasıl edeceklerdi.Nasil sorun olmaz faturalar haric ellerinde kalan 450 tl ve evde cocuk var...bence konus sahibinn acil bir is bulmasi lazim ya da esi ek is yapsin, kalan parayla nasil gecinilir Allah yardimcinz olsun ama keske dugunde o kadar masrag yapmasaydinz 4 yildr 1500 tl odeyecek ne borcu yaptinz
O para faiziyle beraber baya geri ödemesi olmuş. Gerçekten düğün yapmak bile acayip masraf450 liraya ev geçinmez evin genel fatura mutfak alışverişine bile yetmez. Karttan kullanma durumu için söylüyorum. Biz zor zamanlar geçirirken karta yüklenmek zorunda kalırdık. Malum akraba anne baba zor geçiniyor nasıl edeceklerdi.
Valla karta yuklen yuklen nereye kadar diger aylarda da gelen para ayni, zaten konu sahibinn esinn safligi yuzunden bu duruma dusmusler bari adam.gitsin ek is yapsin, hafta sonlari ya da aksamlari calisip ek ne kazanirsa kardir...benim.tanidigm.bir suru adam yapiyor bunu hamallik.falan birsey yapsin yani...biz kucukken biz de cok zor durumdaydik babam memmurdu aksamlari garsonluk yapardi, haftasonlari dugun salonu temizlerdi hoc de gocunmazdi hatta cocuk aklimzla bizde giderdik haftasonu dugun salonuna yardim eder oynardik...450 liraya ev geçinmez evin genel fatura mutfak alışverişine bile yetmez. Karttan kullanma durumu için söylüyorum. Biz zor zamanlar geçirirken karta yüklenmek zorunda kalırdık. Malum akraba anne baba zor geçiniyor nasıl edeceklerdi.
Annesi ne kötü biriymişHayir eşim düğüne masraf yapmadı ki sadece gelinlik kiraladık. Düğünümüz sokakta oldu. Masraf yaptığı sey dedesi vize bir ev verdi ama evde hicbir şey yoktu. Kapı pencere tesisat mutfak hicbir şey yoktu. Eşim dedesinin evine masraf yaptı o günden sonra belini de düzeltemedi. Sonra annesiyle arası bozuk eşimin çocukluktan beri. Annesi dedesinin aklına girdi çıkar bunları evden ben evlenip o eve gircem diye. Dedesi sesini çıkarmadı anneannesi ve annesi yüzünden çıkarıldk evden. Para düğüne gitmedi yani. Altınlarım bile yoktu benim.
Ağır kaldırmalarda kayma ihtimali çok yüksek. Benim doktorum önermemişti, kızın sürekli kucağında mutlaka kayar hamile kalırsın demişti.Neden güvenli degilmis bende korktum simdi.cok olmadi benimde taktirmam.10 yil koruyuculuğu varmış.10 gün sonrada kontrole gidicem herşey yolundaki diye
Nasıl bir anne o yaHayir eşim düğüne masraf yapmadı ki sadece gelinlik kiraladık. Düğünümüz sokakta oldu. Masraf yaptığı sey dedesi vize bir ev verdi ama evde hicbir şey yoktu. Kapı pencere tesisat mutfak hicbir şey yoktu. Eşim dedesinin evine masraf yaptı o günden sonra belini de düzeltemedi. Sonra annesiyle arası bozuk eşimin çocukluktan beri. Annesi dedesinin aklına girdi çıkar bunları evden ben evlenip o eve gircem diye. Dedesi sesini çıkarmadı anneannesi ve annesi yüzünden çıkarıldk evden. Para düğüne gitmedi yani. Altınlarım bile yoktu benim.
Bebeğin hangi ay doğacakEk iş cok arıyorum bir sürü yere e posta bıraktım yada mesaj attım ama dönüş olmadi hala. Inşallah birinden biri dönüş sağlar. Küçük miktar bile beni rahatlatır. Dua edin nolur
Sigortası varsa yardım yapmıyorlar pekKaymakamliga gidip başvurun erzak yardımı için. Cimer'e yazın. Bulunduğunuz yerde vakıf dernek ne varsa gidip anlatin durumu. Bunlar sizler için bizler için var sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?