Boğuluyorummm hanımlar..

tecrübeli hanım geldi :) aslında sana annesi arayıp "sorun yaşamışsınız üçümüz konuşalım" dediği anda terketmen gerekirdi. evlenince düzelir SAKIN sanma. inan bu tipler seni korkutmuş olmayayım ama cinselliğe kadar annesine anlatır

Hanımlar ciddi manada evlilik korkum var . Bu sebeple ilişkimi bile bitirmek üzereyim. Sevgilimin annesi oğluna aşırı düşkün.Oğluda sağolsun bir sorun yaşasak enine boyuna annesine anlatır. Akıl alır ve o şekilde hareket eder. Öyle ki kavga etsek sevgilim değil annesi beni arayıp üçümüz oturup konuşalım diyor:KK43: bir değil beş değil boğuluyorum.. sevgilim ev aldı . Annesi bizde aynı apt dan ev tutalım demeye başladı . Her an herşeyin içinde olması doğru mu ? Bilmiyorum.. biz konuşamıyoruz sevgilimle annesi illa olacak o konunun içinde. Soruyorum erkek arkadaşima niye böyle yapıyorsun biz evlenecegiz Hangi birgün annen arkamizi toplayacak diyorum . değişecek diyor ama ben artık çok yoruldum. Şimdiden orta da birşey yokken bu kadar dahil olunmasi .. tecrübeli kişilerin yorum yapmasıni istiyorum. İleride sorun yaşar mıyım?
Bile bile ateşe yürüyorsun o kadar diyeyim...

Bir sevgilim olmuştu birgun cok kotu tartisarak kapatmistik telefonu. Aradan 10dk gecti bir telefon geldi actim meger bunun babasiymis oglumu niye aglatiyorsun diye beni aramiş. İlk kez oldu ama şok olmuştum. Iliskimi devam ettirmedim. Kimsenin degisecegi filan yok. Hatta dahada artar her kavganizda anasina koşar akil almaya, onunla hareket eder. Senelerin karakteri ve aliskanligi bir imzayla sifirlanacak mi akil var mantik var.

Bir sevgilim olmuştu birgun cok kotu tartisarak kapatmistik telefonu. Aradan 10dk gecti bir telefon geldi actim meger bunun babasiymis oglumu niye aglatiyorsun diye beni aramiş. İlk kez oldu ama şok olmuştum. Iliskimi devam ettirmedim. Kimsenin degisecegi filan yok. Hatta dahada artar her kavganizda anasina koşar akil almaya, onunla hareket eder. Senelerin karakteri ve aliskanligi bir imzayla sifirlanacak mi akil var mantik var.

Saane emice deseydin :halay:

tecrübeli hanım geldi :) aslında sana annesi arayıp "sorun yaşamışsınız üçümüz konuşalım" dediği anda terketmen gerekirdi. evlenince düzelir SAKIN sanma. inan bu tipler seni korkutmuş olmayayım ama cinselliğe kadar annesine anlatır
Haklisiniz. Gerçekten bıktırdılar zaten. Yeri gelir benim karşımda dut yemiş bülbül olan adam annesine şakıyor :)) benimle neden böylesin diyorum bizle olan sorunlarını bana anlat, benimle konuş diyorum. Benim mizacim böyle diyor. Bugüne kadar annem cozdu sorunlarimi diyor. Annesinin derdi ne onu da anlamış değilim . Sen neden en ince ayrıntısına kâdar bizim ilişkimizi didikliyosun! Niye merak ediyorsun mesala biz ne yaptık, ne ettik ? Bu kadar merak niye? Ben atanırsam başka şehre gidebiliriz dedim bizde eşim emekli olunca geliriz dedi kadın. bir sorunumuz olsa ben anneme anlatmam bile . Ama sevgilim ne var ne yok döker . Kadın beni arayıp kızımmm oğlumu üzme diyor. Sanki rolleri değiştik . Erkeğin nazlısı da hiç çekilmiyor .

Ben bunun aslında psikolojik bir sorun olduğunu düşünmeye başladım . Anne babalar farkında olmadan kendilerine bağımlı bireyler yetiştirmişler. Anne baba elbette çocugu ile konuşur eder ama bizimki dertlesmenin ötesinde müdahaleye dönüştü. Beni aramasin annen artık bile dedim . Daha şimdiden antipatik duygularım oluştu kadına . Tamam sen kendi çocuklarıni şimdiye kadar yönetmiş olabilirsin ama ben kaldıramıyorummm.

Aileler bi adım geride durmalı.Kavgalarınızı bile annesine anlatması gerçekten hoş değil ve bu bağlarının sonradan kopacağını sanmıyorum.Bu konuda ciddi oturup konuşun sonra değişir desede sonrayı beklemeyeceğinizi söyleyin.
Erkek arkadaşım küçük yaşta babasını kaybetmiş o yüzden annesine çok düşkün.Burda konuları okudukça bende biraz gerildim ve ona konuyu açtım bana dedi ki ben ilişkimize ne benim ne senin aileni karıştırmam.iki tarafada yakın bi yerde oturmayı düşünmüyoruz.Olması gereken bu bence

Saane emice deseydin :halay:

Telefonu biran önce kapatmaya calistim cok sinirlenmistim kapatip hemen onu aradim senin baban nasil beni arar filan diye firca cekiyordum. :KK70: babasi hala daha bana arkadan laf soyluyordu duyuyordum sesini. Bu geri zekalida yok bidaha olmucak diye yeminler ediyor ozur diliyor telefonda daha cok agliyor biyandan babasina bagriyor, babasi buna bagriyor filan :KK70: ortalik karisti :KK70: iyyh rezil ya. :KK70:

Ben bunun aslında psikolojik bir sorun olduğunu düşünmeye başladım . Anne babalar farkında olmadan kendilerine bağımlı bireyler yetiştirmişler. Anne baba elbette çocugu ile konuşur eder ama bizimki dertlesmenin ötesinde müdahaleye dönüştü. Beni aramasin annen artık bile dedim . Daha şimdiden antipatik duygularım oluştu kadına . Tamam sen kendi çocuklarıni şimdiye kadar yönetmiş olabilirsin ama ben kaldıramıyorummm.

Uzgunum ama degismesi cok zor belki bir sure bastirir filan ama evlenip ayni eve geldiginizde annesi tamamen hayatinizdan cekilip herseyin degismesi cok utopik duruyor. Devam edip etmemek sana kalmis ama devam ediceksende degisecegine bel bağlama yani bunu dusunerek devam et en azindsn cunku çok zor. Bir inssnin yetişme tarzini kolay kolay drgistiremessin.

Aileler bi adım geride durmalı.Kavgalarınızı bile annesine anlatması gerçekten hoş değil ve bu bağlarının sonradan kopacağını sanmıyorum.Bu konuda ciddi oturup konuşun sonra değişir desede sonrayı beklemeyeceğinizi söyleyin.
Erkek arkadaşım küçük yaşta babasını kaybetmiş o yüzden annesine çok düşkün.Burda konuları okudukça bende biraz gerildim ve ona konuyu açtım bana dedi ki ben ilişkimize ne benim ne senin aileni karıştırmam.iki tarafada yakın bi yerde oturmayı düşünmüyoruz.Olması gereken bu bence
İşte benimkinde o dusunce yoktu. Hatta aynı apartmanda oturalim fikrine sıcak baktı bir ara. Kapımız ayrı olacak benim annem zaten hep gelecek değil vs demeye başladı. Peki hep gelmeyecekse neden aynı apartmana taşınmak istiyor ? Dedim. Cevap yok.. bak dedim ben ne kendi aileme nede senin ailene yakın oturmak istemiyorum. Biz farklı bir aile kuracağız dışarıdan müdahale olması hoş değil. Kesin bir dille reddettim ev konusunu. Hani zor durumda olsalar anlarım kadın 30 yıllık evini bırakıp kiraya gelmek istemesi saçma . Ne oglanmis arkadaş :)))))

Hanımlar ciddi manada evlilik korkum var . Bu sebeple ilişkimi bile bitirmek üzereyim. Sevgilimin annesi oğluna aşırı düşkün.Oğluda sağolsun bir sorun yaşasak enine boyuna annesine anlatır. Akıl alır ve o şekilde hareket eder. Öyle ki kavga etsek sevgilim değil annesi beni arayıp üçümüz oturup konuşalım diyor:KK43: bir değil beş değil boğuluyorum.. sevgilim ev aldı . Annesi bizde aynı apt dan ev tutalım demeye başladı . Her an herşeyin içinde olması doğru mu ? Bilmiyorum.. biz konuşamıyoruz sevgilimle annesi illa olacak o konunun içinde. Soruyorum erkek arkadaşima niye böyle yapıyorsun biz evlenecegiz Hangi birgün annen arkamizi toplayacak diyorum . değişecek diyor ama ben artık çok yoruldum. Şimdiden orta da birşey yokken bu kadar dahil olunmasi .. tecrübeli kişilerin yorum yapmasıni istiyorum. İleride sorun yaşar mıyım?
Kesinlikle değişmez daha da cozutur. Tecrübeyle sabittir.
Erkek arkadaşınin da evliliğe hazır karakteri oturmuş biri olduğunu düşünmüyorum

Böyle konuları gorunce iyi ki kayınvalidem yok diyorum.. Baştan sinyal vermiş ilişkinin nereye doğru gideceğine dair,ben mutluluklar göremiyorum böyle bir ilişkide iyi düşün canım

se
sen dersen bu adamin anasi evimizin icine istedigi gibi karisabilir ben hic borsey demem. salonumdaki esyalari degistirebilir. dolabima karisir. diyorsan ve katlanacaksan bunlara devam et.ama degismezler ne annesi ne oglu.

Daha sevgiliyken bu kayınvalide dahli nedir, ne gerek var?

Ama neyseki sizin büyük bir hata yapmanızı engelleyecek bu durum.

Herşeyi annesine anlatan bir adamla evlenmeyin zaten. İleride karışmaz annem demesine filan da sakın aldanmayın. Daha sevgiliyken kadın herşeyin içinde, evlenince ne olacak sanıyorsunuz.. Aman haa

Evlilikten korkmada bu adamla evlenmekten kork. Anneye çok düşkün adamdan bi halt olmaz yazık edersin kendine.

Back
X