- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar öncelikle siteye hiç alışamadım abuk bir şey yaparsam kusura bakmayın.
Sevgilim asker, yedek subay olarak. 3 ayını tamamladık, kaldı 9 ay.
Bu 3 aylık sürede bana çok yakın bir yerde olduğundan sürekli görüştük askerlik yaptığını bile anlamadım yani.
Ama şimdi Doğuda bir yere gidecek.
20 günlük izni vardı onu dolu dolu geçirdik.
Öyle alıştım ki ona şimdi n'apıcam ben bunca ay.
Biliyorum herkes aynı şeyleri yaşıyor ama bana ağır geldi, ağlamaktan bir hal oldum
Bu zamana kadar hep güçlüydüm olsun sayılı gün ne olucak dedim ona asla üzülüyorum gibi şeyler söylemedim güçlü durdum. Ama gitme günü geldi çattı. Elimde mendil geziyorum. Bugün onun yanında da ağladım, güçlü durmam lazım biliyorum ama ilk defa tutamadım kendimi. Ne yapıcam ben bana bir şeyler söyleyin.![]()
sen sevgılın ıcın bu kadar agladın,ben ıse cocugumla asker yolu bekledım...beterın beterı var cnmm....gelır gecer.uzme kendını.Kızlar öncelikle siteye hiç alışamadım abuk bir şey yaparsam kusura bakmayın.
Bu 3 aylık sürede bana çok yakın bir yerde olduğundan sürekli görüştük askerlik yaptığını bile anlamadım yani.
Biliyorum herkes aynı şeyleri yaşıyor ama bana ağır geldi, ağlamaktan bir hal oldum
Bu zamana kadar hep güçlüydüm olsun sayılı gün ne olucak dedim ona asla üzülüyorum gibi şeyler söylemedim güçlü durdum. Ama gitme günü geldi çattı. Elimde mendil geziyorum. Bugün onun yanında da ağladım, güçlü durmam lazım biliyorum ama ilk defa tutamadım kendimi. Ne yapıcam ben bana bir şeyler söyleyin.![]()
Ayy oyle deme ya
Seninki gideli ayda olmus
Benim sevgilim seneye gidicek, ben simdiden uzuluyorum, aklima geldikce bile gozlerim doluyor hemenOnun yaninda nasil guclu olucam bide
Sen boyle bogure bogure aglamak istiyorum deyince bende kotu oldum
Arkadaslarim 2 ay sonra alisirsin diyorlar, alisilmiyor mu kiii
Gerci sizinki biraz farkli ayni sehirdeymissiniz somdiye kadar ama
dengesiz misin sen lil dün şıkır şıkırdın yanlış mı hatırlıyorum bırak gitsin nasılsa görüyon neden böğürüyon ...yok yani böğürünce noluyo gelcek mi hayır..yıllarca kışlada yaşayınca asker arkasından ağlayanlara çok kızıyorum ben yaKızlar öncelikle siteye hiç alışamadım abuk bir şey yaparsam kusura bakmayın.
ha bide özle özlem güzeldir yarın dipdibe tartışmalar başladığında az bi git dersindengesiz misin sen lil dün şıkır şıkırdın yanlış mı hatırlıyorum bırak gitsin nasılsa görüyon neden böğürüyon ...yok yani böğürünce noluyo gelcek mi hayır..yıllarca kışlada yaşayınca asker arkasından ağlayanlara çok kızıyorum ben ya![]()
Ayy duygusallaştım ne biliyimmdengesiz misin sen lil dün şıkır şıkırdın yanlış mı hatırlıyorum bırak gitsin nasılsa görüyon neden böğürüyon ...yok yani böğürünce noluyo gelcek mi hayır..yıllarca kışlada yaşayınca asker arkasından ağlayanlara çok kızıyorum ben ya![]()
Sizin işiniz daha zormuş tabii çok şükür bitmiş :)sen sevgılın ıcın bu kadar agladın,ben ıse cocugumla asker yolu bekledım...beterın beterı var cnmm....gelır gecer.uzme kendını.
Ayy duygusallaştım ne biliyimm
O da kızdı zaten baya. Şu an daha iyiyim.
İyi olmayıp ne yapıcam zaten.
Kız valla ben de gülüyordum öylelerine ama insan başına gelmeden anlamıyor
neden hasta oluyor ya..cok mu kotu bır yere gııdıyor.Sizin işiniz daha zormuş tabii çok şükür bitmiş
Ben sevgilimin annesine de çok üzülüyorum yazık kadıncağız hasta olmuş üzülmekten..
Ayy o daha fenaymış..ben napayım tatlım baba askerdi evlendik yırttık dedik adam polis bi gidiyo bi geliyor ramazanı yalnız geçirdim resmen ya hep gitme ihtimalleri olaydı beterin beteri var..sus bakıym ağlamak yok![]()
Kötü bir yer değil çok şükür..neden hasta oluyor ya..cok mu kotu bır yere gııdıyor.
ayyy bende mı oyle olucamm..ogluma ben de cok duskunumm..annesının kuzusuuu yerım onu ben yaaa.oglusum benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Kötü bir yer değil çok şükür..
Ama annesi oğluna çok düşkün ve doğuda bir yer ister istemez korku var..