• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böğüre böğüre ağlamak istiyorum !

ALLAH KAVUştursun inş :)

özlem güzeldir, güzel...

özleyin birbiriniziii :oops:

Kızlar öncelikle siteye hiç alışamadım abuk bir şey yaparsam kusura bakmayın.
Sevgilim asker, yedek subay olarak. 3 ayını tamamladık, kaldı 9 ay.
Bu 3 aylık sürede bana çok yakın bir yerde olduğundan sürekli görüştük askerlik yaptığını bile anlamadım yani.
Ama şimdi Doğuda bir yere gidecek.
20 günlük izni vardı onu dolu dolu geçirdik.
Öyle alıştım ki ona şimdi n'apıcam ben bunca ay.
Biliyorum herkes aynı şeyleri yaşıyor ama bana ağır geldi, ağlamaktan bir hal oldum :KK61::KK61:
Bu zamana kadar hep güçlüydüm olsun sayılı gün ne olucak dedim ona asla üzülüyorum gibi şeyler söylemedim güçlü durdum. Ama gitme günü geldi çattı. Elimde mendil geziyorum. Bugün onun yanında da ağladım, güçlü durmam lazım biliyorum ama ilk defa tutamadım kendimi. Ne yapıcam ben bana bir şeyler söyleyin. :(

Allah kavuştursun. öncelikle şunu deyim askere giden erkeklerin çoğunun psikolojisi bozuluyor. bazen çok iyi seni sevgisiyle şımartır bazen de kıyameti koparır ama bu durumları takmaman gerek. ona sürekli destek ver sakın üzüldüğünü belli etme. o seni özledim dese bile amannn bak şu zamanda yanımda olacaksın tarzı konus.

canım çok dua et gerçekten onun sadce duaya ve sana ihtiyacı vardır sende elinden geldiği kadar güçlü olursan atlatırsın gelip geçer inşallah

Bu 3 aylık sürede bana çok yakın bir yerde olduğundan sürekli görüştük askerlik yaptığını bile anlamadım yani.
Biliyorum herkes aynı şeyleri yaşıyor ama bana ağır geldi, ağlamaktan bir hal oldum :KK61::KK61:
Bu zamana kadar hep güçlüydüm olsun sayılı gün ne olucak dedim ona asla üzülüyorum gibi şeyler söylemedim güçlü durdum. Ama gitme günü geldi çattı. Elimde mendil geziyorum. Bugün onun yanında da ağladım, güçlü durmam lazım biliyorum ama ilk defa tutamadım kendimi. Ne yapıcam ben bana bir şeyler söyleyin. :(
sen sevgılın ıcın bu kadar agladın,ben ıse cocugumla asker yolu bekledım...beterın beterı var cnmm....gelır gecer.uzme kendını.

Ayy oyle deme ya :KK17:
Seninki gideli ayda olmus
Benim sevgilim seneye gidicek, ben simdiden uzuluyorum, aklima geldikce bile gozlerim doluyor hemen :KK61:Onun yaninda nasil guclu olucam bide :mad:

Sen boyle bogure bogure aglamak istiyorum deyince bende kotu oldum:KK61:

Arkadaslarim 2 ay sonra alisirsin diyorlar, alisilmiyor mu kiii:KK61:
Gerci sizinki biraz farkli ayni sehirdeymissiniz somdiye kadar ama

Kız dur sen şimdiden başlama üzülmeye :))
Bu anların tadını çıkar.. her anınızı dolu dolu yaşayın..
Ben ilk 3 ayı askerlikten saymıyorum sürekli görüştük çünkü..

Kızlar herkese çok çok teşekkür ederim iyi dilekleri için..
Dua etmekten başka elden ne gelir ki , sizler de dua edin lütfen bir an önce atlatalım..
Tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın alışamadım siteye hala, bir arkadaş sormuş 1 seneden fazladır birlikteyiz haftada 2 defa görüşüyorduk hemen hemen..

dengesiz misin sen lil dün şıkır şıkırdın yanlış mı hatırlıyorum bırak gitsin nasılsa görüyon neden böğürüyon ...yok yani böğürünce noluyo gelcek mi hayır..yıllarca kışlada yaşayınca asker arkasından ağlayanlara çok kızıyorum ben ya:KK71:

dengesiz misin sen lil dün şıkır şıkırdın yanlış mı hatırlıyorum bırak gitsin nasılsa görüyon neden böğürüyon ...yok yani böğürünce noluyo gelcek mi hayır..yıllarca kışlada yaşayınca asker arkasından ağlayanlara çok kızıyorum ben ya:KK71:
ha bide özle özlem güzeldir yarın dipdibe tartışmalar başladığında az bi git dersin:KK70:

Ayy duygusallaştım ne biliyimm :KK17:
O da kızdı zaten baya. Şu an daha iyiyim.
İyi olmayıp ne yapıcam zaten.
Kız valla ben de gülüyordum öylelerine ama insan başına gelmeden anlamıyor

sen sevgılın ıcın bu kadar agladın,ben ıse cocugumla asker yolu bekledım...beterın beterı var cnmm....gelır gecer.uzme kendını.
Sizin işiniz daha zormuş tabii çok şükür bitmiş :)
Ben sevgilimin annesine de çok üzülüyorum yazık kadıncağız hasta olmuş üzülmekten..

Ayy duygusallaştım ne biliyimm :KK17:
O da kızdı zaten baya. Şu an daha iyiyim.
İyi olmayıp ne yapıcam zaten.
Kız valla ben de gülüyordum öylelerine ama insan başına gelmeden anlamıyor

ben napayım tatlım baba askerdi evlendik yırttık dedik adam polis bi gidiyo bi geliyor ramazanı yalnız geçirdim resmen ya hep gitme ihtimalleri olaydı beterin beteri var..sus bakıym ağlamak yok :)

Sizin işiniz daha zormuş tabii çok şükür bitmiş :KK66:
Ben sevgilimin annesine de çok üzülüyorum yazık kadıncağız hasta olmuş üzülmekten..
neden hasta oluyor ya..cok mu kotu bır yere gııdıyor.

Kötü bir yer değil çok şükür..
Ama annesi oğluna çok düşkün ve doğuda bir yer ister istemez korku var..
ayyy bende mı oyle olucamm..ogluma ben de cok duskunumm..annesının kuzusuuu yerım onu ben yaaa.oglusum benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
bak cnm.esım askere gıderken dedık kıı bır bakıcan on sene gecmıs dıyecegız..gercekten de sımdı konusuyoruz on sene gecmısss...zaman su gıbı akıp gıdecek on sene sonra sızde konusursunuz ıns.

Back
X