Bol aksiyonlu kaynana konusu isteyen buyursun.

Bence çok iyi yapmışsınız.Ohh dilinize sağlık.Hiç vicdan yapmayın.Siz çocuğunuza elinizden gelen en mükemmel şekilde baksanızda,kalabalık ortamlara alışana kadar hastalıkları olacak,büyüdükçe vücut direnci arttıkça zamanla daha az hastalanır olacak merak etmeyin.Bir faydası olmayanlarda ancak hariçten gazel okuyup ancak insanın canını sıkar.

Soğukkanlı olmalısın. Zor geliyor şu an söylerken farkındayım ama eşinin ailesiyle bir koalisyon oluşturup seni dışarıda bırakmasını istemiyorsan biraz daha soğukkanlı olabilmen gerekiyor. Tepkiselliği bir kenara bırakmalısın, zamana yayarak yavaş yavaş muhabbeti kesmelisin. Birden bıçak gibi değil. Öteki türlü onlar mağdur durumuna düşerler, oysa ki burada mağdur olan sensin.

İnsan cahil olunca kötü niyetli mi oluyor?Hakikaten soruyorum.Cehalet başka kötü niyet başka şeyler değil mi? Bence görüşmeyin bile isteye sinirinizi bozmaya uğraşmışlar.Analı kızlı birbirini şişirip size saldırmışlar.Ne güzel eşiniz de yanınızda hiiç oralı olmayın.Ne halleri varsa görsünler.

Aksiyon var dediler geldik, aksiyon nerede?
Başlıkta beklentiyi arttırıp ufak çaplı "bu muymuş?" hayal kırıklığı yaşattın ama olsun aksiyon puanım:1/10

Konuyla ilgili ise:
İyi yapmışsın. Madem öyle yüzsüz yüzsüz sana lafını söylüyor, sen de hiçbir şey olmamış gibi davran. O gelip konuşabiliyorsa seninle konuşsun, bir daha laf sokarsa da anında yapıştır cevabı. Sen değil, o yılsın gerçi böyleleri laftan sözden anlamaz ama olsun, en azından içinde kalmaz.

Kayınvalide + Cehalet = Geline eziyet

İyi yapmışsın, ağzına sağlık.
Yavru köpekler birbirini oyunda ısırırken hangi ısırığın can yaktığını öğreniyor, size de buraya kadar dişini geçirebileceğini öğrenmiş kv :)

Ayni benim kv. Bebegi cok ince giydiriyosun, cocugun ciyeri su topluycak derdi hep. Hem de 1 saat icinde en az 100 defa ))) Cocugun sicaktan yanagi yanmis, yelek giydir diye israr ederdi hep))) Bebek agladiginda naptin da agladin derdi hep))) Halbuki kizim besiyinde agliyordu, ben yaninda olmuyordum ve bunu da biliyordu))) Yok mamasi sicak agzi yanacak ( halbuki biberona dokunmuyordu bile, ben yediriyodum ), gazi oluyordu millete cocuk kabiz bakamiyor derdi))) Daha neler neler)))
Sizi cok iyi anliyorum. Cok guzel yapmissiniz, agziniza saglik. Esinizin annesidir diye her istediyini soyleyemez ve alttan almali degilsiniz. Arayi duzeltmeye calismayin ...

Bu insanlarla gercekten cok zor gecinmek , ayri eve tasinma imkaniniz var sa durmayin aile apartmaninda derim , mesafe sart kesinlikle ,
Kim olursa olsun o cocuk icin en iyi anne kendi annesidir .
Siddet olmadigi surece bende elestirmen baska bir anneyi , kv gercekten ileri gitmis kendinizi suclu hhissetmeyin kesinlikle , siz adim atarsiniz yasli cahil diye o bir sonraki olayda daha ileri gider..

Valla haklisiniz ilk sene krese giden çocuklar hep hasta oluyor zaten bunu anlamak neden bu kadr zor ki, acınacak bir durum yok. Üzülmeyin demeseniz daha cok sey söylemeyi kendilerine hak görecekler

Yani haklısın ama cahille münakaşa edilmez diye bi laf vardir da yine de ediliyor ne.o da anlamıştır seni hassas noktandan vurdugunu.
Had bildirmek gerek bazen.
Vicdan yapma.
O empati yoksunlari bir anneyi üzdükleri için vicdan yapsin.

Ya çocukların kresteki ilk senesi hep hastalıkla gecer. Virüs yuvası mübarek. Bunu biraz beynine oksijen giden bilirde, ama demek ki size laf sokmaya yer arıyorlar. Muhatap olmayin. Cok altdan almissiniz belli

Çok çok çok haklısınız. Herkesin anneliği kendinedir, her annenin çocuğu ile iletişimi de tamamen farklıdır. Kimse karışmamalı. Eşiniz de sizden yana iken mümkün olduğunca uzak tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…