Bol aksiyonlu kaynana konusu isteyen buyursun.

İnanın cahil olmayan bir art niyetli ile başa çıkmak daha kolay. En azından bir noktada durabileceğini bilirsin. Ya da anlayacağını. Hem cahil hem art niyet olunca hiç çekilmiyor.

Yav ben nefret ederim kavga gürültüden. Bana göre bu aksiyon bile çok fazla :)

Benim Kayınvalidem de aynı böyle. Çocuklarım hasta olsun hemen ben de bir kusur bulur Benim de esim destektir. Ben çoğu zaman terslerim o zaman susar.
Halının üstüne bambu battaniye seriyorum. Üstüne oyun halısı koyuyorum. Hala yere oturtuyorsun Hasta oldular diyor.

Çok iyi yapmışsınız Bence bütün irtibatı kesin Ağzınıza sağlık.. hadlerini fazlasıyla asmışlar.

Diğer yandan Benim oğlum da ilk sene sürekli hastaydı. Çevremdeki pek çok çocuk da aynı şekilde kresın ilk yıli hep hastalar.

Kayınvalide yaşlı ve cahil de görümce de mi öyle?
Aynı hamurun hadsizleri işte.

İyi demişsiniz, ama uzatmayın.
Mümkünse hiç duymayın.
Ama böyle sallamadığınızi belli ederek duymayın.

Görümcem daha beter. Benden 11 yaş büyük bekar. Ben büyük diye her daim saygılı oldum ama suyunu çıkardı artık.

Çok çok çok haklısınız. Herkesin anneliği kendinedir, her annenin çocuğu ile iletişimi de tamamen farklıdır. Kimse karışmamalı. Eşiniz de sizden yana iken mümkün olduğunca uzak tutun.

Eşim sağolsun ben arkandayım bu konuda. Kes iletişimini muhatap olma diyor. Ben ona "kusura bakma ben eşimin anneme bağırmaısnı hiç istemezdim ama gerçekten sabrım taştı" dedim. Olmasa daha iyi olurdu tabi ama olan olmuş dedi.

En nefret ettiğim şey , bir kadına çocuğuna bakamıyorsun , evini temiz tutmuyorsun, kocani mutlu etmiyorsun imalari.. başkasının hayatına burun sokmaktan ne anlarlar.. annesi olarak sizden daha çok kim düşünebilir o çocuğu.. hay Allah im

Kendime kızdığım tek nokta bu. Benim cahilliğim oldu bu durum da. Keşke hiç karıştırmasaydım sonuçta o da bir anne ve elinden geleni yapıyor. Sinir anında öyle saçma bir konuşma oldu işte. Daha doğrusu ısrarla anlatmaya ve anlamaya çalışıp başaramayınca anlayabileceği bir örnek sunmak istedim o an sanırım. Yine de hataydı.

Önceki konuların neredeyse hep oğlumla ilgili. Kilo alması imkansız zaten o hareketle :)

Ona göre kilolu çocuk sağlıklı çocuk demek. Ya da üç kat giyinmiş çocuk hasta olmayacak çocuk demek. Hamur işi nedir zaten anlamıyorum ki. Kırk kere söyledim besin değeri yok bunun yerine sebze yese daha iyi diye. Yok anlamıyor kadın.

Neden zor bir insan olduğumu düşündünüz ki. Eşimle alakalı konu ile mi ilgili? Eşimle ilişkimde evet zorum ama bu konuda değil :)
Evt esinle kendi ailenle alakali actigin diger konulardan bu sonuca vardim.

Ama dedigim gibi kv haketmis verdigin cevaplari.
Bir daha bu konulari acacagini sanmiyorum onun

Benim annem babam da yeğenim için annesi hasta ediyor diyor.
Çocuğun yaptığı her kötü durumun suçlusu tespit edilir yargılanır. Bardak düşer bardağı oraya koyan kim, sonra toplamayan kim araştırılır. İlk bardak üretimi nasıl yapılmıştıya bakılır onların bu olayda hataları değerlendirilir. Suçlular yargılanır 2 saat.
Oğlumuz yok, çok şükür gelinimiz yok. Gelin için kabus gibi bir aile olurduk.

Ya o aklınca benim ismimi koymadilar ben kimimki seklinde laf sokmaya calisiyo ama hala siinirini atamadim.
Evet,o kimki ismini koyacaksınız,ülkede isim kıtlığı var,onlar akıl etmese doğurmayı bildiğimiz çocuklar isimsiz kalacak
Vallahi isimlere kıran girse "oturan boğa,vadideki çiçek" koyarım,yine de dede nine ismi koymam,hele de emrivaki varsa

Hamur yiye yiye kendileri tuhaflaşmış asıl, us verecek insan da biraz bir şey bilecek ya. Boş verin iyi yapmışsınız.

Çocuk konusunda yorum yapmaları şart değil, herhangi bir konuda beni mütemadiyen eleştirmeye çalışan insanlar ile aynı binada yaşamak zorunda olsam sinir hastası olurdum zaten. Bence çok bile dayanmışsınız, neden vicdan azabı duyuyorsunuz ki?
Hepsi her şeyi biliyor, susmayı bilen yok ama

Yaa bide duygu sömürüsü yapiyor ki yok benim adım mezar tasinda yaziyo bilmem ne. Bide ustune isim koysam yine ayni hareketlere maruz kalırdım iyice cıldirirdim.

Onlar konusunca sagir ol duymamazliktan gel isitme gul gec bak bakalim zamanla bi terbiyeszce pervasizca konusma hallerine devam ediyolarmitecrube konusuyo tatlim polemige bile girme cahil cahil konussunlar kahkaula gul bak bi dene

Asla ama asla laf anlatamazsınız, kendi doğrularınıza ikna edemezsiniz.
Düşünün benim kv 10 tane yumurta yiyeceğini söylese ve istese , çocuğumun önüne 10 adedi pişirip koyar.Dokunacağını, alerji yapacağını vs düşünmez,çünkü orada önemli olan 10 tane yemesi.
Cehalet hayatı zorlaştırıyor , ama kendileri için değil, çevrelerindeki insanlar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…