Bol aksiyonlu kaynana konusu isteyen buyursun.

Haklı olmasına haklısınız da keşke üçüncü şahsı işin içine hiç sokmasaydınız (görümce) O anda konunun onla hiç ilgisi yokmuş çünkü. Ne olur kızmayın bana ama onları takmıyorum umursamıyorum demişsiniz ama bu tavrınızla görümceyi kafaya takan gelin imajı çizmissiniz.
Ama konu itibariyle haklısınız tabi. Bundan sonrası için de küsmeyin ama karşılarında soguk ve güçlü durun.

Haklısın. Oğlun eğer benim kızım gibi yerinde durmayan bir çocuk ise kilo alamaması normal. Çocuk bu mevsim geçişlerinde tabi ki hasta olabilir.

Hamur işi yiyince kilo alsa ne olacak daha mı sağlıklı olacağını sanıyorlar her kilolu çocuk sağlıklı olsa keske

Ekmekle börekle beslesen hazta olmuycakmıymış bu çocuk?
Ekmek kafa diye bi tabir var kv tam o oluyo torumuda kendi gibi olsun diye uğraşıyo:)

Lütfen bundan sonra susma cahilse cahil karşında sadece cahilce konuşmuyo damarına basarak haddini aşarak konuşuyo

Nedemek bu çocuğa acıyorum kızından olana ona hiç acımıyorum aç mı açıkta mı sokakta mı yaşıyomuş senin çocuğun

Kimse başkasının anneligine laf edemez. Bir kadının en hassas noktasıdır bu. Ne deseniz haklısınız. Ben size hak veriyorum. Çocuk bakımı olunca ağzı olan konuşuyor. Çocuk hastalana hastalana dış dünyayı mikropları tanıyacak. Cam fanus içine koyup saklayamayiz. Bir daha alttan almayın yapistirin cevabı gitsin. Siz dusuneceginize onlar düşünsün. Ama gorumceyi olaya katmayip direkt kendinizi savunsaniz daha iyi olurdu. Bu şahsi kanaatim.

Uzak durun bu cehalet değil bu bariz art niyet.
Ne demek boş işlerle uğraşacağına çocuğa bir hamurişi yap?
Ne demek oğluna acıyorum?
Bence anne kız arkanızdan bunları konuşuyorlar zira düşünceleri aynı doğrultuda baksanıza.
Had bilmek lazım bu konularda.
Sonuçta oğlunuzla 7/24 vakit geçiren sizsiniz,sizden çok mu emekleri varmış üzerinde de anneliğinizi eleştirme hakkını buluyorlar kendilerinde?
İki çocuğum var eşim de dahil olmak üzere kimseye anneliğimi sorgulatamam zira kimsenin benim kadar emeği yok kızımda da oğlumda da. Mükemmel değilim ,mükemmel anne hiç değilim ama bu demek değil ki önüne gelen anneliğimi sorgulayacak.
Mesafe koyun,bu konuda bir daha yorum yapmamaları gerektiğini anlasınlar.

Valla kartlarımı oynarım çok konuşursan bu apartmandan da taşınırım karışma bu kadar çok diye bastırırdım

Oha sizin kaynana da en fenaymış. Resmen küçümsemek istemiş küçücük çocuk üstünden. İyi yapmışsınız bozarak

Cocugunun bu sene sık hasta olması normal çünkü krese yeni başladı .Bagisiklik kazanana kadar kalabalık ortama oluyor ne yazık ki.

Haklısın hadlerini asmislar.Dogru şeyler konusmussun.Buyuk diye her ağzına geleni söylemek zorunda değil biraz düşünerek konuşmayı bilecekler.
Uzak dur bir süre için sogusun.

Keşke kaynanalar gelinlerinden bekledikleri saygının yarısını gelinlere gösterseler de bu sorunlar yaşanmasa. Bin hakaret edip bir laf işitince ne terbiyesizlik kalıyor ne görmemişlik. Çok güzel cevap vermişsiniz keşke ordan da taşınsanız ya da eve almasanız

Az bile söylemişsin. Kayınvalidene ayrı görümcene ayrı ayar oldum İdrak. Hamur işi yapcakmış da bıt bıt. Bence bu vesile ile muhatap olma. Senin yerinde olsam minimum 2 sene görüşmezdim:)

Valla kuzu zaten milletin anneligine karisilmasina sinir olurum hele ki bu sekilde , bu kadar cahilce karisilmasina iyice cildiririm
Hani cennetlik ana dedikleri kisisin sen , o yuzden tepkinde cok haklisin , gitme , gorusme , konusma
Senin en son ihtiyacin olan sey sinirini bozucak olan boyle ucuncu sahislar

Oh be haftasonu çok tatsız geçiyordu , aksiyon geldi :) okuyayım hemen :)
Şaka bir yana tabii ki keşke yaşamasaydın böyle bir tatsızlık ama bir yandan boşver iyi olmuş , belki elleri ayakları kesilir kurtulmuş olursun . Kocanda arkandaymış, kim tutar seni diyesim var ama yine de sakin kalmakta fayda var. Haddini bilmeyene bildirmek gerek , bir çocuğu anneden daha iyi kim düşünebilir ? Sinir oluyorum , ben de böyle şeyler yaşayacak mıyım acaba çok korkuyorum şimdiden

Valla esin destekse hic taviz verme dusuncelerinin arkasında dur... yoksa soylenip soylenip bagirip cagiran sonra konuşan birine dönersin...
Madem hatalarini anlamalarini istiyorsun kesinlikle durusundan vazgecme...eger vazgeçeceksende bidaha boyle atarli konuşmayın...

Bende sana aciyorum aile apartmaninda oturmamiza ragmen 2 aylik torununa bakamayip bakiciya verdirdigin icin deseydin. Tövbe eatagfrullah boyle düşün en biri de değilim ama karsidakinin anlayacağı dilden konuşmak lazım bazen

Esasında uzun süredir bunu yapıyorum. Gidip gelmiyorum mesafeliyim. Ancak bu insanlar bu durumu bile altta kalma olarak yorumluyorlar sanırım ki ısrarla dilleri durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…