- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.861
Bunu bende duydum.Yaptım hatta test yaptığım hatta ama anlayamadım.Islaklık var ama boşluk yoktu.Biraz da korkarak yapmıştım.Bi daha da yapmadım korktum bişey olacak diye:26:Kızlarrrrrrrrrrr
yeni birşey öğrendim:)
anneannemle konuşuyorduk onların zamanında test falan yokmuş e doktorada zaten her zaman gidemiyorlarmı elle muayene ederek anlıyorlarmış hamile olduklarını
adet günlerinden 3 gün önce parmakla rahim kontrolu yapıyorlarmış
eğer parmağı rahime zor ulaşıyorsa ve rahim ağzı yumuşak rahim içi ıslaksa hamile olduğunu anlıyormuş
fakat
eli rahime boşluk girişinde hemen farkediliyorsa değilmiş
tüm hamileliklerini böyle anlarmış
çünkü dedem hiç korunmazmış yani korunmayı bilmiyorlarmış zaten
bu şekilde 6 çocuğunu anlamış
Bunu bende duydum.Yaptım hatta test yaptığım hatta ama anlayamadım.Islaklık var ama boşluk yoktu.Biraz da korkarak yapmıştım.Bi daha da yapmadım korktum bişey olacak diye:26:
İnşallah canım...
Rabbim tez zamanda güldürsün inşallah yüzümüzü..
Ben daha yolun başındayım.. O yüzden sakinim rahatım... İnşallah uzun sürmez bu süreç.. Bu ay batımıda hesaplamadım.. Öyle bıraktım kendimi.. Su akar yatağını bulur:)
eminönüne gidip alacam inşaallah hem orda daha uygun olur diye düşündüm
şimdi keçiboynuzuna devam inanıyorum her türlü şifayı Rabbi Rahim bizlere verecek
selam canım
bugün yeni girebildim bugün eşim evde yarın bol bol konuşuruz
alabildinmi çakşır otunu
inşallah çok iyi gelir canım hayırlısıyla bu ay hepimizin bebişleri gelir
bu arada bende az önce bir test daha yaptım
hemen koyulaştı :) gözlerime inanamadım
şimdşi yumurta büyüdü oluyor sanırım inşallahda çatlar
bugün çok işimiz var :)
güzel haberler verelim bu ay sonu hepimiz allahın izniyle inşallahhhh :)
Hadi hayırlısı o zaman.Ama ped kullanma.Doktorun ilk söylediklerinden biri o oldu.Sakın günlük ped kullanmayın diyor.Sağlıklı birini bile enfeksiyon kaptırabilirmiş.Hele hamilelikte asla dedi.Bende sürekli kullanırım.Çoğu zaman yani.Artık kullanmıyorum.Sende kullanma.Islaklığı çamaşır emer ama ped emmez diyor doktor.Birde çamaşırlarının ağını ütüle mutlaka dedi.benim şu an ağrılarım belirtilerim varsa tabi hepsi durmuş halde geçen ay hatırlarsan heryerim ağırıyordu
yaptım bugün elle muayeneyi boşluk var rahim ağzım çok geride ıslaklık zaten pedimi bile ıslatıyor
yani şu an benim kasıklarım ağırmalıydı hastalanacak gibi
ama hiç birşey yok olmasında zaten
allahın izniyle olacak galiba ama bazen öyle bir an geliyorki çok umutsuzluğa kapılıyorum
sabır allahım
son 5:)
Ohhhhh sıra sende şimdiKızlar yarın akraba günümüz var 25 kişilik falan. Her ay bebek var mı diye soranlara inat yarını bekliyorum. Onlarda kurtulsun bende kurtulayım. Bu defa sormazlar ama biliyorum hep öyle olur zaten:):)
Kızlaaaarrr doktorumla görüştüm.Adetten sonraki 6.günde değer çok güzel dedi.Salı günü gel keseyi görelim dedi.Cumartesiye gidecektim.Sizce ne yapmalıyım????
1500'de vajinal ultrasonda görünürmüş.Onu sevmiyorum ben üstten bakalım o yüzden de 5000 olması gerekiyor dedi.
Salıyamı gitsem cumartesiyimi beklesem
eylül bebişlerimize kardeş bekliyoruz çalışmalarınızı aksatmayın
Hadi hayırlısı o zaman.Ama ped kullanma.Doktorun ilk söylediklerinden biri o oldu.Sakın günlük ped kullanmayın diyor.Sağlıklı birini bile enfeksiyon kaptırabilirmiş.Hele hamilelikte asla dedi.Bende sürekli kullanırım.Çoğu zaman yani.Artık kullanmıyorum.Sende kullanma.Islaklığı çamaşır emer ama ped emmez diyor doktor.Birde çamaşırlarının ağını ütüle mutlaka dedi.
Ohhhhh sıra sende şimdiAman poponu kaşı yanlarında da nazar değmesin Gözü olanın gözü çıksın inşallah
Bende karnım büyüsün yayacağım herkeze.Yaşın ilerledi hadi diyordu millet.Salına salına bi gezeyim de görsünler
allah nazarlardan saklasın canımmm boşverin milletiiii
kim ne derse desinnn
şuan varmı bebişlerinz hamdolsun ki var
allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kem gözelülerden korusun tatlım
uzak olsunlar sizlerden nazar etmesinler...
onlar zaten siz birşey desenizde demesenizde çatlayacaklar
demeyin daha çok çatlasınlar :)
allah sağlıklı ve rahat gebelik geçirmenizi nasip etsin canımmm
bizede tez zamanda bebiş versin :)))
eylül bebişlerimize kardeş bekliyoruz çalışmalarınızı aksatmayın
Kız hala yapmadın mı test?
Hadi listeye bi hamiş daha eklemek istiyoruuuuum.
Yeni hamişler aşeriyoruuuuuuummmm
Hadi hamileyimmm diyin biriniz hatta bikaçınız dahaaaaa...
İnşallah cnm ya. Çalışıyoruz bakalım Kısmet Allahım hayırlısını versin. Sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil:18:
Ben daha yeni yumurtluyorum ama günüme 1 hafta kaldı.Haftaya cmt. Hayırlısı olsun.:44:
ay nasıl istiyorum bir bilsen avazım çıktığı kadar bağıracağım burda heee
Geç yumurtluyorsan adete kadar çalışınSonra çook bekleyeceksiniz boş boş
Çalıştığımız ayların acısı çıkıyor şimdi diyor benim herifGaribim vuslat bekler doktordan
Kalbi duyuversek bi
O yüzden sıkı çalışınnn.Hadi bakiiimmmm
Kız ben bağırmadım biliyonmuuu
Test silik çıkınca acaba dedim.Korktum şaşırdım bekledim ertesi günkü kanı
İnşallah sen bağır benim yerime
Söz mü?Unutmak yok cadiozyBu senin için ayşeeee yazıp hamileeyimmmmmm diye bağıracaksın ona göre.Valla ağlarım zaten ota moka ağlar oldum bugünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?