Bol bebiş topiği

Kızlarrrrrrrrrrr

yeni birşey öğrendim:)

anneannemle konuşuyorduk onların zamanında test falan yokmuş e doktorada zaten her zaman gidemiyorlarmı elle muayene ederek anlıyorlarmış hamile olduklarını
adet günlerinden 3 gün önce parmakla rahim kontrolu yapıyorlarmış
eğer parmağı rahime zor ulaşıyorsa ve rahim ağzı yumuşak rahim içi ıslaksa hamile olduğunu anlıyormuş
fakat
eli rahime boşluk girişinde hemen farkediliyorsa değilmiş
tüm hamileliklerini böyle anlarmış
çünkü dedem hiç korunmazmış yani korunmayı bilmiyorlarmış zaten
bu şekilde 6 çocuğunu anlamış

Bunu bende duydum.Yaptım hatta test yaptığım hatta ama anlayamadım.Islaklık var ama boşluk yoktu.Biraz da korkarak yapmıştım.Bi daha da yapmadım korktum bişey olacak diye:26:

Bunu bende duydum.Yaptım hatta test yaptığım hatta ama anlayamadım.Islaklık var ama boşluk yoktu.Biraz da korkarak yapmıştım.Bi daha da yapmadım korktum bişey olacak diye:26:

benim şu an ağrılarım belirtilerim varsa tabi hepsi durmuş halde geçen ay hatırlarsan heryerim ağırıyordu

yaptım bugün elle muayeneyi boşluk var rahim ağzım çok geride ıslaklık zaten pedimi bile ıslatıyor

yani şu an benim kasıklarım ağırmalıydı hastalanacak gibi
ama hiç birşey yok olmasında zaten

allahın izniyle olacak galiba ama bazen öyle bir an geliyorki çok umutsuzluğa kapılıyorum
sabır allahım

son 5:)

hayırlısı olsun canım... inşallah bu ayın ve bu ay hepimizin yüzü güler hayırlısıyla nasıl güzel olur ya ekim bebekleri :)
bu arada ben bugün bir test daha yaptım :) az önce
baya bayaa koyu çıktı :)
bugün 14.günüm demekki benim yumuşlar 14 de başlıyo büyümeye :)
bugünde koçiş evde çok kalamicam bunu söylemeye geldim :)))
inşallah çatlar yumuşlar
bu arada bu koyu çizgi yumurta oluşmuş diyor dimi
çatlayacakmı acaba kesinmi ki :)
çok merak ettim nasıl anlıcaz
şimdi son 1 tane daha var testim onuda yarından sonra 16. gün yapayım diyorum ne dersin canım ya nasıl yapsamki...

eminönüne gidip alacam inşaallah hem orda daha uygun olur diye düşündüm
şimdi keçiboynuzuna devam inanıyorum her türlü şifayı Rabbi Rahim bizlere verecek

selam canım
bugün yeni girebildim bugün eşim evde yarın bol bol konuşuruz
alabildinmi çakşır otunu
inşallah çok iyi gelir canım hayırlısıyla bu ay hepimizin bebişleri gelir
bu arada bende az önce bir test daha yaptım
hemen koyulaştı :) gözlerime inanamadım
şimdşi yumurta büyüdü oluyor sanırım inşallahda çatlar
bugün çok işimiz var :)
güzel haberler verelim bu ay sonu hepimiz allahın izniyle inşallahhhh :)

Kızlar yarın akraba günümüz var 25 kişilik falan. Her ay bebek var mı diye soranlara inat yarını bekliyorum. Onlarda kurtulsun bende kurtulayım. Bu defa sormazlar ama biliyorum hep öyle olur zaten:):)

eylül bebişlerimize kardeş bekliyoruz çalışmalarınızı aksatmayın

Hadi hayırlısı o zaman.Ama ped kullanma.Doktorun ilk söylediklerinden biri o oldu.Sakın günlük ped kullanmayın diyor.Sağlıklı birini bile enfeksiyon kaptırabilirmiş.Hele hamilelikte asla dedi.Bende sürekli kullanırım.Çoğu zaman yani.Artık kullanmıyorum.Sende kullanma.Islaklığı çamaşır emer ama ped emmez diyor doktor.Birde çamaşırlarının ağını ütüle mutlaka dedi.

Kızlar yarın akraba günümüz var 25 kişilik falan. Her ay bebek var mı diye soranlara inat yarını bekliyorum. Onlarda kurtulsun bende kurtulayım. Bu defa sormazlar ama biliyorum hep öyle olur zaten:):)
Ohhhhh sıra sende şimdi Aman poponu kaşı yanlarında da nazar değmesin Gözü olanın gözü çıksın inşallah

Bende karnım büyüsün yayacağım herkeze.Yaşın ilerledi hadi diyordu millet.Salına salına bi gezeyim de görsünler

canım desene geliyor senin ikizler :) sağlıkla gelsinler canımmm hayırlı olsun
ben tecrübeli değilm ama duyduklarım alttan muayene riskli diyorlar düşük olabiliyormuş riske atma istersen
gerçi beklemek çok zor
bence cumartesi git tatlım ya neolur neolmaz allah korusun zarar görmesin bebişlerin...

allah nazarlardan saklasın canımmm boşverin milletiiii
kim ne derse desinnn
şuan varmı bebişlerinz hamdolsun ki var
allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kem gözelülerden korusun tatlım
uzak olsunlar sizlerden nazar etmesinler...
onlar zaten siz birşey desenizde demesenizde çatlayacaklar
demeyin daha çok çatlasınlar :)
allah sağlıklı ve rahat gebelik geçirmenizi nasip etsin canımmm
bizede tez zamanda bebiş versin :)))

aminnn canım hepimize sağlıklı gebelik, sağlıklı bebiş, kolay doğumlar nasip etsin Allahım.
Ben elimi karnıma koyup sürekli okuyorum zaten. En son ilişkimde elimi karnıma koyup 7 defa fatiha suresi okumuştum. Allahım bana göre yumurtlama günüm değil ama sen ol dedin mi oluverir diye dua etmiştim. Kendimce hep ona yoruyorum. Ol deyivermiş duama karşılık yüceler yücesi Rabbim.

eylül bebişlerimize kardeş bekliyoruz çalışmalarınızı aksatmayın

İnşallah cnm ya. Çalışıyoruz bakalım Kısmet Allahım hayırlısını versin. Sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil:18:
Ben daha yeni yumurtluyorum ama günüme 1 hafta kaldı.Haftaya cmt. Hayırlısı olsun.:44:

Kız hala yapmadın mı test?
Hadi listeye bi hamiş daha eklemek istiyoruuuuum.

Yeni hamişler aşeriyoruuuuuuummmm
Hadi hamileyimmm diyin biriniz hatta bikaçınız dahaaaaa...

Geç yumurtluyorsan adete kadar çalışın Sonra çook bekleyeceksiniz boş boş
Çalıştığımız ayların acısı çıkıyor şimdi diyor benim herif Garibim vuslat bekler doktordan
Kalbi duyuversek bi
O yüzden sıkı çalışınnn.Hadi bakiiimmmm

ay nasıl istiyorum bir bilsen avazım çıktığı kadar bağıracağım burda heee

Kız ben bağırmadım biliyonmuuu
Test silik çıkınca acaba dedim.Korktum şaşırdım bekledim ertesi günkü kanı
İnşallah sen bağır benim yerime
Söz mü?Unutmak yok cadiozy Bu senin için ayşeeee yazıp hamileeyimmmmmm diye bağıracaksın ona göre.Valla ağlarım zaten ota moka ağlar oldum bugünlerde

Hayırlısı ile inşallah duyacaksınız cnm. Biz çalışıyoruz valla. Eşime de dedim ev ödevim var.Aha da ikinci çizgi her gün çalışmamız lazımmış
Allahtan havalar da iyi gidiyor mızırdanmıyor Kısmet Rabbim ne yazdıysa o olur biz elimizden geleni yapıyoruz.
Kuzum ben dün ikinci çizgiyi daha koyu yakaladım.Dün çalıştık.Bugün bir de hafta sonu yetmez mi?Bir hafta yorayım mı adamı Zararı olur mu ki:44::44:
Desene gebeliği öğrenince kardeş ülke olacağız

oyh kıyamam ya hormonlar işte.Ben daha sulu gözüm anaam susturamazlar beni heee
Unutmam kuzucum unutur muyum söz senin için ayrıca haykıracağım
Hayali bile heyecanlandırdı kendi kendime gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…