Bol bebiş topiği

ayy canım ya ne güzel demişsiin valla tüylerim diken diken oldu içim hürperdi ya rabbim çok büyük çokkkk
allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin canım sağlıkla mutlulukla al bebişini kucağına inşallah
şuan ne kadarlık tatlım

Bunu ona söyle de doping olsun Kafadan 20 gün yasak Kalp atışına kadar cinsellik yok dedi doktorlar ve ebem.Ondan sonrasına bakacağız dedi İnşallah sorun olmaz da uzun sürmez bu kardeşlik.

canım testin koyulaşmışsa en geç 36 saat içinde çatlayacak yumurtan. Bu bir kaç günü iyi değerlendir. Özellik yarın sabahı.Eşinde evdeymiş. Tadını çıkar bir süre bebiş düşüncesini at kafandan rahat ol. Mesela izleme şansın varsa komedi filmi izle, eski komik anılarınızı hatırla. bol bol gül. ohhh vur patlasın çal oynasın..
Rabbim bu cuma günü hürmetine seni evlatsız bırakmasın inşallah..

Şimdi test yaptım kızlar.

Bişi çıkmadı.

Atmıcam testi bakayım koyulaşacak mı

Bugün belim ağırmaya başladı.

Umarım piskolojik değildir.

Suda çok içmiştim.

Neyse beklicez artıkkkk

Bunu ona söyle de doping olsun Kafadan 20 gün yasak Kalp atışına kadar cinsellik yok dedi doktorlar ve ebem.Ondan sonrasına bakacağız dedi İnşallah sorun olmaz da uzun sürmez bu kardeşlik.

Dediğin iyi oldu söyliyeyim dimi
Şimdiden acısını çıkarır artık Bize de okulda öğretilen "ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki önermiyoruz"du. Hele bir de bunu dersem ohoooo tutamam artık kocişi
Geçen de gazetede okudum.Korunarak ilişki olabilir diyordu. Zaten rahim ağzında tıkaç oluyormuş.

Hemen moralini bozma bence.Çok su içmek de hormonları seyrelttiği için genelde doğru sonuç alınmıyor. Bu ay hayırlısı ile inşallah çift çizgiyi göreceksin.

Bekle bekle atma.Yarın sabah yap unutma bu sefer
Kadında orgazm sırasındaki kasılma kuvvetli olduğu için daha minik olan hücre dağılabiliyormuş.Ağır kaldırırken,hoplarken falan da oluyor ya kasılma o yüzden yasakmış onlarda.Tüm kuvvet bel bölgesinden geliyor ağır faaliyetlerde.İnşallah sizde kardeş olursunuz bundan sonra Bi süre yaniSon aylarda da suyu zorlayabilir diye önermiyoruz dedi dr.Su gelirse doğum olmak zorunda dedi.

ayyy canımm ağzın bal yesinnnn emii :)
valla tatlım 7 aydır ilk kez bir çift çizgi gördüm :))) nasıl sevindim anlatamam çatayalacaktım ama tam 4 saat tuttum idrarımı ve su içedim hatta unutmuşum öğlen yemeğinin yanında ayran içmişim sonradan fark ettim nasıl üzüldüm ama allahtan etkilememiş :) gördük şükürler olsun çift çizgiyi yani yumuş var inşallah canım çatlar ve tutturuz bu sefer allahın izniyle bugün atlamak yok inşallah tabii ama yarın sabah zor çünkü eşim sabah erken gidiyor işe bizim burda tatil günümüz cuma onun içinde evde yarın buranın pazartesi si oluyo yani akşama olur artık nasiptir ve inşallahda zamanı gelmişti bizim keratin gelmesinin :) bu sefer olur inşallahhh
dualarınızı esirgemeyin oluröuu...
öpüyorum yarın görüşürüz tatlım

canım bir heyecan bekliyoruz hepimiz valla :)
habersiz bırakma
hadi yarın sabah hayırlı haberi ver tatlım
unutma ilk idrarla yap testini hatta şimdiden koy testi wc ye gözünün önünde olsun...

Hadi bakalım hayırlısı... Rabbimin izniyle olacak inşallah... Bol bol dua et..
Hadi kocişi yanlız bırakma
Hemşehrime selamlar

slm kızlar bu gün bat günüm bekliyorum bakalım
sıkıntıdan eşime cattım
pisikolojikmidir ne dir sürekli bel ve kasık ağrılarımı var mı diye kendimi dinliyorum belimde batmalar var sadece
bat günümden bir kaç gün öncede gögüslerim şişer ağrılı olurdu hafif bi dolgunluk var ama ağrı yok gibi (sürekli kendi gögüslerimi mıncıklayan biri oldum ağrı hissetcemmi diye)
ikider bir tuvalete gidiyor pecete ile iyice siliyorum varmı bişiler diye
keşke çalışsaydım bugün o hengamede unuturdum tersgünde izin almışım
bugün bekliyorum ama belki yarında görebilirim yarından sonrada malum son günlerde regli tarihim bi kaç gün şaştıda

üffff bekleme ne zor

Sıkma canını bende hiç belirti olmadı.Ağrıların hafifmi şu an.Sızı şeklinde.Çünkü benim bat günü çok az adet belirtilerim vardı.İnşallah hamişsindir.

Kızlar ben kaçar.Kocacık geldi.Öpüyorummmm hepicazınız
Can sıkıntısı yok
Rahatlık var
Umut var
Aaaaa bi bakmışız bebişler var

Sıkma canını bende hiç belirti olmadı.Ağrıların hafifmi şu an.Sızı şeklinde.Çünkü benim bat günü çok az adet belirtilerim vardı.İnşallah hamişsindir.

evet hafif ağrılar sızı şeklinde gögüslerimdeki ağrıda sızı şeklinde
umarım ayşecim hamileyimdir

beklicem bu gece yarın sabah test yapıcam böyle geçmiyor cünki

allahım
sana sığınıyorum sen ol dersin su damlası can oluverir

kim bekliyorsa istiyorsa boş çevirme yarabbim.

yüzümüzü güldür.

23 ü kandilmiş benim batta o gün gelmezde bende rahat rahat duamı ederim inşallah

elle muayenem olumlu sonuç verdi inşallah hep geride kalır:)

çok dua ediyorum çok
sanki yıllardır çocuk için çalışıyormuşumda olmuyormuş gibi sıkıntıdayım halbuki daha 2.ayım
bu ay sona erer inşallah ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…