- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.881
oyh kıyamam ya hormonlar işte.Ben daha sulu gözüm anaam susturamazlar beni heee
Unutmam kuzucum unutur muyum söz senin için ayrıca haykıracağım
Hayali bile heyecanlandırdı kendi kendime gülüyorum
aminnn canım hepimize sağlıklı gebelik, sağlıklı bebiş, kolay doğumlar nasip etsin Allahım.
Ben elimi karnıma koyup sürekli okuyorum zaten. En son ilişkimde elimi karnıma koyup 7 defa fatiha suresi okumuştum. Allahım bana göre yumurtlama günüm değil ama sen ol dedin mi oluverir diye dua etmiştim. Kendimce hep ona yoruyorum. Ol deyivermiş duama karşılık yüceler yücesi Rabbim.
Hayırlısı ile inşallah duyacaksınız cnm. Biz çalışıyoruz valla. Eşime de dedim ev ödevim var.Aha da ikinci çizgi her gün çalışmamız lazımmış
Allahtan havalar da iyi gidiyor mızırdanmıyorKısmet Rabbim ne yazdıysa o olur biz elimizden geleni yapıyoruz.
Kuzum ben dün ikinci çizgiyi daha koyu yakaladım.Dün çalıştık.Bugün bir de hafta sonu yetmez mi?Bir hafta yorayım mı adamıZararı olur mu ki:44::44:
Desene gebeliği öğrenince kardeş ülke olacağız
hayırlısı olsun canım... inşallah bu ayın ve bu ay hepimizin yüzü güler hayırlısıyla nasıl güzel olur ya ekim bebekleri :)
bu arada ben bugün bir test daha yaptım :) az önce
baya bayaa koyu çıktı :)
bugün 14.günüm demekki benim yumuşlar 14 de başlıyo büyümeye :)
bugünde koçiş evde çok kalamicam bunu söylemeye geldim :)))
inşallah çatlar yumuşlar
bu arada bu koyu çizgi yumurta oluşmuş diyor dimi
çatlayacakmı acaba kesinmi ki :)
çok merak ettim nasıl anlıcaz
şimdi son 1 tane daha var testim onuda yarından sonra 16. gün yapayım diyorum ne dersin canım ya nasıl yapsamki...
Bunu ona söyle de doping olsun Kafadan 20 gün yasak Kalp atışına kadar cinsellik yok dedi doktorlar ve ebem.Ondan sonrasına bakacağız dedi İnşallah sorun olmaz da uzun sürmez bu kardeşlik.
Şimdi test yaptım kızlar.
Bişi çıkmadı.
Atmıcam testi bakayım koyulaşacak mı
Bugün belim ağırmaya başladı.
Umarım piskolojik değildir.
Suda çok içmiştim.
Neyse beklicez artıkkkk
Bekle bekle atma.Yarın sabah yap unutma bu seferŞimdi test yaptım kızlar.
Bişi çıkmadı.
Suda çok içmiştim.
Neyse beklicez artıkkkk
Kadında orgazm sırasındaki kasılma kuvvetli olduğu için daha minik olan hücre dağılabiliyormuş.Ağır kaldırırken,hoplarken falan da oluyor ya kasılma o yüzden yasakmış onlarda.Tüm kuvvet bel bölgesinden geliyor ağır faaliyetlerde.İnşallah sizde kardeş olursunuz bundan sonraDediğin iyi oldu söyliyeyim dimi
Şimdiden acısını çıkarır artıkBize de okulda öğretilen "ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki önermiyoruz"du. Hele bir de bunu dersem ohoooo tutamam artık kocişi
Geçen de gazetede okudum.Korunarak ilişki olabilir diyordu. Zaten rahim ağzında tıkaç oluyormuş.
Tamam unutmam. Çok yogundum bugün.
koşuşturmaca geçti.
canım testin koyulaşmışsa en geç 36 saat içinde çatlayacak yumurtan. Bu bir kaç günü iyi değerlendir. Özellik yarın sabahı.Eşinde evdeymiş. Tadını çıkar bir süre bebiş düşüncesini at kafandan rahat ol. Mesela izleme şansın varsa komedi filmi izle, eski komik anılarınızı hatırla. bol bol gül. ohhh vur patlasın çal oynasın..
Rabbim bu cuma günü hürmetine seni evlatsız bırakmasın inşallah..
Şimdi test yaptım kızlar.
Bişi çıkmadı.
Suda çok içmiştim.
Neyse beklicez artıkkkk
ayyy canımm ağzın bal yesinnnn emii :)
valla tatlım 7 aydır ilk kez bir çift çizgi gördüm :))) nasıl sevindim anlatamam çatayalacaktım ama tam 4 saat tuttum idrarımı ve su içedim hatta unutmuşum öğlen yemeğinin yanında ayran içmişim sonradan fark ettim nasıl üzüldüm ama allahtan etkilememiş :) gördük şükürler olsun çift çizgiyi yani yumuş var inşallah canım çatlar ve tutturuz bu sefer allahın izniyle bugün atlamak yok inşallah tabii ama yarın sabah zor çünkü eşim sabah erken gidiyor işe bizim burda tatil günümüz cuma onun içinde evde yarın buranın pazartesi si oluyo yani akşama olur artık nasiptir ve inşallahda zamanı gelmişti bizim keratin gelmesinin :) bu sefer olur inşallahhh
dualarınızı esirgemeyin oluröuu...
öpüyorum yarın görüşürüz tatlım
Hadi bakalım hayırlısı... Rabbimin izniyle olacak inşallah... Bol bol dua et..
Hadi kocişi yanlız bırakma
Hemşehrime selamlar
slm kızlar bu gün bat günüm bekliyorum bakalım
sıkıntıdan eşime cattım
pisikolojikmidir ne dir sürekli bel ve kasık ağrılarımı var mı diye kendimi dinliyorum belimde batmalar var sadece
bat günümden bir kaç gün öncede gögüslerim şişer ağrılı olurdu hafif bi dolgunluk var ama ağrı yok gibi (sürekli kendi gögüslerimi mıncıklayan biri oldum ağrı hissetcemmi diye)
ikider bir tuvalete gidiyor pecete ile iyice siliyorum varmı bişiler diye
keşke çalışsaydım bugün o hengamede unuturdum tersgünde izin almışım
bugün bekliyorum ama belki yarında görebilirim yarından sonrada malum son günlerde regli tarihim bi kaç gün şaştıda
üffff bekleme ne zor
Sıkma canını bende hiç belirti olmadı.Ağrıların hafifmi şu an.Sızı şeklinde.Çünkü benim bat günü çok az adet belirtilerim vardı.İnşallah hamişsindir.
Bu arada ismim özlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?