Bol bebiş topiği

aminn. canım daha çok yeni bugün 5 hafta 5 günlük. bebişim kız olursa ilerde çok çok büyüdüğünde belki anne olmak istediği gün geldiğinde ona bu mucizemi anlatmayı çok istiyorum. Rabbim ömür versinde inşallah.

inşaallah canım bakalım zamanı gelince geleceklerrrrr
hadi size çokçok kolay gelsin
bende temizlendim

Kizlar herkese selammm.. Bugun adetim bitti insallah ovulasyon testi yapmaya 3-4 gune baslarim. SAT im 12 ocak olunca sanirim daha cok erken demi???
Bir de bisey sorcam normalde 6 gun suren adetim bu ay ilk 2 gun eskiye gore az 3. gun eh ve 4. gun fln artik kahverengi akintiya dondu. Var mi boyle azalan??

yok kız çakşır otunu salı günü gidebilirim ancak daha var yani. şimdilik keçibuynuzu ile idare ediyoruz

evet bendede oluyor arada. oda adetten sayılıyor ama benim 6.günde falan oluyor. canını sıkma bebiş çalışmalarından dolayı adet düzenide değişkem oluyor. bundan sonraki iki ayına bakman lazım. adetin artık iki gün daha azmı olacak diye.
umarım açıklayabildim

benim 1700 küsürlerde görünmemişti vajinal ultrasonda iki gun sonra gördük gerçi gec döllenme dedi doktor bana
ama senin öyle olayabilir aysecim biliosun herkeste farklı gelişiyo
bende hiç istememiştim vajinal ultrasonu ama bir an önce bebeğimin varlığı görebilmek için emin olmak için kabul ettim

sagol canim. ben normalde 31-32 gunde oluyorum. yumurtlama testi icin erken sanirim.. bu ay ilk deneme de ondan her seyi soruyorum :))

Slm kızlar,
Benim BAT bugün ama gelen giden bişi yok.
Sabah idrar testi yaptım negatif.
Ateş takibi yapıyorum, sizlerlede paylaşmak istedim.
Sabahları uyanınca ölçüyorum ateşimi ama şu an bile yüksek olduğunu hissedebiliyorum, ağız kuruluğum var, su içmek istiyorum devamlı.

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Heyecan var ama bugünkü negatiften içim buruk.

ee tamam hamilesin işte canım,bi sorun mu var anlamadım sevinmiyosun?? kan tahlili yaptırdın mı?

evet mekanı cennet olsun,hakkında bazen mason olduğu yazıldı ama bilmiyorum artık,Allah affetsin..

evet canım hatırladım önceden yazıştıklarımı arkadaş olarak eklemiştim zaten herkese bakıyorum ama dikkat etmemişim demekki,şuan gayet iyiyim canım bu arada buğün oruçluydum 7 gün oruç tutucam,yanısırada çörek otunu kullanıyorum inşallah işe yarar,sen nasılsın?kesin bi sonuç varmı?

canım nasılsın dünden bu yana? bugün benimde bulantım olmadı çok şükür. tabi çubuk kraker limon kolonyası eşliğinde idare etmeye çalıştım:)

hoş bulduk canım ilğiniz için teşekkür ederim,sizde yeni öğrenmişsiniz Allah hayırlı,uğurlu etsin,sağsalim kucağına almayı da...

buğün oruçluydum 7 gün tutulan orucu tutuyorum,yanısırada çörek otu kullanmaya başladım bu ay,dualarınızı esirgemeyin,dualarımdasınız...

iyiyim canım çok şükür,buğün biraz yoğundum işten dolayı ama keyifliydi bide vakit güzel geçti,buğün oruçtum 7 gün tutulan orucu tutuyorum canım,rabbim inşallah nasip eder,çörek otuda şifa olur,,

bulantın olmamasına sevindim canım,yinede bi araştırsaydın ne iyi gelir artan bulantılarda ilaç kullanılıyomu felan diye?bu arada sakın aç kalim deme az ye ama sık sık ye,meyveyi ve suyu fazlaca tüket!!!!

sagol canim. ben normalde 31-32 gunde oluyorum. yumurtlama testi icin erken sanirim.. bu ay ilk deneme de ondan her seyi soruyorum :))

evet test için biraz erken 13.günde yapman lazım galibe veya tedbir açısından 11.günde başlanıyor.
benimde ovulasyon testim ilk
adetim bugün bitti bakalım inşaallahbu ay güzel haberler veririz

arkadaşlar bu gün iki buçuk sene ve başarısız iki tüp bebekten sonra mucizemin haberini aldım.dün uzanarak yapmam gereken bir iş yaptım ve daha sonrasında belimde sırtıma vuran ağrılar olmaya başladı,bu gün de içime kurt düştü yapayımmı yapmayımmı derken idrar testi yaptım elimde bir tane erken gebelik tsti.bir tanede ucuz normal testlerden vardıve bat ıma 4 gün vardı.ilk önce hassas testen yaptım ve beklemeden ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi inanamadım bi yandanda şoka girdim hemen diğer normal testi yaptım o da beklemen aynı şekilde ikinci çizgi belirdi ama gözlerim şelale gibi Allah ım sana şükürler olsun diye haykırıyorum.o şokla eşimi aradım.yarım saate kadar izin alıp geldi işten.hastane gidip kan verdim ve sonuç 76,85 yani hamileyim hemde normal yolla ve ilk hamileliğim,yaklaşık olarak üç haftalık sanırım.pazartesi doktora gidicem.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir hepimiz için.tüm hamile ve evlat hasreti çeken arkadaşlarım hepiniz içi dua ediyorum.biliyorum ki bu mucize Allahımın izni ve sevenlerimin dualarıyla oldu.

Son düzenleme:
canım Allah kabul etsin oruçlarını. suyu fazla içmeye çalışıyorum. meyve de aslında soğuk olunca bulantıma biraz iyi gliyo gibi. bulantı olması bebeğin sağlıklı geliştiğine işaretmiş biraz araştırdım o beni rahatlattı. hızla yükselen bhcg hormonu bulantıya sebep olurmuş. bu da bebeğin hızlı gelişmesi demekmiş. tabi kimilerinde bulantı olmaz bu da bebeğin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyo. ama hamilelerin %75i bu şekilde geçirirmiş genelde.

canımm tebrik ediyorum seni. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ama ben dün söyledim bu topic kısmetli diye. canım benim çok çok tebrik ediyorum tekrardan. halayları çekelim diycem ama toplansın hele bi herkes:) bu mutluluğu yaşamayı herkese nasip etsin Rabbim. Sende tadını çıkara çıkara yaşa. benim gibi test sonucuna onlarca kez çıkarıp çıkarıp bak inşallah:):)

o zaman sıkıntı yok canım,umarım çok rahatsız edici bir hal almaz,bu arada bi arkadaş hamileymiş 2.5 yıl aradan sonra onuda okudum çok sevindim çok mutlu oldum...

canım bana şimdilik müsade,şu namazımı kılim görüşürüz sonra...

teşekür ederim canım benim Allah herkeze nasip etsin inşallah.bakalım pazartesi kan değeri ne olcak inşallah her şey yolunda gider.testleri saklıyorum dediğin gibi gidip gelip bakıyorum çok bekledim o ikinci çizgiyi görmeyi daha önce hiç görememiştim çokkkk mutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…