- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.901
ayy canım ya ne güzel demişsiin valla tüylerim diken diken oldu içim hürperdi ya rabbim çok büyük çokkkk
allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin canım sağlıkla mutlulukla al bebişini kucağına inşallah
şuan ne kadarlık tatlım
selam canım
bugün yeni girebildim bugün eşim evde yarın bol bol konuşuruz
alabildinmi çakşır otunu
inşallah çok iyi gelir canım hayırlısıyla bu ay hepimizin bebişleri gelir
bu arada bende az önce bir test daha yaptım
hemen koyulaştı :) gözlerime inanamadım
şimdşi yumurta büyüdü oluyor sanırım inşallahda çatlar
bugün çok işimiz var :)
güzel haberler verelim bu ay sonu hepimiz allahın izniyle inşallahhhh :)
selam canım
bugün yeni girebildim bugün eşim evde yarın bol bol konuşuruz
alabildinmi çakşır otunu
inşallah çok iyi gelir canım hayırlısıyla bu ay hepimizin bebişleri gelir
bu arada bende az önce bir test daha yaptım
hemen koyulaştı :) gözlerime inanamadım
şimdşi yumurta büyüdü oluyor sanırım inşallahda çatlar
bugün çok işimiz var :)
güzel haberler verelim bu ay sonu hepimiz allahın izniyle inşallahhhh :)
Kizlar herkese selammm.. Bugun adetim bitti insallah ovulasyon testi yapmaya 3-4 gune baslarim. SAT im 12 ocak olunca sanirim daha cok erken demi???
Bir de bisey sorcam normalde 6 gun suren adetim bu ay ilk 2 gun eskiye gore az 3. gun eh ve 4. gun fln artik kahverengi akintiya dondu. Var mi boyle azalan??
Kızlaaaarrr doktorumla görüştüm.Adetten sonraki 6.günde değer çok güzel dedi.Salı günü gel keseyi görelim dedi.Cumartesiye gidecektim.Sizce ne yapmalıyım????
1500'de vajinal ultrasonda görünürmüş.Onu sevmiyorum ben üstten bakalım o yüzden de 5000 olması gerekiyor dedi.
Salıyamı gitsem cumartesiyimi beklesem
evet bendede oluyor arada. oda adetten sayılıyor ama benim 6.günde falan oluyor. canını sıkma bebiş çalışmalarından dolayı adet düzenide değişkem oluyor. bundan sonraki iki ayına bakman lazım. adetin artık iki gün daha azmı olacak diye.
umarım açıklayabildim
sagol canim. ben normalde 31-32 gunde oluyorum. yumurtlama testi icin erken sanirim.. bu ay ilk deneme de ondan her seyi soruyorum :))
canımm tebrik ediyorum seni. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ama ben dün söyledim bu topic kısmetli diye. canım benim çok çok tebrik ediyorum tekrardan. halayları çekelim diycem ama toplansın hele bi herkes:) bu mutluluğu yaşamayı herkese nasip etsin Rabbim. Sende tadını çıkara çıkara yaşa. benim gibi test sonucuna onlarca kez çıkarıp çıkarıp bak inşallah:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?