- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.921
evet test için biraz erken 13.günde yapman lazım galibe veya tedbir açısından 11.günde başlanıyor.
benimde ovulasyon testim ilk
adetim bugün bitti bakalım inşaallahbu ay güzel haberler veririz
tebrikler,Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,dularınızda unutmayın bizleride....
arkadaşlar bu gün iki buçuk sene ve başarısız iki tüp bebekten sonra mucizemin haberini aldım.dün uzanarak yapmam gereken bir iş yaptım ve daha sonrasında belimde sırtıma vuran ağrılar olmaya başladı,bu gün de içime kurt düştü yapayımmı yapmayımmı derken idrar testi yaptım elimde bir tane erken gebelik tsti.bir tanede ucuz normal testlerden vardıve bat ıma 4 gün vardı.ilk önce hassas testen yaptım ve beklemeden ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi inanamadım bi yandanda şoka girdim hemen diğer normal testi yaptım o da beklemen aynı şekilde ikinci çizgi belirdi ama gözlerim şelale gibi Allah ım sana şükürler olsun diye haykırıyorum.o şokla eşimi aradım.yarım saate kadar izin alıp geldi işten.hastane gidip kan verdim ve sonuç 76,85 yani hamileyim hemde normal yolla ve ilk hamileliğim,yaklaşık olarak üç haftalık sanırım.pazartesi doktora gidicem.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir hepimiz için.tüm hamile ve evlat hasreti çeken arkadaşlarım hepiniz içi dua ediyorum.biliyorum ki bu mucize Allahımın izni ve sevenlerimin dualarıyla oldu.
Senin adına çok mutlu oldum, Allah yar ve yardımcın olsun güzelim...
Hayırlı evlatların olsun...
Ohh maşallah:) rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah:)arkadaşlar bu gün iki buçuk sene ve başarısız iki tüp bebekten sonra mucizemin haberini aldım.dün uzanarak yapmam gereken bir iş yaptım ve daha sonrasında belimde sırtıma vuran ağrılar olmaya başladı,bu gün de içime kurt düştü yapayımmı yapmayımmı derken idrar testi yaptım elimde bir tane erken gebelik tsti.bir tanede ucuz normal testlerden vardıve bat ıma 4 gün vardı.ilk önce hassas testen yaptım ve beklemeden ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi inanamadım bi yandanda şoka girdim hemen diğer normal testi yaptım o da beklemen aynı şekilde ikinci çizgi belirdi ama gözlerim şelale gibi Allah ım sana şükürler olsun diye haykırıyorum.o şokla eşimi aradım.yarım saate kadar izin alıp geldi işten.hastane gidip kan verdim ve sonuç 76,85 yani hamileyim hemde normal yolla ve ilk hamileliğim,yaklaşık olarak üç haftalık sanırım.pazartesi doktora gidicem.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir hepimiz için.tüm hamile ve evlat hasreti çeken arkadaşlarım hepiniz içi dua ediyorum.biliyorum ki bu mucize Allahımın izni ve sevenlerimin dualarıyla oldu.
ayni gun islemlere basliyoruz ozaman benim de bugun bitti :))))
Demek 2.5 sene tüp bebek tedavisi gör sonuç alama. Sonrasında kendiliğinden oluversin. Her şey Onda bitiyor yeter ki ol desin. senin sevincin bambaşkadır şimdi. Buradaki çoğu arkadaşım doğal yolla aşılama, tüp bebek gibi yöntemlere gerek kalmadan bir süre sonra hamile kalmış kişiler. senin sevincinin tarifi yoktur şimdi.[/QUOT
çok teşekkür ederim canım.hislerimin bi tarifi yok yada ben bulamıyorum,ben artık vaz geçmiştim,bu ay ovulasyon testi almıştım onları bile yapmak istemedim ve yapmadım da olduğu gibi duruyolar,takipte etmedim.ama oldu işte şaka gibi bir rüya gibi algılayamıyorum.
Ohh maşallah:) rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah:)
kızlaaaaaarrrrrrr,
dün sabah beni bişey dürttü, kalktım ve şu ultra erken gebelik testlerinden birini yaptım..
dün bişey yoktu tek çizgiydi, atmadım testi, az önce baktım çok silik ikinci çizgi var....
acaba şüphelenmeli miyimmm?? yani o kadar zaman sonra silik çizgi çıkması olabilir mi? ay cümle kuramıyorum... acaba ??? hamiş olabilir miyim? bata 7 gün var...
arkadaşlar bu gün iki buçuk sene ve başarısız iki tüp bebekten sonra mucizemin haberini aldım.dün uzanarak yapmam gereken bir iş yaptım ve daha sonrasında belimde sırtıma vuran ağrılar olmaya başladı,bu gün de içime kurt düştü yapayımmı yapmayımmı derken idrar testi yaptım elimde bir tane erken gebelik tsti.bir tanede ucuz normal testlerden vardıve bat ıma 4 gün vardı.ilk önce hassas testen yaptım ve beklemeden ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi inanamadım bi yandanda şoka girdim hemen diğer normal testi yaptım o da beklemen aynı şekilde ikinci çizgi belirdi ama gözlerim şelale gibi Allah ım sana şükürler olsun diye haykırıyorum.o şokla eşimi aradım.yarım saate kadar izin alıp geldi işten.hastane gidip kan verdim ve sonuç 76,85 yani hamileyim hemde normal yolla ve ilk hamileliğim,yaklaşık olarak üç haftalık sanırım.pazartesi doktora gidicem.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir hepimiz için.tüm hamile ve evlat hasreti çeken arkadaşlarım hepiniz içi dua ediyorum.biliyorum ki bu mucize Allahımın izni ve sevenlerimin dualarıyla oldu.
canım bende bu gün yaptım ve 4 gün vardı bat a,silik çizgi bir kaç saniye içinde çıktı.ikinci çizginin geç te olsa çıkması umut verici.çünkü benim negatif olanlarda sonradan hiç belirgin olmamıştı ikinci çizgi.sen gene bekle 3-4 gün,sonra bir daha tekrarla testi,inşallah hamilesindir canım.
Tebrkler Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
ay inşallah ya... şu anda o kadar tepkisizim ki... mesajı yazdığımdan beri dönp dönüp sayfayı yeniliyorum... umut hep var zaten de... bu test karıştırdı şimdi beni... ben en iyisi pazartesi sabah tekrar yapayım... bata 4 gün olacak p.tesi. bir tane daha hassas testim var...
ikinci çizgiyi ilk defa görüyorum ben de ... ama işte ertesi gün olması, çok mu zorluyorumm istediğim sonucu görmek için diyorum kendi kendime....
dualarınızdan eksik etmeyin beni noolurr...
pazartesi halay çekmeye gelmek istiyorum....
ay inşallah ya... şu anda o kadar tepkisizim ki... mesajı yazdığımdan beri dönp dönüp sayfayı yeniliyorum... umut hep var zaten de... bu test karıştırdı şimdi beni... ben en iyisi pazartesi sabah tekrar yapayım... bata 4 gün olacak p.tesi. bir tane daha hassas testim var...
ikinci çizgiyi ilk defa görüyorum ben de ... ama işte ertesi gün olması, çok mu zorluyorumm istediğim sonucu görmek için diyorum kendi kendime....
dualarınızdan eksik etmeyin beni noolurr...
pazartesi halay çekmeye gelmek istiyorum....
ya yardım edin kızlar 5+4 hamileyim sata göre ama bu gün kese gözükmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?