- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.941
korkuyorum ya dış gebelik felan olmasınsata göre 5+5 teyken benimde görünmemişti
2 gun sonra gitiiğimde ordaydı miniğim
muhtemelen gec döllenmedir
sıkma canını güzelim her bebeğin gelişim süreci farklı içini ferah tut sen
korkuyorum ya dış gebelik felan olmasın
Ayyy tuylerim diken diken oldu
Maşallah tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
taydinim
kuzummmmmm
okudum sonra son sayfaya gelmek içi yarım yamalak okudum okudum gectim
inşallah bu test seni yanıltmaz arkadaşım
dilerim pazartesii en gusel haberinle gelll canı yürekten diliyorum
inşallah canım benimm... eğer doğruysa bata 7 gün varken öğrenmiş olucam, herkeslere bu testi tavsiye edicem...
çok çok çok sevinicem tabii ki de... ama şimdilik sükunetimi korumak istiyorum... bebişim benimleyse, hepbirlikte halay çekicez zaten...
hcg 10 olsa bile gösteriyomuş bu test... kızlar yapma daha dediler ama dayanamadım...
dur bakalım pazartesiye neler olucak...
Allahın izniyle görürüm inşallah ikinci çizgiyi.....
sen içini ferah tut hayatım
herseygüsel olacak Rabbim in izniyle
ayyyy ne kadar sevindim anlatamam sana
dilerim git gide koyulaşsın kan testindede tavan yapsın değerin
inşallah canım benimm... eğer doğruysa bata 7 gün varken öğrenmiş olucam, herkeslere bu testi tavsiye edicem...
çok çok çok sevinicem tabii ki de... ama şimdilik sükunetimi korumak istiyorum... bebişim benimleyse, hepbirlikte halay çekicez zaten...
hcg 10 olsa bile gösteriyomuş bu test... kızlar yapma daha dediler ama dayanamadım...
Oy canim hadi insallah hayrlsi.. İns güzel haberlerni alrz.. Benimde bata yedi gün var dün dayanamadm ucuz testlerdn yaptm aysemin dedgi gbi atmadm aksam eve geldm ne górim gölge gbi bse belrms yoksa bnami ole geliyo hayalmi görüyorm derken esm gördû sanki bse belrms orda die.. Evet benim gördügmü oda gördü.. Ozaman hayal dgldi.. Ama varla yok arasi bisey.. Testler on dakikadan snra gecersiz nie yazio anlamyorm.. Bende pazartesi ilk idrarmla yapcm..
Ayyy tuylerim diken diken oldu
Maşallah tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Allah sağsalim kavuşturur evlatlarımıza,
selam kızlarr
nasılsınız bakalım?
ben minik paşamın hareketleriyle seviniyorum
darısı hepinizin başına inşallahhh
varmı bakalım güzel haberler?
baş ağrısından dolayı pek okuyamadım geçmişi.
hepinnizi çok özledimm
Oy canim hadi insallah hayrlsi.. İns güzel haberlerni alrz.. Benimde bata yedi gün var dün dayanamadm ucuz testlerdn yaptm aysemin dedgi gbi atmadm aksam eve geldm ne górim gölge gbi bse belrms yoksa bnami ole geliyo hayalmi görüyorm derken esm gördû sanki bse belrms orda die.. Evet benim gördügmü oda gördü.. Ozaman hayal dgldi.. Ama varla yok arasi bisey.. Testler on dakikadan snra gecersiz nie yazio anlamyorm.. Bende pazartesi ilk idrarmla yapcm..
tebrikler kutlarım valla senin adına okadar çok sevindimki
yazdıkların okadar içtenki nekadar heyecanlı olduğunu anladım Allahım yaşadığın mutluluğu sonuna kadar daim etsin Allah hepimize nasip etsin
benimde bugün bat günümdü bakalım belki yarın test yaparım
tubiloshum gelmiş hoşgelmiş
işte sana havadis tubiloshumm...
karada ölm yok sana, paşa üstüne paşa
canım bişey söyle noolur...
kaldım burda bi başıma
ay inşallah ya... şu anda o kadar tepkisizim ki... mesajı yazdığımdan beri dönp dönüp sayfayı yeniliyorum... umut hep var zaten de... bu test karıştırdı şimdi beni... ben en iyisi pazartesi sabah tekrar yapayım... bata 4 gün olacak p.tesi. bir tane daha hassas testim var...
ikinci çizgiyi ilk defa görüyorum ben de ... ama işte ertesi gün olması, çok mu zorluyorumm istediğim sonucu görmek için diyorum kendi kendime....
dualarınızdan eksik etmeyin beni noolurr...
pazartesi halay çekmeye gelmek istiyorum....
hoşbuldum taydinimmmmm
senin de testte çizgi belirmiş gözümden kaçmadııı
ay inşallah bat yaklaştıkça çizgi koyulaşır canımcım
inşallah deep de güzel sonuçlar verir bizee
evet yaa paşa üstüne paşa heytt beee kim tutar beni..
oğluşlarımmm
şimdiki tek düşüncemiz daha geniş bir eve çıkıp erkeklerimize güzel bir oda yapmak.
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah
hoşbuldum taydinimmmmm
senin de testte çizgi belirmiş gözümden kaçmadııı
ay inşallah bat yaklaştıkça çizgi koyulaşır canımcım
inşallah deep de güzel sonuçlar verir bizee
evet yaa paşa üstüne paşa heytt beee kim tutar beni..
oğluşlarımmm
şimdiki tek düşüncemiz daha geniş bir eve çıkıp erkeklerimize güzel bir oda yapmak.
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah
canııım tatlıım kuzum ne güzel işte inşaallah hamilesin. ya kusura bakma yarın sınavım var çalışıyorum yeni gördüm mesajını
canım tebrikler yarın sabah ilk idrarınla tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?